Horoscopul lunii martie. Află dacă eşti printre zodiile norocoase!

Fie că este vorba de bani, de dragoste sau de succes în plan profesional, zodiile au partea lor de noroc! Citește previziunile astrale pentru luna martie și află dacă te numeri printre zodiile favorizate de astre sau dacă trebuie să te ferești de ghinion.

02 mart. 2017, 14:01
Horoscopul lunii martie. Află dacă eşti printre zodiile norocoase!

Zodiile norocoase în dragoste

Leu

Luna Mărțișorului este o perioadă de bun augur! Vei lua decizii importante pentru viitorul familiei, îți vei schimba perspectiva asupra profesiei tale și vei descoperi noi lucruri care te vor face fericită. Dar cel mai important lucru este că vei recuceri încrederea și dragostea unui bărbat deosebit. 

Balanță

Veștile bune de anul acesta încep să sosească din martie, iar astrele vor fi deosebit de generoase cu tine de-a lungul primăverii. În mod cert, te numeri printre zodiile norocoase. Venus, chiar dacă are mers retrograd luna aceasta, aduce cu ea împlinirea unor dorințe de suflet și, poate, o nouă dragoste. Fii deschisă unor noi experiențe.

Pești

Perioada frumoasă a lunii martie, începe după data de 12, când va fi Lună plină în Fecioară. Se pare că va veni un moment sau vei lua o decizie care va marca o schimbare în drumul pe care l-ai ales. Este posibil ca o situație deosebită să se încheie mai devreme și să beneficiezi de avantaje în relația de dragoste.

Zodiile norocoase la bani

Gemeni

Primăvara aduce un suflu nou în viața ta, oameni deosebiți, pasiune și dor de călătorii. Mercur favorizează acum schimbările și, mai ales, acțiunile dinamice. Vei rezolva mult mai ușor tot ce ți-ai propus. Trebuie să fii ambițioasă și vei obține mai mulți bani de pe urma muncii tale.

Fecioară

Încă de la începutul lunii, te vei bucura de o situație financiară stabilă, iar, pe 12 martie, când Luna plină sosește în Fecioară, vei rezolva problemele urgente legate de bani. Va fi luna câștigurilor sigure, vei pune bani deoparte sau vei folosi economiile pentru o investiție importantă.

Capricorn

Ești norocoasă și poți să câștigi mult luna aceasta. Dar ai grijă pe ce cheltuiești banii! Indiferent de cumpărăturile sau investițiile pe care vrei să le faci, analizează cu atenție avantajele și dezavantajele. Luna aceasta, astrele te sfătuiesc să economisești, ca să ai mai multe beneficii mai târziu.

Zodiile norocoase în carieră

Berbec

Luna mărțișorului aduce numai vești bune din punct de vedere al șanselor profesionale! Zodia ta face parte acum dintre zodiile norocoase. După o perioadă mai dificilă din punct de vedere financiar, vei avea ocazia să îți rotunjești veniturile. La serviciu, vei reuși să îți pui în practică ideile ingenioase, să semnezi un contract bun și să progresezi.

Rac

Jupiter îți oferă o lună de neuitat! Este marele astru al șanselor și nu va lăsa lucrurile la voia întâmplării luna aceasta. După o lungă perioadă de amânări, te poate ajuta să îți împlinești una din marile dorințe legate de cariera ta. Vei avea realizări de care vei fi mândră și poți avansa!

Săgetător

Venus te răsfață și îți oferă energia de care ai nevoie pentru toate proiectele tale speciale. Acum este timpul să inovezi, să adopți idei moderne și tehnologii de ultimă oră. Noutățile îți vor prinde bine în carieră și vei avea multe de învățat de la colegi care au mai multă experiență. Fii energică și vei obține mai mult!

Zodiile mai puțin norocoase

Taur

Venus, astrul zodiei tale, are mers retrograd de-a lungul lunii martie. Este posibil să îți dea planurile peste cap și va avea o influență nedorită asupra tuturor acțiunilor tale. Nu te gândi la schimbări majore deocamdată și nu te baza pe câștiguri prea mari. Ai grijă numai de tine și de sănătatea ta!

Scorpion

Poate fi o lună dificilă, dacă nu ai pus deoparte bani albi pentru zile negre. În prima decadă, Venus retrograd te îndeamnă la cheltuieli inutile. După 18 martie, situația financiară se îndreaptă, însă apar provocări noi la serviciu. Va trebui să muncești mult și să îți sacrifici timpul liber pentru idei dificile.

Vărsător

Mercur retrograd poate declanșa situații neplăcute în mediul profesional. Nu te baza exclusiv pe sfatul sau expertiza colegilor. Încearcă să rezolvi problemele neprevăzute cu propriile resurse și să obții avizul superiorilor la timp. Dacă lucrurile se complică, este nevoie de o decizie simplă și definitivă.

Pentru mai multe detalii, citește și horoscopul anului 2017!