Horoscopul inimii. Ce karma în dragoste are fiecare zodie

Acest tip de karmă ne arată lecții prețioase, ne dă o șansă mereu pentru a ne vindeca de trecut prin prisma relațiilor și situațiilor prin care am trecut și ne arată cum să acționăm, pentru a iubi și a dărui iubire cu adevărat și în final, de a nu mai fi răniți, de a nu mai suferi, de a nu crea atașamente, ci relații sănătoase, bazate pe încredere, compasiune și iubire pură.

24 aug. 2023, 22:56
Horoscopul inimii. Ce karma în dragoste are fiecare zodie

Karma iubirii pentru fiecare nativ zodiacal – Karma iubirii, ca parte a întregii noastre karme, este cea care ne arată ce anume ne definește ca și caracter, atunci când vine vorba de dragoste, cum am acționat și cum am luptat pentru iubire. Karma este vorba despre acțiune și rezultatele ei și asemenea este și în cazul particular al iubirii.

Horoscopul floral, realizat de Mihai Voropchievici. Ce floare ești, în funcție de ziua nașterii
Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Karma iubirii în ceea ce îi privește pe nativii Berbec pune accentul pe o lecție prețioasă pe care o au de învățat în această viață. Aceasta se referă la lecția fermității și puterea de a refuza ceva ce nu îți este pe plac și de a nu face compromisuri în relație, care în final te pune în inferioritate ca om și ca partener, echilibrul în relație fiind astfel clătinat. Așadar, trebuie să înveți să spui ce simți celuilalt, ce nevoi ai și ce îți dorești în relație. Comunicarea este esențială pentru o relație sănătoasă și orice lucru nespus se adună în suflet, pentru ca mai apoi să se creeze un spațiu invizibil între tine și partener, care vă îndepărtează. Ai nevoie și este necesar să găsești un echilibru în relație, fiecare partener să fie pe același picior de egalitate. Oferind și primind iubire necondiționată, vei găsi armonia și pacea în relație.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

În ceea ce îi privește pe nativii din zodia Taur, cea mai importantă lecție pe care o au de învățat în această viață este aceea a atașamentului, în special de lucrurile materiale. Ai tendința de a face să conteze și să fie important pentru tine tot ce este legat de materialism, ești excentric și atras de lucrurile scumpe, aspect care te face să vezi lucrurile doar la suprafață și nu în esența lor. Așadar, în ceea ce privește iubirea, trebuie să înveți să iubești o persoană pentru ceea ce este și nu pentru situația materială. Liniștea și pacea adevărată poate fi dobândită doar prin suflet și nu ce există material. Dragostea adevărată nu cere bani, nu cere nimic la schimb. Atunci când vei învăța să iubești pur, sincer și curat, vei vedea că partea financiară va veni ca un bonus și dacă ar dispărea a doua zi, tu ai rămâne cu inima plină de iubire și armonie și nimic nu te va destabiliza. Alege să dăruiești, fără să ceri nimic la schimb. Așa, vei primi tot ce Universul ți-a pregătit, atunci când nu te aștepți.

Mercur retrograd a început. Ce ZODII sunt binecuvântate de a treia retrogradare a planetei comunicării până pe 15 septembrie 2023

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

O relație este ca o stradă cu două sensuri. Dăruiești și primești. Ai tendința să transformi strada cu două sensuri, într-una cu „sens unic”, adică ești atent doar la propriile dorințe și nevoi, neglijând dorințele și nevoile partenerului tău. De asemenea, orgoliul tău și încăpățânarea pe care o ai în anumite situații, face dificilă comunicarea cu partenerul, dacă nu ești dispus să lași de la tine și să ajungi la un consens. Prin urmare, tot ce ai de făcut în această viață este să înveți să te raportezi diferit la noțiunea de iubire și să alegi să îți vezi partenerul egal cu tine, având aceleași nevoi ca și tine, aceleași dorințe pe care le ai și tu. Creează un echilibru în relație, implică partenerul în orice ai face și vei avea parte de toată armonia din lume!

Karma iubirii pentru Rac (22 iunie – 22 iulie)

Nativii Rac sunt firi muncitoare, energice, depun tot efortul pentru a realiza tot ce își doresc, însă au tendința de a crede că nu fac suficient. Așadar, ai tendința să te implici în orice, în special atunci când vine vorba de latura profesională și de muncă. Orice ai face, simți că nu muncești destul, că nu câștigi destul și parcă uneori, nimic nu este suficient. Din această cauză, devii neglijent în relație și ai impresia că orice ai face, partenerul tău va fi acolo, chiar dacă nu depui eforturi și nu te implici în relație destul. Însă, partenerul tău are nevoie să te implici și să fii dedicat și atent la nevoile acestuia. Trebuie să înveți să găsești un echilibru între muncă și relație și să îți faci partenerul să se simtă iubit, apreciat și valorat. În acest mod, vei simți că faci parte cu adevărat dintr-o relație, că sunteți doi și ambii trageți în aceeași direcție.

Leu (23 iulie – 22 august)

Lecția cea mai importantă cu privire la iubire pentru nativii din zodia Leu se referă la renunțarea la orgoliu și încercarea de a impune propriile păreri celorlalți, în special partenerului de viață. Trebuie să înveți că iubirea adevărată respectă părerea celuilalt, fiecare are dreptul să creadă ce vrea, să facă ce vrea și nu cum vrei tu. Și asta nu trebuie să te supere sau să alegi să îndepărtezi oamenii din viața ta, doar pentru că orgoliul așa îți dictează. De asemenea, iubirea adevărată nu pune preț pe materialism sau pe lucruri luxoase. Ceea ce rămâne după ce dăm aceste lucruri materiale, este iubirea adevărată și aceasta este cea care te va împlini cu adevărat. Alege să iubești pur, să te dedici partenerului, să renunți la orgoliu și să accepți oamenii așa cum sunt, pentru a trăi cu adevărat, pentru a simți ce înseamnă să fii liber, echilibrat și valorat pentru ceea ce ești și nu pentru ceea ce ai.

Karma iubirii pentru Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Nativii din zodia Fecioară au două lecții importante de învățat în ceea ce privește karma iubirii. În primul rând, trebuie să înveți să te iubești și să te respecți. Deși ai tendința de a face lucrurile perfect, te gândești la toate și nu lași să îți scape nimic, la finalul zilei nu ești mulțumit, crezând că ai fi putut face mereu mai mult sau mai bine. Ești suficient, ești capabil, ești extraordinar și orice ai face, alege să iubești ce ai făcut, să crezi ca este bine. Iubindu-te pe tine, vei învăța să-i iubești și pe ceilalți. În al doilea rând, ai tendința să te dăruiești complet într-o relație, să îi oferi totul celuilalt, fără a ține cont de tine și propriile nevoi. Caută să comunici cu partenerul, să îl implici în ceea ce faci, să fiți amândoi în echilibru. Dăruindu-vă și iubindu-vă necondiționat, în echilibru, fiecare fiind atent la nevoile celuilalt, vei cunoaște fericirea adevărată. Nu mai analiza tot, lasă-te purtat de val.

Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Karma iubirii pentru cei născuți în zodia Balanță le aduce în cale lecții prețioase pe care le au de învățat în această viață, pentru a fi fericiți. Astfel, ai tendința să te lași influențat foarte mult de tot ceea ce spun cei din jurul tău, iar în final ajungi să renunți la propriile păreri, doar pentru că ți-e teamă să nu fii acceptat sau să fii ignorat, dacă nu faci sau nu ești de acord cu ce spun ceilalți. Iubirea adevărată va fi cunoscută de tine când vei învăța să nu te mai ascunzi în spatele părerilor sau acțiunilor altora, despre ce cred ei că este bine. Trebuie să ai încredere în forțele tale proprii, să iei decizii, să te asumi și să mergi înainte cu ce îți spune intuiția. Astfel, adevăratul tu va ieși la suprafață și de această persoană se va îndrăgosti partenerul tău de viață. Fii pozitiv, fii încrezător, fii tu însuți.

Karma iubirii pentru Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Nativii din zodia Scorpion au tendința să fie puțin posesivi în relații și asta este lecția pe care o au de învățat în această viață. În fiecare relație trebuie să existe armonie și libertate. Atunci când ești posesiv, apare ideea de proprietate a celuilalt, ceea ce nu este corect. Nimeni nu ne aparține și nu putem dicta ceea ce partenerul nostru trebuie să facă. Toate aceste sentimente ale tale vin din teama de a-l pierde pe partener și de a rămâne singur. Însă, trebuie să ai încredere completă, doar așa o relație poate funcționa. Oferă-i partenerul tău încredere, sentimentul de respect și siguranță și energetic aceste lucruri se vor simți de către acesta și nu va avea tendința să se îndepărteze, să se elibereze, să caute libertatea, dacă ai încredere și nu ești posesiv. Decât să îți petreci timpul în această stare de îngrijorare și nesiguranță, mai degrabă găsește idei de petrece a unor momente unice alături de partener, cum să-l faci fericit.

Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Nativii din zodia Săgetător sunt firi aventuroase și visătoare. Acest aspect îi face pe nativii Săgetător să aibă tendința de a visa mai mult, decât de a fi implicați și dăruiți în totalitate într-o relație. Din acest motiv, partenerul tău are impresia că nu ești prezent, că nu te implici și ulterior, că nu iubești și că mai bine ți-ar fi singur. Ceea ce trebuie să faci este să te implici mai mult, să asiguri partenerul că îl iubești, să și o arăți. Mai mult decât atât, trebuie să înveți ceea ce înseamnă seriozitate și respectarea promisiunilor sau a cuvântului dat. Astfel ai tendința de a promite lucruri sau de a afirma lucruri pe care le vei face, pentru ca în final să nu fie decât vorbe. Trebuie să fii serios, să îți onorezi promisiunile, să fii sincer și să încerci să fii mai ancorat în relație și în prezent, decât în vise și în lumea ta aventuroasă.

Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

În ceea ce îi privește pe nativii din zodia Capricorn, aceștia au tendința de a inferioriza partenerul, chiar fără a-și da seama, crezând că tot ce fac ei este mai bine și mai corect. De asemenea, ai tendința de a fi chiar invidios atunci când partenerul tău face ceva care îi aduce succesul și în loc să îl apreciezi și să îl feliciți, inconștient devii invidios. Lecția ta în această viață cu privire la iubire este aceea de a învăța să îți respecți partenerul, să îl apreciezi și să îi oferi tot sprijinul de care are nevoie, înțelegând că nu este mai bun sau mai rău, mai inteligent sau nu. Sufletele voastre sunt egale, trebuie să vă iubiți, să vă respectați și să vă arătați aprecierea și recunoștința. Doar așa veți avea o relație sănătoasă și în armonie.

Karma iubirii pentru Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Vărsătorii sunt firi care se implică cu totul atunci când fac ceva. În viața lor munca ocupă foarte mult timp și de aceea își doresc persoane înțelegătoare în viața lor, care să accepte faptul că timpul lor este destul de ocupat. Însă, cu toate că muncești foarte mult și te dăruiești complet în orice te implici, simți că nu ai o direcție clară, un echilibru și nu știi ce îți dorești sau încotro te îndrepți. Partenerul tău te va susține în orice ai face, dar relația ta nu va fi armonioasă, până ce nu vei învăța că tu ești cel care trebuie să îți găsească sprijinul, echilibrul și adevărata identitate, să fii capabil de unul singur să faci tot ce îți dorești, iar partenerul te va susține, dar tu vei fi întreg.

Pești (19 februarie – 20 martie)

Nativii Pești au tendința să se interiorizeze înăuntrul lor, adunând în suflet prea multe. De aceea este important ca în această viață să învețe să se deschidă în fața partenerului, să comunice și să exteriorizeze tot ce simte, să nu mai adune în suflet lucruri care îl rănesc. Vei fi capabil să ai parte de relația pe care ți-o dorești, pentru că în final ești o fire visătoare și îți imaginezi o iubire ca în basme. Aceasta este posibilă, trebuie doar să te deschizi, să ai încredere în partenerul tău, să fii atent la nevoile lui, dar și ale tale. Învață să comunici deschis ce simți sau ce te nemulțumește, astfel încât să pui bazele unei relații bazate pe încredere, armonie, sinceritate și liniște sufletească.