HOROSCOPUL lunii FEBRUARIE: Află ce au pregătit astrele pentru ultima lună de iarnă VIDEO

De multe ori, suntem convinşi că astrele ne influenţează viaţa. Vrem să ştim dacă este un moment optim pentru a încheia o afacere, cum stăm cu sănătatea sau dacă vom avea o perioadă liniştită în familie. Cei mai buni astrologi au făcut prognoza pentru luna februarie.

02 feb. 2014, 09:39
HOROSCOPUL lunii FEBRUARIE: Află ce au pregătit astrele pentru ultima lună de iarnă VIDEO

Februarie 2014 aduce schimbare pentru nativii mai multor zodii, fiind luna oportunitatilor, dar si a riscului de a face decizii gresite in ceea ce priveste sanatate, banii si dragostea, potrivit România TV.

 

BERBEC

BERBECII pot scapa de datorii in luna februarie, doar cu conditia sa-si gestioneze cumpatat fondurile disponbile. Nu este, insa, recomandata imprumutarea unor apropiati cu bani. Daca lasa de la ei, berbecii se vor scufunda si mai mult in datorii, in pofida gestului bun pe care-l fac. Pe de alta parte, pe plan amoros, in jurul datei de 11 februarie berbecii vor fi pusi la incercare. Incep sa se simta usor „exploatati” si vor avea impresia ca se cere prea mult de la ei.

TAUR

TAURII vor fi apreciaţi la locul de muncă. Orele de peste program vor fi in detrimentul relatiilor amoroase si familiale. Pe aceste doua planuri pot aparea tensiuni. Totodata, ar trebui sa fie atenti la sanatate. Mai ales la nivelul spatelui, al coloanei.

GEMENI

GEMENII nu debutează cu dreptul în această lună. Vestea bună este că, îşi revin repede. După 8 februarie, Gemenilor li se deschid noi oportunitati, vor cunoaste oameni noi care ar putea sa-i ajute sa evolueze atat in cariera, cat si pe plan financiar. Vor avea parte si de vesti bune. In a doua parte a lunii, si pe plan amoros le va merge bine gemenilor. Vor lua decizii importante, care schimba cursul amoros propriu si care-i pot bulversa, insa, pe termen lung, viata amoroasa va fi infloritoare.

Citeşte şi Horoscop maiaş: Află ce semn eşti şi ce personalitate ai

RAC

Cei din zodia RAC, se vor gandi mai mult la ei insisi in luna februarie. Isi vor stabili obiectivele personale, le vor prioritiza si vor concepe planuri pentru atingerea acestora. Vor primi ajutor si din partea familiei, dar si a prietenilor. Asadar, daca esti rac si vrei slabesti zece kilograme, luna februarie este ideala pentru a incepe acest demers si a te concentra pe acest obiectiv.

LEU

LEII, in februarie, au nevoie de timp pentru ei insisi, dar acesta va fi sporadic. Pe plan familial, sunt sanse mari ca leii sa aiba grija de o ruda mai in varsta, cu probleme, in februarie. Acest lucru o sa-i solicite si fizic, dar mai ales psihic. Din acest motiv, leii vor tanji, efectiv, dupa ore libere in care sa stea singuri si sa nu faca absolut nimic.

FECIOARA

FECIOARELE vor incepe luna februarie in forta, cu o atitudine pozitiva si deschisi la nou. Astfel, vor cunoaste oameni noi si vor lega anumite prietenii care ii vor ajuta, in restul lui 2014, pe plan profesional. Deschiderea pe care o vor avea in februarie va oferi fecioarelor si oportunitati amoroase. Totul va merge bine daca lasati ironia de-o parte.

BALANTA

Inceputul lui februarie le este favorabil pe plan financiar BALANTELOR, caci ar putea avea niste venituri neasteptate, cum ar fi o mostenire, dividente de la o investitie mai veche sau poate cineva le restituie o suma de bani imprumutata mai demult. Balantele se vor simti obosite, chiar daca nu au mai pierdut nopti si au dormit suficient.

Citeşte şi Horoscop. Cum stai cu sănătatea în luna februarie, în funcţie de zodia ta

SCORPION

Pe plan amoros, februarie aduce momente extreme SCORPIONILOR. Vor avea parte de experiente relativ scurte ca timp, de cateva zile, in care vor fi in al noualea cer, pentru ca mai apoi sa se trezeasca cu picioarele pe pamant, iar trezirea nu le va fi tocmai placuta. Desi nu apar „amenintari” pe plan amoros, in cazul scorpionilor starea de bine depinde de cum percep ei cealalta persoana si legatura sentimentala. Deci este o chestiune de atitudine, nu de fapte.

SAGETATOR

SAGETATORII, la inceputul lui februarie, sunt imprastiati si bulversati. Vor reusi, totusi, sa se adune in a doua parte a lunii. În plus, vor avea noroc la bani. câştigurile financiare din această lună le va da starea de bine.

CAPRICORN

CAPRICORNII incep sa culeaga invatamintele din experientele si dificultatile prin care au trecut in decembrie si ianuarie abia in luna februarie. A doua luna din an va fi, practic, revelatoare pentru capricorni. Isi vor da, intr-un final seama, cum vor sa traiasca.

VĂRSĂTOR

VEDETELE lunii sunt VARSATORII. Acestora li se deschid orizonturile pe plan profesional si vor fi surprinsi de cata sustinere vor avea din partea unor oameni de la locul de munca. Februarie va fi darnic cu varsatorii si pe plan financiar, ei avand mai multe zile cu sanse de venituri suplimentare.

PEŞTI

Şi am ajuns si la PESTI. Cumpatare si gandire la rece – cu acestea trebuie sa intre pestii in luna februarie. Daca nu vor da dovada de acestea, risca sa ia niste decizii gresite la inceput de luna sau sa spuna niste lucruri pentru care vor fi trasi la raspundere si de care le va parea rau.