Horoscopul lunii iunie 2022, realizat de Daniela Simulescu. Iunie este prima lună bună a anului! „Orice schimbare făcută în această lună, oricât de mică, poate fi catalizatorul unei noi vieți’

Iunie este prima lună bună a anului 2022, ne anunță astrologul Daniela Simulescu. În prima lună de vară, contextul astral ne ajută să facem schimbări majore şi deosebit de importante. "Orice schimbare făcută în iunie, oricât de mică ar fi, poate fi catalizatorul unei noi vieți", subliniază Daniela Simulescu.

02 iun. 2022, 18:16
Horoscopul lunii iunie 2022, realizat de Daniela Simulescu. Iunie este prima lună bună a anului! „Orice schimbare făcută în această lună, oricât de mică, poate fi catalizatorul unei noi vieți’

Horoscopul lunii iunie 2022 Daniela Simulescu. Reputatul astrolog punctează principalele aspecte astrale ale lunii iunie, aspecte pozitive care ne vor ajuta să ne schimbăm viaţa în bine. Pe scurt, în iunie vom avea parte, printre altele, de dorință de viață, de curaj, de noutate. Vom fi în stare, mai mult decât în alte dăţi, să ne îmbunătăţim aspecte din viaţa noastră şi vom avea puterea să acceptăm lucrurile pe care nu le putem schimba.

Așteptam momentul în care să vă spun că vin și vremuri mai bune. Am argumente solide în acest sens. Marte și Jupiter vor tranzita semnul Berbecului, deci dorință de viață, curaj, prospețime, curaj, noutate. Chiar și furia pe care o vom simți deseori va fi combustibilul principal în a pune pe roate unele proiecte. Mercur își va opri retrogradarea pe 3 iunie, deci vom începe să ne dăm seama unde putem îmbunătăți unele aspecte ale vieții noastre. Asta după ce acceptăm că putem greși câteodată. Venus va tranzita semnul Taurului până pe 23 iunie, când intră în Gemeni. Ne vom preocupa de propria plăcere. De altfel, orice schimbare făcută în iunie, oricât de mică, poate fi catalizatorul unei noi vieți”, spune astrologul Daniela Simulescu, potrivit astrosens.ro.

Horoscopul lunii iunie 2022 Daniela Simulescu. Berbec/Ascendent în Berbec

Luna iunie vă priește din plin, vă veți simți ca peștele în apă. Veți deborda de energie și veți putea să începeți multe proiecte noi. Veți avea extrem de mult curaj pentru a vă pune planurile în aplicare și vor apărea de peste tot ocazii, oportunități. Trebuie să vă duceți și să luați ceea ce vi se cuvine. Aveți mare grijă, însă, la furie.

Citeste si Al doilea Mercur retrograd 2022 se termină. Toate zodiile se pregătesc de petrecere în weekend

Horoscopul lunii iunie 2022 Daniela Simulescu. Taur/Ascendent în Taur

Mare atenție la sănătate și la cum răspundeți situațiilor stresante care vor apărea. E o lună bună pentru acceptare, iertare și reconstruire a propriului eu, mai degrabă. E posibil ca oamenii apropiați vouă să treacă prin momente mai neplăcute. Încercați să nu vă sacrificați prea mult pentru nimeni, chiar dacă Venus din casa 1 vă sprijină. Aparent, vă simțiți bine, însă pe interior aveți o serie de conflicte interioare, anxietate, frici. Aveți grijă la sănătate, nu exagerați cu nimic!

Horoscopul lunii iunie 2022 Daniela Simulescu. Gemeni/Ascendent în Gemeni

Se anunță o lună pe gustul vostru, cu multe ieșiri, bucurie, socializare, comunicare. În iunie veți reuși în mod uimitor să ieșiți din postura de victimă. O să vă dați seama de anumite momente în care v-ați supărat și v-ați complăcut. O să vă acceptați așa cum sunteți, cu bune și cu rele, o să ieșiți din zona de confort.

Citeste si Saturn retrograd in Varsator 2022. 4 iunie – 22 octombrie 2022. Elemente cheie pentru zodii!

Horoscopul lunii iunie 2022 Daniela Simulescu. Rac/Ascendent în Rac

Chiar dacă nu lucrați sau sunteți la pensie, să zicem, aspectele lunii iunie vă scot în față, vă cer validare, vă cer multă vizibilitate. Zona profesională este în lumina reflectoarelor. Desigur, și lucrurile negative ar putea să iasă în față. Deci, aveți grijă ce anume expuneți. Relațional pot apărea schimbări.

Restul zodiilor, pe www.astrosens.ro