HOROSCOPUL LUNII IUNIE: Ce zodie este dusă de val, cine riscă şi câştigă, cine are parte de pasiunea vieţii. PREVIZIUNI IUNIE 2017

HOROSCOPUL LUNII IUNIE: Afla ce au pregatit astrele pentru fiecare zodie in prima luna de vara! Prima luna de vara te ia prin surprindere cu un vartej cu situatii si evenimente pe care nu le-ai luat in calcul nicio clipa. Nu au neaparat impact negativ asupra ta, dar te bulverseaza atat de tare, ca pe moment nu ai habar ce ti se intampla. Un amalgam de momente vesele, antrenante, dinamice, impulsive sau, dimpotriva, sovaielnice. 

31 mai 2017, 07:28
HOROSCOPUL LUNII IUNIE: Ce zodie este dusă de val, cine riscă şi câştigă, cine are parte de pasiunea vieţii. PREVIZIUNI IUNIE 2017

Horoscop iunie Berbec – dusa de val

Ai toate sansele sa te-ndragostesti brusc si nebuneste in iunie, sub privirile uimite si nu neaparat aprobatoare ale cunoscutilor. Poate ca nu-i partenerul ideal, dar nici ca-ti pasa, tu lupti cu toate puterile pentru iubire! Confidentele facute in aceasta perioada se pot intoarce impotriva ta, asa ca fii rezervata in declaratii. Daca te simti mai obosita decat de obicei fara un motiv anume, te concentrezi greu si n-ai energie pentru mai nimic, sa stii ca toate astea sunt trecatoare, trebuie doar sa te menajezi un pic. Financiar iti merge bine, o investitie in amenajarea locuintei este binevenita!

Horosocop iunie Taur – deconecteaza-te

Emotional nu esti chiar in apele tale, te cuprind stari de incertitudine chinuitoare, la pachet cu insomnii si dureri de cap. Vorbeste despre ceea ce te supara chiar cu persoana care te-a pus pe jar sau cu o prietena buna, care te intelege si te sfatuieste mereu. Ai grija sa nu te refugiezi in cheltuieli exorbitante, ai tendinta asta mai ales la inceputul lunii. Concentreaza-te pe aspectul profesional, caci acum se pot concretiza castiguri importante. E si un moment bun sa-ti imbogatesti cv-ul cu abilitati noi, pe care le poti obtine inscriindu-te la un curs de perfectionare. Nu te certa cu vreun coleg!

Horoscop Gemeni iunie – esti curtata intens

E perioada surprizelor placute pentru tine. Energia, sarmul si puterea de convingere sunt la cote ametitoare. Nu-ti lipsesc pretendentii, ba chiar sunt asa de insistenti, ca preferi sa ramai pe tusa si sa te amuzi pe seama lor. Nu te implica, pe cat posibil, in certuri de niciun fel, caci s-ar putea sa iesi cam sifonata. Daca te simti intepenita din toate incheieturile, ai dureri musculare sau alte sensibilitati similare, le poti rezolva simplu, cu mai multa miscare. Inotul e ideal. Sau, de ce nu, ia-ti un abonament de cateva sedinte de masaj. Te vei simti alt om!

Horoscop iunie Rac – risti si castigi

Vesti bune pe plan profesional, iepurele-ti sare in fata cand nici te-astepti! Profita de atentia pe care o primesti si accepta proiectele nou aparute, mai ales spre final de luna. Cu sanatatea nu stai chiar bine, iar neplacerile ti se trag mai ales de la mancare. Risti sa faci vreo alergie sau sa-ti pice greu un aliment. Ai grija ce mananci si mai ales de unde! Daca ai ramas in urma cu treburile, in a doua parte a lunii le faci pe toate, ai energie cu carul si esti neobosita. In dragoste, iei taurul de coarne si faci primul pas, ceea ce nu e deloc rau, s-ar putea sa-i chiar placa!

Horoscop Leu iunie – asculta-ti instinctul

In prima parte a lunii stresul e la cote maxime, dupa care lucrurile se domolesc incet, incet. Daca ai ceva frustrari pentru care ai tot strans din dinti, acum e momentul sa spui lucrurilor pe nume. Nu e cazul sa-ti faci mustrari de constiinta si nici sa dai inapoi. In plan sentimental, comunica mai calm si nu te enerva inainte sa fii sigura ca ai si de ce. E foarte posibil sa planifici in detaliu o calatorie sau chiar sa pleci din tara in perioada urmatoare. Creativitatea si spontaneitatea te pot scoate din situatii dificile si s-ar putea sa te implici intr-un proiect de suflet pornind de la un impuls de moment.

Horoscop iunie Fecioara – esti puternica

E o perioada in care parintii sau vreo ruda mai in varsta iti cer ajutorul. Tu o duci bine, esti stapana pe situatie, optimista si reusesti sa transmiti mai departe energia pozitiva, sa te implici acolo unde e nevoie de prezenta ta si sa pui omul drag pe picioare. Astrele te sustin cu doza de energie necesara ca sa faci fata provocarilor cu o usurinta incredibila. Te bucuri si de castiguri financiare. Nu sume mari, dar mai mult decat binevenite, mai ales ca vin pe nepusa masa. La serviciu e posibil sa fii dezamagita de o decizie care te vizeaza direct.

Horoscop iunie Balanta – iesi in evidenta

Tii cu tot dinadinsul sa obtii o functie, o prima sau vreo delegatie din partea sefului si reusesti sa cresti in ochii lui. Daca ti-ai propus sa slabesti sau urmezi vreun regim din motive medicale sau pur si simplu estetice, in perioada asta vei vedea roadele. In cazul in care ti-a jucat feste sanatatea, te refaci repede, cu conditia sa nu te superi sau sa te agiti pentru toate prostiile. Cu partenerul de viata iti merge bine, faceti planuri de viitor, in schimb spre jumatatea lunii vei avea de purtat o discutie delicata cu cineva la care tii mult. Accepta ca schimbarea e si ea parte din viata!

Horoscop Scorpion iunie – ia-ti doza de odihna

Ai grija sa nu pui prea mare presiune pe tine, nici propriu, nici la figurat. Daca exagerezi cu efortul poti resimti dureri, in special in zona spatelui, poate pentru ca supui coloana la prea mari cazne. Bea multa apa si ceaiuri calde, ca sa-ti ajuti rinichii, sensibili si ei in perioada asta! Daca ai parte de un castig suplimentar neasteptat, nu da gata toti banii dintr-o data, s-ar putea sa ai nevoie de ei in curand, poate chiar in concediul planificat pentru vara asta. In plan sentimental te coplesesc emotiile si esti neobisnuit de permisiva.

Horoscop iunie Sagetator – schimba perspectiva

Astrele te sustin luna asta in privinta sanatatii, dar trebuie sa le ajuti un pic si tu. Renunta la mancarurile grele, incearca un regim cu multe fructe si legume, ca sa dai o pauza sistemului digestiv! Nu doar ficatul are nevoie de relaxare, ci si sufletul. Iti prinde bine sa te retragi cateva zile din vartejul evenimentelor din jur. Ia in calcul o iesire in doi. Fii precauta in relatia cu prietenii, mai ales cu aceia pe care nu-i cunosti prea bine, ca nu cumva sa profite de bunatatea ta! Recomandarea este sa te pui in locul lor si sa te gandesti daca ai fi reactionat la fel intr-o situatie sau alta.

Horoscop iunie Capricorn – gata de start

Demult iti tot propui sa faci miscare si n-ai gasit acel care sa te impinga de la spate. Uite ca brusc te va motiva slabiciunea pe care o resimti tot mai pregnant si care trage semnalul de alarma asupra conditiei tale fizice precare. E timpul sa-ti iei abonament la sala, ca sa nu mai gafai dupa ce urci doua etaje de parca ai fi alergat un maraton! La locul de munca o sa ai o perioada plina, colegii care lipsesc iti plaseaza sarcini si nu prea ai cum sa-i refuzi. Ai grija sa nu lasi impresia de mironosita, mai bine renunti la nazuri in perioada asta! Pe plan sentimental se intrevede o noua cucerire!

Horoscop Varsator iunie – traieste clipa

Cu nervii nu stai prea bine, totusi nu folosi scuza asta ca sa mananci prea mult. Efectele, sub forma de colacei, te vor enerva si mai tare, plus ca esti predispusa la indigestii. Iti prinde bine un pic de precautie cand iti alegi meniul, mai ales in vacanta. In rest, nu se intrevad probleme, decat poate mici accese de egoism pe care ti-e greu sa le tii in frau. Vestea buna e ca apar oportunitati pe plan sentimental si profesional. Esti coplesita de atentia partenerului si favorizata daca ai de sustinut vreun interviu. Posibil sa apara deplasari neprevazute.

Horoscop iunie Pesti – mai multa disciplina

Te-ai distrat ce te-ai distrat, ai pierdut nopti, ai mancat mult si nu ce trebuie si tot te-ai simtit ca noua, ceea ce te-a incurajat sa tragi de tine si mai tare. Se cam termina rasfatul. E timpul sa faci un pic de ordine in viata ta, daca nu vrei sa clachezi din senin. Cum nu prea ai mai petrecut timp cu sotul si copiii si nici cu parintii, i-ati cateva zile de concediu si pune viata de familie pe primul plan. Daca ai vreo nemultumire, nu evita sa o verbalizezi. Cu diplomatie, asa cum stii ca da roade! Nu lasa imaginatia sa lucreze impotriva ta!

Sursa: Kudika