Horoscopul lunii ianuarie 2017: Vezi ce-ţi rezervă astrele

Află ce ți-au rezervat astrele pentru prima lună din 2017. Norocoșii zodiacului sunt Fecioara și Capricornul, iar cei mai ghinioniști sunt Balanța și Racul.

RomaniaTV.net
22 dec. 2016, 10:13
Horoscopul lunii ianuarie 2017: Vezi ce-ţi rezervă astrele

BERBEC

Pentru Berbec, prima lună din an va fi una lipsită de evenimente importante. La început de an te axezi mai mult pe carieră și tinzi să uiți de cei dragi, așa că nu fi uimită dacă la un moment dat ți se va reproșa că te-ai schimbat.

TAUR

Ești predispusă la excese pe toate planurile: bugetul alocat întregii luni îl cheltuiești în prima săptămână din an, uiți de orice dietă și te abandonezi plăcerii de a mânca multă ciocolată, iar la muncă faci exces de zel, ceea ce va atrage antipatii din partea colegilor. Ia-o mai ușor… anul abia începe.

Citeşte şi  Horoscop: Află ce-ţi rezervă 2017, anul Cocoşului de Foc

GEMENI

Pentru Gemeni, luna ianuarie este în fiecare an luna marilor schimbări. De aceea, nici de această dată nu renunți la ideea de a face o listă cu planuri pentru anul în curs… chiar dacă știi că niciodată nu te ții de ea.

RAC

Din păcate, pentru tine lucrurile nu merg deloc așa cum te-ai aștepta la început de an. Pe plan sentimental vei suferi o dezamăgire care te va face să îți pierzi încrederea în oameni. Nici pe plan financiar lucrurile nu sunt mai roz în prima parte a lunii, dar, nu dispera, situația se va remedia în cea de-a doua parte a lui ianuarie.

Citeşte mai mult pe click!pentrufemei.ro