Horoscopul lunii martie 2017. Viaţa amoroasă a zodiilor. Se anunţă despărţiri şi noi începuturi

Luna martie, vine pentru nativii zodiacului atat cu surprize placute cat si cu unele mai putin placute, in plan sentimental. Viata acestora va fi zdruncinata de astre si doar cele mai solide cupluri isi pot continua drumul, impreuna. In vreme ce pentru unii nativi se anunta despartiri, pentru altii de anunta noi inceputuri si chiar casatorii. Afla ce ti-au pregatit astrele in plan amoros pentru luna martie 2017, in functie de zodie.

RomaniaTV.net
22 feb. 2017, 08:19
Horoscopul lunii martie 2017. Viaţa amoroasă a zodiilor. Se anunţă despărţiri şi noi începuturi

Berbec

Berbecii vor avea o luna plina de surprize in viata sentimentala, scrie astrologie.acasa.ro. Au o viata sociala intensa, iar acest lucru le intareste legatura cu partenerul de cuplu. Nu totul este roz insa, deoarece, probleme mai vechi, ramase nerezolvate vor reiesi la iveala. Nativii reiau legatura cu persoane pe care nu le-au vazut de mult timp. Cei singuri se pot intalni cu iubiri din trecut si exista sanse mari ca acestea sa reinvie.

Citeşte şi Horoscop martie 2017: Cum stai cu sănătatea în această lună

Taur

Taurii se confrunta cu dezamagiri, limitarea libertatii de actiune, situatii confuze si lipsa de interes in viata de cuplu. Dupa jumatatea lunii insa, Taurii emana senzualitate si dezinvoltura, fiind o perioada prielnica pentru noi inceputuri dar si pentru impacari.

Gemeni

Gemenii se bucura de o luna benefica vietii de cuplu. Relatiile se consolideaza iar nativii isi fac planuri de viitor alaturi de partener. Pentru unii dintre nativi se anunta casatorii. Cei singuri au sanse sa isi intalneasca sufletul pereche, cel mai probabil prin intermediul prietenilor sau al cunoscutilor.

Rac

In luna martie, viata relationala a Racilor se imbina cu cea profesionala. Pozitia, cariera sau munca Racilor sunt influentate de sentimente sau, invers, viata intima depinde de cea profesionala. Diferenta ierarhica dintre parteneri poate fi problematica pentru acesti nativi la inceputul primaverii. Indiferent cum stau lucrurile viata sentimentala a Racilor nu este roz luna aceasta.

Citeşte şi Horoscopul lunii martie 2017. Ce-ţi rezervă astrele pentru prima lună de primavară

Leu

Leii singuri au sanse mari sa construiasca o noua relatie, sa consoldeze una veche sau sa reinceapa o relatie terminata in trecut. In schimb, cei aflati deja intr-o relatie au sanse mari sa o consolideze. Isi fac planuri de viitor alaturi de partener si se gandesc serios la oficializarea relatiei. Indiferent cum stau lucrurile, astrele anunta impliniri sentimentale pentru toti Leii.

Fecioara

In prima parte a lunii, Fecioare pun pe primul plan familie si fiinta iubita si isi seteaza prioritatile in functie de nevoile acestora. In a doua jumatate a lunii, nativii raman cu picioarele pe pamant si privesc relatiile dintr-o perspectiva practica, pragmatica si financiara. Multi dintre acestia se gandesc serios sa inceapa o afacere de familie, cu investitii comune.

Balanta

Balantele vor avea o lunga plina in plan sentimental. Pentru nativii singuri poate reveni in atentie o relatie mai veche ce nu s-a consumat la vremea ei sau o tentativa de cuplare mai veche. Cei aflati deja intr-o relatie se pot confrunta cu probleme mai vechi. Este o perioada proprice pentru ca nativii sa-si puna ordine in ganduri si sa decida daca persoana alaturi de care traiesc chiar merita sa le stea alaturi.

Scorpion

Romantismul si receptivitatea senzoriala de care dau dovada nativii in aceasta luna, le sporesc sansele de a-si gasi perechea. Cei aflati deja intr-o relatie au parte de o luna incitanta, cu de seri fierbinti de neuitat, in special in cea de-a doua jumatate a lunii.

Continuarea horoscopului AICI