Horoscopul lunii decembrie: Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în luna decembrie!

RomaniaTV.net
01 dec. 2016, 09:06
Horoscopul lunii decembrie: Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta

Săgetător

Dacă eşti angajată într-o relaţie, în luna decembrie vei încerca să reaprinzi focul iubirii dintre tine şi partener şi să rezolvi problemele cu care vă confruntaţi. Dacă eşti singură, standardele tale sunt mult prea ridicate şi va fi destul de greu să îţi găseşti pe cineva aşa cum ţi-ai dori cu toate că aştepţi de mult timp această schimbare în viaţa ta!

Este foarte important ca înainte de începerea noului an să îţi achiţi toate datoriile. Fă-ţi un calcul în această lună, trage linie şi vezi unde te situezi. Din păcate, în acest moment nu poţi face nimic pentru a-ţi rotunji veniturile, dar măcar poţi ţine de banii pe care i-ai câştigat până acum atfel încât să te poţi descurca şi cu Sărbătorile.

Capricorn

Se anunţă veşti bune pentru tine pe plan sentimental în această perioadă. Sărbătorile ce se apropie îţi vor scoate în cale persoane de care te poţi ataşa fără să îţi dai seama, şi nu e nimic rău în asta. Dacă eşti angajată într-o relaţie serioasă, atât tu, cât şi partenerul tău vă veţi crampona în chestiuni din rutina zilnică şi veţi uita de voi ca şi cuplu!

Chiar dacă vei avea o lună încărcată pe plan profesional, rezultatele financiare vor fi pe măsură. Din fericire, toate câştigurile vor veni într-o perioadă în care vei fi nevoită să cheltui mai mult, aşa că îţi vor prinde bine. Nu face economii pentru că nu este cazul, aşa că fă-le celor dragi cele mai frumoase cadouri de până acum!

Citeşte şi  Horoscop de final de an 2016: Cu ce lecţie de viaţă rămâne fiecare zodie

Vărsător

În decembrie vei da dovadă de mai mult romantism ca până acum, lucru care te va apropia de iubitul tău mai mult decât crezi. Chiar dacă nu ai nicio intenţie ascunsă, pasiunea dintre voi vă va duce în punctul unei decizii care vă va privi viitorul ca şi familie. Dacă eşti singură, trebuie să fii prudentă, căci nu orice bărbat care îţi acordă atenţie este bun pentru tine!

Cu cât te vei preocupa mai mult de acest aspect al vieţii tale în decembrie, cu atât poţi obţine banii la care tânjeşti. Sunt favorabile acţiunile în echipă, astfel randamentul va fi mai mare. Cu toate acestea, nu crede în tot ce ţi se spune sau promite, pentru că ai putea fi trasă în piept!

Peşti

Nu vei avea parte de linişte pe plan sentimental, o relaţie complicată îţi poate crea probleme. Cu siguranţă persoana pe care o placi are ceva de ascuns, iar atunci când vei afla vei fi dezamăgită, dar ţi se va complica şi viaţa. Încearcă să te ţii cât mai departe de tentaţii şi să pui demnitatea pe primul loc. Dacă ai deja o familie, trebuie să vă gândiţi mai mult la viitor!
 
Luna decembrie va fi o lună a schimbărilor, dar unele bune, din fericire pentru tine. Dacă eşti implicată într-o afacere care stagnează, acum este momentul fie să renunţi la ea, fie să munceşti mai mult pentru a o pune pe picioare. Apar oportunităţi de unde nu te aştepţi, însă trebuie să ai grijă să nu îţi scape. Se anunţă veşti bune pentru tine pe plan financiar!
 
Citeşte continuarea pe eva.ro