Horoscopul lunii iunie! Schimbări importante pe plan astral. Ce zodii dau lovitura în această lună şi pentru cine înseamnă sfârşitul

Prima lună de vară se anunță a fi una plină de Apă, adică de un marcaj puternic pe zodii care ne fac să ne uităm înăuntru, în adâncul sufletului nostru. S-ar putea să găsim o furtună acolo care ar trebui degrabă potolită dacă ne dorim să evoluăm în direcția potrivită. Nu poți urmări lumina de la capătul tunelului dacă valurile sunt prea mari pentru a te menține în picioare.

RomaniaTV.net
27 mai 2019, 15:02
Horoscopul lunii iunie! Schimbări importante pe plan astral. Ce zodii dau lovitura în această lună şi pentru cine înseamnă sfârşitul

Venus (Taur) trigon Pluto Rx (Capricorn): eu cu mâinile-astea două

În data de 3, se perfectează aspectul armonios de trigon dintre Venus din semnul Taurului și Pluto retrograd din cel al Capricornului. Pe fondul acestei configurații astrale, căpătăm o doză suplimentară de profesionalism, convecvență și simț practic. Știm exact ce ne dorim să realizăm, iar această conjunctură cosmică ne ajută să descoperim cele mai bune contexte în care am putea să ne afirmăm pe baza acestor trăsături. Este important să ne utilizăm energia extrem de eficient, potrivit astrodex.

Mercur poposește în Rac: sentimente la superlativ

Mercur poposește în Rac pe data de 4, în ziua următoare, tranzit care preschimbă logoreea din ultima vreme într-o sensibilitate mai pronunțată la ceea ce ne transmit gesturile, vocea și corpul interlocutorului. Pentru că semnul-gazdă este unul de Foc, înseamnă că nu cuvintele sunt cele prin care ne exprimăm în următoarele săptămâni, ci semnalele subtile trimise codat în mimică, postură și alte elemente de limbaj non- și paraverbal. Nu-i de mirare deci că pot apărea confuzii.

Venus ajunge în Gemeni: all talk

Din 9 încolo, Venus se mută în semnul Gemenilor, părăsindu-și zodia de domiciliu nocturn pentru cea în care își regăsește vocea. În următoarea perioadă, comunicarea devine deci extrem de important, nu doar pe plan sentimental, ci și social. Este important să depunem eforturi pentru a menține contactul stabil cu oamenii importanți din viețile noastre. Putem face mai progrese în raport cu ei dacă găsim suficient timp de investit în relațiile cu ei. Organizarea ne este un aliat.

Află din rândurile de mai jos horoscopul lunii iunie.

Horoscopul lunii iunie pentru zodia Berbec

În cursul sau în jurul lui 3, dispui de o doză crescută de productivitate ce se poate materializa în câștiguri. Din 4 încolo, comunici mai bine cu familia. Începând cu data de 9, șarmul și carisma ta se potențează vizibil. Începând cu data de 14, s-ar putea să fii mai implicat(ă) decât de obicei în chestiuni de familie sau gospodărești, dar s-ar putea ca aceasta să fie în detrimentul serviciului.

Este posibil ca și în cursul sau în preajma zilei de 16 să experimentezi același tipar de întâmplări. În cursul sau jurul lui 18, atenția ți se atrage irecuperabil pe plan familial, ceea ce ar putea duce la același tensiuni pe plan profesional. În cursul sau preajma lui 23, ar putea apărea unele motive de dispută între tine și cei din jur sau între tine și anumite persoane apropiate din familie.

În cursul zilei de 23, ar fi de dorit să nu acorzi prea multă atenție bârfelor, zvonurilor sau oricăror vorbe care se vehiculează despre tine sau o rudă apropiată ori despre care se crede că au fost lansate de persoane extrem de dragi ție. După data de 29, știi să te pui mai bine în valoare pe plan profesional, dar mai ales în raport cu persoanele care te interesează amoros. Ai succes în iubire.

Horoscopul lunii iunie pentru zodia taur

În cursul sau jurul zilei de 3, pare că ești într-o dispoziție mentală bună. Din 4 încolo, abilitățile tale de comunicare și socializare sunt mult potențate. După data de 9, pot apărea oportunități de a-ți suplimenta veniturile și/sau de a valorifica economiile pe care le-ai realizat până acum. În cursul sau jurul zilei de 14, poți discuta proiecte și planuri de viitor, dar nu trece la negocieri.

Un avertisment similar se aplică și în cursul sau în jurul datei de 16, cu mențiunea că dacă te tentează să iei sau să acorzi împrumuturi pentru a convinge pe cineva de ceva, poate nu ar fi cea mai bună idee să faci acest lucru. În cursul sau preajma lui 18, poți fi extrem de convingător/oare în ceea ce spui, deci programează-ți în jurul acestei date ședințele, pitch-urile sau audiențele.

În cursul sau jurul lui 19, pot interveni seriose discuții în contradictoriu între tine și persoane care fac parte din anturajul tău, dar ai grijă că riscă să nu ducă niciunde. În cursul sau jurul lui 23, ar trebui să ai grijă să nu cheltuiești mai mult decât ți-ai propus pe decada aceasta a lunii. În cursul sau preajma lui 24, nu face investiții în proiecte. Din 29 încolo, te înțelegi mai bine cu familia.

Horoscopul lunii iunie pentru zodia gemeni

Începi luna cu un tonus bun și capacitatea de a face față tuturor provocărilor sau cel puțin acesta este pronosticul pe care îl dau astrele în cursul sau jurul zilei de 3. Din 4 încolo, afli ponturi și idei despre cum ți-ai înmulți oportunitățile de a-ți suplimenta veniturile și/sau de a-ți valorifica economiile. După data de 9, șarmul și carisma se potențează vizibil. Caută să te folosești de ele.

În data de 14, pot apărea unele oportunități de rotunjire a bugetului și/sau de valorificare a economiilor, dar ai mare grijă după aceea cât cheltuiești. Posibila pierdere a echilibrului între profituri și cheltuieli ar putea constitui un pericol și în cursul zilei de 16. În data de 18, s-ar putea să-ți găsești curajul de a implementa noi politici financiare în viața ta, dar eșecul pândește în 19.

În cursul sau jurul datei de 23, pot interveni unele tensiuni între tine și persoana iubită, asociat/ți sau un client. S-ar putea să iasă la iveală, cândva în cursul zilei de 24, că raportul inegal de forțe dintre voi ar fi putut constitui problema. Din data de 29, abilitățile tale de comunicare și socializare se potențează vizibil, dar este important să le folosești înțelept și să nu epatezi mult.

Horoscopul lunii iunie pentru zodia Rac

În cursul sau jurul datei de 3, astrele favorizează negocierile, ședințele și discuțiile cu membrii proiectului în care ești implicat/ă sau cu sponsori existenți sau potențiali în vederea configurării strategiei pe viitor. Din 4 încolo, abilitățile tale de comunicare și socializare se potențează vizibil. După data de 9, s-ar putea să reapară în viața ta o persoană din trecutul tău amoros. Vezi ce faci.

În cursul sau preajma lui 14, pare că te afli într-o dispoziție bună și tonusul tău este la înălțime, dar s-ar putea ca partenerul să-ți demonstreze totuși contrariul. În cursul sau jurul lui 16, cel drag sau mai bine spus, tensiunile cu el ar putea atenta din nou la bunăstarea ta mentală. În cursul sau jurul lui 18, pare că ești bine dispus/ă și plină de energie, dar în 19, reapar tensiuni cu cel drag.

În cursul sau în preajma lui 23, ai putea avea parte de multe încercări la serviciu sau poate nu stai prea bine cu sănătatea. În cursul sau jurul lui 24, s-ar putea ca nici tonusul tău mental să nu fie cel mai pozitiv. După data de 29, s-ar putea să-ți parvină unele ponturi despre unele oportunități de a-ți rotunji salariul și/sau de a-ți valorifica unele economii pe care ai reușit să le faci de curând.

Citeşte continuarea aici.