Horoscopul martie 2017. Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în luna martie.

01 mart. 2017, 13:38
Horoscopul martie 2017. Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta

PEŞTI. În luna martie, orice îţi propui pe plan sentimental va ajunge să se realizeze, scrie eva.ro. Ce-i drept, setea de dragoste va fi doar în prima săptămână a lunii, ca mai apoi să îţi îndrepţi atenţia către bani şi carieră. Dragostea se va împleti cu materialismul în această perioadă, semn că dacă elti singură, cel mai probabil vei fi în căutarea unui partener potent financiar. Dacă eşti angajată deja într-o relaţie, atunci interesul comun va fi de a vă rotunji veniturile. Vestea bună este că faceţi o echipă de milioane!

Citeşte şi HOROSCOP MARTIE 2017, previziuni generale: Ce se întâmplă cu zodia ta de la 1 Martie

Luna martie va fi una excelentă pentru tine din punct de vedere financiar ori profesional. Nici nu se putea să primeşti veşti mai bune pe acest plan în această perioadă, şi culmea, te aşteptai să ţi se întâmple lucruri rele. Ambiţia care te caracterizează va fi apreciată în aceste zile exact de cine trebuie, lucru care va conta enorm pentru evoluţia ta în carieră. Chiar dacă nu ai energie cum ar trebui, măcar eşti perseverenţă şi nu te laşi până nu termini ce ţi-ai propus.

BERBEC

Luna aceasta te vei concentra mai mult pe dragoste, ceea ce înseamnă că interesul tău pentru acest aspect al vieţii tale va fi pe primul loc cu orice risc. Dacă eşti singură, disperarea este şi mai mare şi vei căuta tot felul de soluţii pentru a-ţi schimba statutul. Dacă eşti căsătorită sau ai copii, e posibil ca unele probleme mai vechi dintre tine şi partener să reapară din cauza stresului din viaţa familială. Nimic nu se va rezolva dacă nu eşti dispusă să te schimbi şi tu măcar puţin.

Va fi o lună plină pentru tine pe plan sentimental, aşa că nu e de mirare că vei pica lată la finalul ei. Se anunţă parteneriate valoroase şi chiar dacă nu vei câştiga bani rapid, viitorul este promiţător. Dacă ai ocazia să te perfecţionezi, nu ezita să spui da chiar dacă cursurile sau studiile care te încântă nu sunt gratis. De la sfârşitul lunii încolo vei cunoaşte o explozie financiară, însă trebuie să ai grijă să nu îi cheltui fără să gândeşti.

TAUR

Nu se anunţă veşti prea bune pentru tine pe plan sentimental în această lună. Aşteptările tale sunt prea mari şi astfel rişti să fii dezamăgită. Dacă eşti angajată într-o relaţie serioasă, cel mai probabil situaţia devine din ce în ce mai complicată şi nesigură. Dacă eşti singură, abia spre sfârştiul acestei perioade vei reuşi să fii mai dezinvoltă şi relaxată, ceea ce te ajută să îţi măreşti şansele de a cunoaşte o persoană pe care să o placi măcar puţin.

Situaţia ta financiară este una bună şi nu vei întâmpina niciun fel de probleme pe acest plan în această lună. Siguranţa pe care o ai în acest moment va mai dura mult timp de acum înainte dacă vei reuşi să fii la fel de chibzuită ca şi până acum. E rost chiar de câştiguri suplimentare care te pot ajuta să îţi achiziţionezi un obiect pe care ţi-l doreşti de multă vreme, însă care nu este chiar o necesitate. Din când în când e bine să îţi faci câte un moft, fie el şi costisitor!

Citeşte şi HOROSCOP MARTIE 2017: Cum stai cu dragostea în luna lui Mărţişor

GEMENI

Luna martie este una foarte bună pentru tine pe plan sentimental. Orice legătură amoroasă ai avea, fie ea complicată sau liniştită, va cunoaşte o îmbunătăţire semnificativă atunci când te aştepţi mai puţin. Dacă eşti singură, datorită prietenilor sau unei cunoştinţe mai vechi vei avea ocazia să întâlneşti pe cineva potrivit pentru tine. Tot ce îţi doreşti este să ai parte de iubire şi afecţiune.

Astrele sunt de partea ta în această lună şi te îndeamnă să iei decizii înţelepte în ceea ce priveşte afacerile sau alegerile profesionale. Martie îţi poate aduce o promovare sau în cel mai rău caz o mică mărire de salariu binevenită. Te bucuri de popularitate în rândul echipei în care lucrezi, eşti un exemplu pentru cei din jur, iar imaginea ta se îmbunătăţeşte de la zi la zi datorită acţiunilor tale curajoase.

Continuarea horoscopului AICI.