Horoscopul inimilor frânte: Cum te vindeci, în funcţie de zodie

Horoscop: Plangi, bati din picior sau spargi tot ce iti iese in cale? Fiecare zodie are un mod specific de a gestiona suferinta provocata de o tradare in dragoste. Insa inima franta poate fi vindecata, iar astrele iti spun exact cum anume!

15 iun. 2014, 16:56
Horoscopul inimilor frânte: Cum te vindeci, în funcţie de zodie

Berbec

De regula, femeia Berbec este puternica, insa numai la suprafata. Ea se indragosteste repede si este destul de credula asa ca are ceva probleme atunci cand intervine o despartire. Plansetele si vaicarelile sunt la ordinea zilei, insa vor fi repede inlocuite de furie si ura. Totusi, vor depasi destul de repede momentul si vor trece mai departe.

Fii pozitiva si aminteste-ti ca, la final, totul va fi bine!

Taur

E destul de tacuta atunci cand trece printr-un esec sentimental si e posibil sa dezvolte o depresie. Se va invinovati pentru ce a facut (sau nu) in timpul relatiei si va analiza totul iar si iar.

Vestea buna e ca femeia Taur va trece peste si va deveni chiar mai puternica.

Gemeni

Femeile Gemeni sunt foarte puternice insa nu si atunci cand vine vorba despre viata amoroasa. Sufera extrem de tare, se consuma si asta se vede.

Din fericire insa, acestea isi revin rapid si se reorienteaza catre alt barbat intrucat nu le place sa piarda timpul inutil.

Rac

Sensibila si implicata emotional in orice relatie, femeia Rac va suferi mult timp dupa o despartire. Refacerea se va lasa asteptata si cu greu va accepta ca s-a terminat. Nativele nascute sub acest semn zodiacal isi revin cel mai greu dupa o despartire.

Pentru a depasi momentul acestea au nevoie de timp si de liniste. De asemenea, dragostea familiei si a prietenilor o vor ajuta.

Leu

Femeile nascute in zodia Leului nu uita si nu iarta orice insulte sau suferinte prea usor sau prea rapid. Iar cand vine vorba de o relatie care s-a destramat, pierderea este monumentala pentru femeia-Leu – totul se rezuma la demnitatea ei, la superioritatea ei si la mandria ei; toate acestea sunt afectate.

Raneste-i inima unei femei-Leu si pregateste-te sa fii evitat pe viata! Toate motivele tale vor ajunge la niste urechi care nu vor sa mai auda nimic. De fapt, Leoaicele nu vor lasa fostii lor iubiti nici macar sa stie ca ele chiar sufera.

Femeia-Leu va incepe sa-si caute un partener mai bun si chiar va incerca anumite gesturi demonstrative pentru a-l face gelos pe fostul iubit.

Fecioara

Femeile din zodia Fecioarei nu pot fi numite altfel decat logice si inteligente. Logica este cea care guverneaza creierul lor. Dupa ce analizeaza amanuntit relatia (in cazul in care lucrurile nu mai functioneaza sau este ceva in neregula cu partenerul), Fecioarele se vor gasi in situatia de a decide sa spuna „adio”, chiar daca aceasta hotarare inseamna ca va dura o vesnicie pana cand inima lor ranita se va vindeca.

Cele mai multe dintre aceste femei rationale vor incheia pe cale amiabila o relatie, mai ales daca a existat o prietenie pe care au considerat-o valoroasa. Fecioarele s-ar putea sa evite sa ajunga in aceleasi locuri sau sa intalneasca oameni care le-ar putea aminti de relatia lor destramata.

Cu toate acestea, pe fata, foarte rar ar face un show in care sa recunoasca ca relatia lor a mers prost. Chiar si atunci cand (accidental) se ciocnesc de fostul lor partener, femeile-Fecioara aproape intotdeauna vor afisa pe chipul lor un zambet de fatada.

Citeşte mai mult pe feminis.ro