Horoscopul lunii septembrie 2015: Ce v-au rezervat astrele în prima lună de toamnă

Horoscopul lunii septembrie 2015: Prima lună a toamnei vine cu vești bune pentru majoritatea zodiilor. Horoscopul lunii septembrie îți spune cum stai cu dragostea, ce câștiguri te așteaptă și dacă problemele de sănătate îți vor da de furcă.

23 aug. 2015, 15:49
Horoscopul lunii septembrie 2015: Ce v-au rezervat astrele în prima lună de toamnă

Horoscopul lunii septembrie 2015. Berbec

Nativul născut sub această pecete astrologică trebuie să se adapteze la situații dintre cele mai diverse pentru a avea success în această lună. Septembrie nu este o perioadă bună pentru schimbarea locului de muncă. Dacă nu ești mulțumit la serviciu, vor apărea multe oportunități de găsire a unui nou post. Vei sta mai bine cu banii după 15 septembrie. Este important ca în această lună să-ți faci timp să mai stai cu familia și să te vezi cu prietenii, pentru ca certurile să nu apară.

Horoscop SEPTEMBRIE 2015 – Schimbări radicale pentru Berbeci şi Lei

Horoscopul lunii septembrie 2015. Taur

Dacă ești născut în această zodie, prima lună a toamnei este numai bună să-ți cauți altceva de muncă. Investițiile ar trebui făcute înainte de penultima săptămână a lunii, pentru a fi sigur că obții profit. În relația de cuplu vor apărea ceva turbulențe. Doar cu calm vei reuși să treci peste ele. Dacă o durere de spate sau o răceală nu-ți dau pace, nu le ignora. Mergi la medic dacă nu te simți bine.

Horoscopul lunii septembrie 2015. Gemeni

Horoscopul lunii septembrie 2015 anunță pentru nativul născut în Gemeni o perioadă destul de încărcată în evenimente. Fie te vei muta, fie familia ți se va mări cu încă un membru. Vei avea ceva cheltuieli neprevăzute, dar vei reuși să mai pui și ceva bani deoparte. Persoanele singure, născute sub acest semn zodiacal au mari șanse să-și întâlnească alesul inimii. În acestă lună, problemele de sănătate te vor ocoli.

Horoscopul lunii septembrie 2015. Rac

Există mari șanse să fii avansat în funcție și să câștigi mult mai mult ca înainte. Cu o singură condiție: să muncești la fel de mult ca și până acum. Vei sta foarte bine la capitolul finanțe, reușind să mai faci mici cadouri persoanelor dragi. Este posibil să trebuiască să-ți renovezi locuința. Ai grijă de sănătatea ta! În penultima săptămână din septembrie te vei confrunta cu câteva neplăceri. Nu sări peste mese și implică-te în activități care te relaxează.

Horoscopul lunii septembrie 2015. Leu

Luna septembrie va fi decisivă pentru tine. Va trebui să te hotărăști pe ce făgaș îți îndrepți viața. Nativii singuri se vor implica mai mult în rezolvarea sarcinilor de la muncă și vor lăsa pe planul doi relațiile. În schimb, cei căsătoriți vor duce o viață în armonie alături de partener. Este posibil să-ți primești salariul cu întărziere în această lună.

Horoscopul lunii septembrie 2015. Fecioară

Trebuie să fii mai vigilent în realțiile cu colegii și să le ceri ajutorul ori de câte ori este nevoie. Vei sta mai bine cu banii după 23 septembrie, când se ivesc niște câștiguri neașteptate. Persoanele singure au toate șansele să-și găsească sufletul-pereche în septembrie, iar cele implicate într-o relație serioasă vor socializa mai mult cu prietenii și cu familia. Mai ia din când în când o pauză de la muncă, pentru a ține la distanță oboseala.

Horoscopul lunii septembrie 2015. Balanță

Va trebuie să iei decizii importante în ceea ce privește serviciul în prima săptămână din septembrie. Gândește-te de două ori înainte de a hotărî ceva. Pentru că va trebuie să cheltuiești mai mult decât ai prevăzut în această lună, vei fi nevoit să te împrumuți. Fă mișcare și adoptă un regim alimentar sănătos, pentru a nu avea probleme de sănătate și cu silueta.

Horoscopul lunii septembrie 2015. Scorpion

Te vei concentra mai mult pe muncă și vei lăsa familia pe planul secund. Vei munci foarte mult în acestă lună, dar efortul îți va fi recompensat pe măsură. Nu vei duce lipsă de bani în septembrie. Dacă ești născut sub această pecete astrologică și singur, este posibil să cunoști noi oameni. Persoanele căsătorite se vor confrunta cu câteva probleme, dar acestea se vor soluționa la sfîrșitul lunii. Dormi cel puțin opt ore pe noapte și fă mișcare cât mai des, pentru a te menține în formă.

Horoscopul lunii septembrie 2015. Săgetător

Îți vei atinge obiectivele profesionale și vei rezolva câteva probleme cu colegii. Dacă te vei implica la fel de mult în îndeplinirea sarcinilor la locul de muncă, există posibiltatea să progresezi. Evită să cheltuiești pe lucruri de care nu ai neapărată nevoie și vorbește deschis cu partenerul, pentru ca norii negri să nu planeze deasupra relației voastre. Vei avea ceva probleme de sănătate în penultima săptămână din septembrie. Nu le neglija, pentru a nu apărea complicații!

Mai multe detalii pe clickpentrufemei.ro