Horoscopul lunii martie. Află previziunile astrelor pentru zodia ta

HOROSCOP: Află ce te aşteaptă în această perioadă şi ce anume trebuie să faci pentru a profita la maximum de oportunităţile care apar.

27 feb. 2014, 20:40
Horoscopul lunii martie. Află previziunile astrelor pentru zodia ta

Peşti (19 februarie – 20 martie)
Luna martie nu îţi aduce nimic nou în plan sentimental. Chiar dacă ai aşteptări mari şi dezamăgiri pe măsură, nu trebuie să încerci să grăbeşti lucrurile în niciun fel. În lunile ce urmează vei avea parte exact de ce îţi doreşti tu, şi surpriza va fi una imensă. Fii răbdătoare şi bucură-te de fiecare clipă la intensitate maximă. 

Încearcă să te odihneşti mai mult luna aceasta, pentru că nopţile nedormite îşi vor spune cuvântul asupra organismului tău. Nimic nu e mai important decât sănătatea, aşa că evită orice disconfort. Există riscul unei neplăceri majore şi neaşteptate.

Trebuie să îţi chibzuieşti foarte bine veniturile şi să ai grijă pe ce dai banii atât de greu obţinuţi. Chiar dacă nu duci lipsă de ei, nu ar fi indicat să îi arunci în stânga şi în dreapta doar pentru a te simţi bine pe moment. Organizează-te eficient şi nu face acte de caritate.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Luna martie vine pentru tine cu multe regrete, fie că ai o relaţie, fie că eşti singură. Dacă ai un partenr stabil, tinzi să te gândeşti la fostul mai mult ca oricând. Iar dacă eşti singură, gândul îţi zboară la relaţia anterioară şi încerci să găseşti şi acum o explicaţie a despărţirii voastre. Este o lună agitată şi nu te poţi lăuda cu o viaţă amoroasă excepţională. 

Se simte însă o revenire a ta, mai multă energie şi mai mult optimism. Problemele pe care le-ai întâmpinat până acum sunt pe cale să dispară definitiv, aşa că trebuie să încerci să îţi reiei vechile activităţi. Optează pentru o viaţă echilibrată şi lipsită de riscuri. 

Poţi avea parte de o perioadă destul de liniştită din punct de vedere financiar, dar doar dacă ai grijă să îţi plăteşti toate facturile sau datoriile. Ceea ce câştigi te poate ajuta să trăieşti modest şi să nu îţi cauzeze niciun fel de probleme. Nu se anunţă schimbări în această lună, nici bune, dar nici rele.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

În această lună ţi se vor pune destule piedici în viaţa sentimentală, aşa că trebuie să nu pui prea multe la suflet. Probleme externe îţi vor afecta viaţa de cuplu, partenerul tău dovedindu-ţi că nu este alături de tine atunci când ai nevoie. Nu trebuie să intri în panică, este doar o perioadă grea care va trece de la sine. 

Dacă credeai că eşti sănătoasă tun, luna aceasta te vei convinge că nu este deloc aşa. Vei primi unele veşti proaste de la medicul tău, dar nu trebuie să te descurajezi. Sunt mici afecţiuni cărora le poţi face faţă şi de care poţi să scapi dacă eşti prudentă.

Stai desul de bine la capitotul finanţe în această săptămână, dar asta doar datorită eforturilor tale. Pentru că ai simţit pe pielea ta cât de greu este să câştigi bani, trebuie să ai grijă să nu arunci cu ei în stânga şi în dreapta.

 

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

În sfârşit se poate spune că viaţa ta sentimentală îşi revine şi te simţi întradevăr fericită. Dacă ai o relaţie stabilă, aceasta va evolua favorabil şi vei primi poate chiar şi mult aşteptata cerere în căsătorie. Dacă elti singură, ai toate şansele să îţi cunoşti marea dragoste.

Cât ai fi de ocupată şi stresată, nu trebuie să uiţi să ai grijă de tine. Cu toate că ai alte priorităţi în această perioadă, care îţi par mai importante decât sănătatea, alegerea de a pierde nopţile şi de a bea energizante nu este deloc una bună. Evită nervii şi fii organizată.

Ai parte de multe beneficii financiare în această lună, dar nici că mai ai timp pentru relaxare. Ideea e să depui destul efort fără să regreţi, pentru că nu poţi pierde oportunităţile care îţi apar în cale, şi care nu vor mai reveni.

 

Rac (22 iunie – 21 iulie)

În această lună, în sfârşit, poţi spune că ştii ce vrei. Dacă până acum nu te puteai decide asupra partenerului tău, martie îţi aduce confirmarea că el este alesul. Lucrurile se aşează încet, dar sigur. Dacă eşti singură, din moment în moment poate să apară cineva în calea ta. 

Stai foarte bine la capitolul sănătate, mai bine chiar decât te-ai fi aşteptat. Poţi face activităţi de care nu era sigură că eşti capabilă şi eşti cu zâmbetul pe buze în toată această perioadă. Profită de această energie pentru multă mişcare.

Luna martie vine cu mai mulţi bani pentru tine, şi acest lucru se datorează doar unei noi relaţii cu o persoană influentă. Ai grijă cum te comporţi şi ce sacrificii faci pentru succes.

Leu (22 iulie – 22 august)

În luna martie ai parte de multe surprize şi dovezi de iubire din partea celui iubit. Te înţelegi din ce în ce mai bine cu iubitul tău şi comunicaţi din priviri. Dacă eşti singură, îţi va fi bine aşa, îţi vei permite să iei parte la activităţi pe care nu le-ai putea face dacă ai fi cuplată. Profită de această perioadă! 

Dacă ai unele probleme de sănătate, nu trebuie să le ignori chiar dacă nu simţi că îţi e rău. Dacă eşti sănătoasă, atunci poţi sta liniştită, nu se întrevede nimic supărător. Fă-ţi controale preventive şi regulate.

Dacă ai împrumutat bani sau ai făcut favoruri financiare în trecut, luna aceasta a venit momentul să primeşti înzecit. Nu sunt bani picaţi din cer, dar sunt bineveniţi mai ales că nu te aşteptai să îi recuperezi.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Vei avea parte de evenimente memorabile privitoare la viaţa de cuplu. Eşti decisă să laşi deoparte neînţelegerile şi să rezolvi orice mică problemă dintre tine şi iubitul tău. Dacă eşti singură, va fi o lună destul de tristă şi plină de amintiri dureroase.

Nu vei fi prea energică în această lună, dar nici nu te vei putea plânge că te simţi rău. Condiţia ta fizică este mult influenţată de cea psihică, iar tu treci printr-o depresie uşoară în acest început de primăvară. Fii optimistă şi mănâncă sănătos!

Vei avea multe cheltuieli în această lună, şi e posibil ca această situaţie să te stoarcă de energie. Stresul e la ordinea zilei şi nu mai ştii ce soluţii să găseşti, chiar dacă eşti o fire foarte organizată. Nu intra în panică, lucrurile se vor regla de la sine.

 
Citeşte mai mult pe eva.ro