Horoscopul iepurilor de apă: Prigoană şi Piedone. Vezi ce şanse vor avea în bătălia electorală

Astrologul Oana Hanganu a prezentat, la România TV, şansele pe care le au atât Silviu Prigoană, cât şi Cristian Popescu Piedone în lupta pentru primăria Capitalei şi respectiv a Sectorului 4. Potrivit acesteia, astrele îi vor surâde mai mult candidatului pentru Primăria Sectorului 4.

RomaniaTV.net
02 apr. 2012, 07:56
Horoscopul iepurilor de apă: Prigoană şi Piedone. Vezi ce şanse vor avea în bătălia electorală

Silviu Prigoană este născut într-un an al iepurelui de apă, iar din punct de vedere al astrologiei europene este capricorn.

Susţinătorul principal este Udrea, născută şi ea în capricorn. Din punct de vedere al astrologiei europene, anul nu este tocmai extraordinar pentru capricorn, mai ales în perioada mai-iunie, dar Prigoană se bucură de susţinerea dragonului de apă, pentru că dragonul şi iepurii sunt foarte buni prieteni. În acelaşi timp, îl susţine foarte mult în acest an şi elementul apă care domină atât anul lui de naştere, cât şi anul în care ne aflăm. În acest an, nativii din anul iepurelui au talentul de a-şi pune în valoare toţi susţinătorii, toată reţeaua de prieteni pe care şi-au construit-o mai ales anul trecut, pentru că anul trecut am fost într-un an al iepurelui de metal„, a precizat Oana Hanganu.

Potrivit astrologului, Prigoană are şanse de izbândă, deoarece destinul acestuia este 8, care este cifra omului norocos, a omului care atrage banii şi care face bani din piatră seacă.

Prigoană se luptă cu un alt iepure, însă de metal, Oprescu, care este susţinut şi de cifra care îi marchează vibraţia numelui, deci lupta va fi foarte strânsă. Prigoană şi Oprescu sunt cam la fel, sunt cam din acelaşi aluat al personalităţii politice„, a adăugat astrologul.

Oana Hanganu este de părere că şansa îi surâde lui Cristian Popescu Piedone.

„Piedone are foarte mari şanse de a câştiga din nou. Deocamdată este singur în luptă, dar când se va mai înscrie cineva în competiţie, vom reface calculele şi vedem atunci, deocamdată luăm în calcul situaţia de fapt. Cristian Popescu Piedone, pentru că acesta este numele complet, este născut în zodia Vărsător, din punct de vedere al astrologiei europene şi este susţinut de astre în acest an„, a spus aceasta.

În zodiacul chinezesc, Piedone este iepure de apă ca şi Prigoană. Însă, se pare că şansele sunt mai mari la domnul Piedone de a câştiga pentru că cifra renumelui, Piedone, este 5, exact cifra care marchează vibraţia anului acesta şi cifra care semnifică ordinea semnului zodiacal Dragon. Mai mult, Piedone are destinul 9, care înseamnă noroc, susţinere, fiind şi numărul vizionarilor, al celor care reuşesc să treacă peste greutăţi şi care ştiu să lupte foarte corect.

Cifra numelui complet este 4 şi atunci poate nu e întâmplător că  Piedone candidează pentru sectorul 4. Sigur, acum dacă mai căutăm nişte concordanţe din acestea numerologice am putea spune că şi vibraţia zilei în care au loc alegerile este 3, iar cifra de destin a domnului Piedone este 9, deci 3×3=9. Deci, până la urmă, punem cap la cap aşa, şansele sunt foarte mari ca dânsul să câştige, dar să aşteptăm să vedem cine se mai înscrie în cursă până la urmă, lista e deschisă„, a precizat astrologul.