Horoscopul iubirii pentru săptămâna 29 august-4 septembrie: Află ce surprizele astrelor în funcţie de zodie

Află ce îţi pregătesc astrele pentru săptămâna 29 august-4 septembrie pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

RomaniaTV.net
25 aug. 2016, 08:12
Horoscopul iubirii pentru săptămâna 29 august-4 septembrie: Află ce surprizele astrelor în funcţie de zodie

Fecioară

Ai succes în dragoste şi nimeni nu poate contesta acest lucru. Cel mai probabil, o persoană la care nu te aşteptai îţi va face o surpriză de zile mari în această săptămână. Dacă ai deja un iubit, trebuie să te chinui mai mult să faci ca situaţia dintre voi să revină ca la început şi să încercaţi să vă reîndrăgostiţi unul de altul.

Balanţă

Săptămâna aceasta îţi vei da seama cine merită dragostea ta. Un eveniment neprevăzut îţi va apropia partenerul de tine şi îţi va demonstra lucruri de care nu erai prea sigură. Dacă ai trecut recent printr-o despărţire, e momentul să laşi trecutul în spate şi să o iei de la capăt. Nu mai oferi nicio şansă celor care te-au trădat pe plan amoros!

Citeşte şi  Horoscop: Zodia care VA SUFERI din dragoste în luna SEPTEMBRIE

Scorpion

În această săptămână ai şansa de a cunoaşte persoane deosebite pe care ai face bine să le păstrezi în viaţa ta. Chiar dacă nu se anunţă o nouă relaţie amoroasă, pentru moment îţi este de ajuns să ai în jurul tău mulţi prieteni valoroşi. Ocupă-ţi timpul cu aceştia!

Săgetător

Dacă eşti angajată într-o relaţie de mult timp, săptămâna aceasta i se va decide viitorul. Nu lăsa pe nimeni să intervină în problemele tale personale şi ia deciziile doar împreună cu partenerul, după cum simţiţi. Încearcă să nu te cerţi cu părinţii tăi, chiar dacă au alte percepţii despre viaţă!

Citeşte continuarea pe eva.ro