Horoscopul lunii august: Află previziunile pentru zodia ta

Luna august 2014 este marcată de mai multe evenimente astrologice importante, cel mai de temut fiind conjucţia dintre Marte şi Saturn, care are loc în Scorpion.

29 iul. 2014, 08:40
Horoscopul lunii august: Află previziunile pentru zodia ta

Aceasta conjuctie va duce la tensiuni, resentimente, razbunari si obsesii. Nativii care stiu cum sa foloseasca aceasta energie se vor putea bucura de perseverenta si tarie de caracter. Conjunctia dintre Venus si Jupiter este un alt eveniment important, care va aduce oportunitati, optimism si bunavointa.

Per ansamblu, luna august 2014 va aduce foarte multe schimbari si innoiri, mai ales pentru semnele de foc (Berbec, Leu si Sagetator).

Asadar, daca vrei sa afli ce ti-au rezervat astrele in aceasta perioada, citeste horoscopul lunii august 2014:

Berbec

Sansa isi intoarce fata spre nativii zodiei Berbec. Persoanele nascute in aceasta zodie vor avea oportunitatea sa se faca remarcate, sa se integreze in noi cercuri sociale sau sa porneasca noi afaceri si colaborari. Astrele vor actiona in favoarea lor, insa foarte importante vor fi deciziile pe care le vor lua.

Citeşte şi Horoscopul lunii august: Care sunt previziunile astrologului Mariana Cojocaru

Taur

Persoanele nascute in aceasta zodie trebuie sa actioneze cu precautie in luna august 2014. Relatiile cu cei din jur pot deveni apasatoare, iar problemele mai vechi le pot da ceva batai de cap. Taurii vor fi obligati sa ia decizii sub presiune sau sa dea anumite explicatii unor persoane mai in varsta din familie sau de la locul de munca.

Cele mai norocoase zile la bani şi în dragoste, pentru fiecare zodie în luna august

Gemeni

Totul se rezuma la comunicare in aceasta perioada. Gemenii vor avea numeroase ocazii sa se afirme sau sa porneasca pe noi carari, insa va fi foarte important modul in care vor trata anumite situatii. Vor fascina prin idei, conversatii si se vor bucura de un succes enorm in cercul de prieteni.

Restul horoscopului pe Ele.ro.