Află ce zodie ești în horoscopul geto-dacic. Credințele necunoscute ale strămoșilor noștri

Geto-dacii sunt cunoscuți pentru bogata moștenire culturală, descoperită în urma săpăturilor arheologice, totuși există documente istorice care atestă că strămoșii noștri au creat și un horoscop în funcție de zilele săptămânii.

31 oct. 2021, 17:10
Află ce zodie ești în horoscopul geto-dacic. Credințele necunoscute ale strămoșilor noștri

Geto-dacii și cultura lor reprezintă una dintre pietrele de temelie pentru cunoasterea istoriei noastre. Forța lor spirituală și originaliatatea erau recunoscute pe întreg continentul european.

Izvoarele istorice atestă faptul că dacii aveau câte un zeu protector pentru fiecare zi a săptămânii. Astfel, fiecare om care se năștea pe pământurile lor avea destinul guvernat de divinitate anume aleasa în funcție de ziua din săptămâna în care se născuse.

Astfel geto-dacii au creat un horoscop în funcție de ziua săptămânii în care este născut fiecare om, iar nativilor li se atribuiau calitățile și defectele zeului protector.

Luni – esti in zodia Dyonisos

Ești o persoană extrem de veselă și optimistă aproape tot timpul. Ești o persoană afectuoasă și sădești în jurul tău numai iubire. Apreciezi frumosul și stai departe de bârfă, scandaluri și intrigi. Ești o persoană justițiară și folosești numai arme curate pentru a face dreptate.

Horoscop TAROT noiembrie 2021. Mesajul cartilor de tarot pentru toate zodiile
Marți – ești în zodia Pleistoros

Te protejează zeul Pleistoros, cunoscut pentru pofta sa de răzbunare. Ești o persoană războinică (ziua de marți stă și sub semnul războinicului Marte). Ești o persoană extrem de puternică, eficientă în elaborarea unor strategii care să iî dea peste cap pe toți cei care îți întind capcane.

Miecuri – esti în zodia Derzelas

Ești zeul sănătatii, un om preocupat până la cele mai mici detalii de un stil de viață sănătos. Ești o persoană credincioasă și te deranjează foarte tare persoanele clevetitoare, oamenii care caută mereu discordie sau se rezumă la a destabiliza armonia universului tău lăuntric.

Joi – ești în zodia Sabazios

Conform mitologiei geto-dacilor, ești o divinitate subpământeană recunoscută ca Marele Eliberator. Ești omul care atunci când apare în peisaj se face lumină, totul capătă sens. Multă lume te invidiază pentru capacitatea ta de analiză și introspecție, pentru determinarea cu care înfrunți problemele în viață.

Vineri – ești în zodia Bendis

Esti o zeitate a Lunii și a pădurii, protectoarea familiei, căsniciei și maternității. Ești o persoană tradiționalistă și crezi foarte mult în valorile spirituale care au rezistat de-a lungul veacurilor.

Nu ești deloc încântat de tendințele vieții moderne deoarece crezi că lumea se pierde alergând după fluturi, după iluzii și are nevoie de stabilitate, de repere morale, de siguranță.

Horoscop general noiembrie 2021. Provocări imense pentru toate zodiile. La ce trebuie să aibă grijă toți nativii

Sâmbătă – ești în zodia Gebeleizis

Ești o persoană iute la mânie, asta și din cauza influenței de necontrolat a planetei Saturn, guvernatorul zilei de sâmbătă. Îi copleșesti pe cei din jur cu simpla ta prezență.

Duminica – ești în zodia Zamolxis

Ești o persoana solară, uneori imprevizibilă, dar plină de surprize. Nu îți dezvălui calitățile din prima, dar atunci când acestea ies la iveală cucerești pe oricine fără măcar să îți propui asta.