Horoscopul femeii pentru iulie 2016. Cine sunt favoritele astrelor în luna lui Cuptor

Iată ce îți rezervă astrele în luna iulie.

RomaniaTV.net
06 iul. 2016, 12:15
Horoscopul femeii pentru iulie 2016. Cine sunt favoritele astrelor în luna lui Cuptor

Berbec

Berbecii vor sesiza îmbunătățiri substanțiale pe cele mai importante planuri: financiar și amoros. În cazul în care nu ești într-o relație, acum ai șanse să îți găsești alesul. Nu sunt excluse mici dispute la locul de muncă, însă nimic peste care să nu poți trece.

Taur

Relația cu iubitul se va consolida în această lună și nu este exclus chiar să îți facă o propunere neașteptată. Fie te va cere în căsătorie, fie te va invita într-o croazieră în care visai de mult să mergi. Pe plan financiar nu te poți plânge, dar mereu este loc și de mai bine.

Gemeni

Nu ai chef de nimic, nu îți dorești decât să mergi în concediu, să te relaxezi. Astrele îți surâd și vei câștiga un premiu valoros sau vei recupera o sumă de bani pe care o credeai pierdută. Așadar, ai toate motivele să îți faci planuri de vacanță.

Rac

În iulie poți trece printr-o perioadă dificilă, însă către finalul lunii te redrezei. Poți rămâne fără job sau te desparți de iubit, cu toate astea, o nouă oportunitate se va ivi, deci, nu-i da cu piciorul.

Leu

Ești mereu plină de viață, iar căldura de afară te face să te simți minunat. Prietenii roiesc în jurul tău, iar propunerile de concediu se țin lanț. Ești pe punctul de a semna un contract foarte important, dar, fii atentă, este posibil ca afacerea să nu fie atât de profitabilă pe cât te aștepți.

Fecioară

Pot apărea discuții aprinse cu iubitul, însă spiritual tău optimist atrage toate energiile pozitive, așa că problemele dispar. În a doua parte a lunii este posibil să primești o vizită neașteptată, care îți va da viața peste cap.

Află ce-ți rezervă horoscopul femeii pentru luna iulie 2016 AICI.