Horoscopul lunii septembrie. Află ce îţi rezervă astrele la început de toamnă

Prima lună a toamnei vine cu vești bune pentru majoritatea zodiilor. Horoscopul lunii septembrie îți spune cum stai cu dragostea, ce câștiguri te așteaptă și dacă problemele de sănătate îți vor da de furcă.

RomaniaTV.net
20 aug. 2015, 09:56
Horoscopul lunii septembrie. Află ce îţi rezervă astrele la început de toamnă

Horoscopul lunii septembrie 2015. Berbec

Nativul născut sub această pecete astrologică trebuie să se adapteze la situații dintre cele mai diverse pentru a avea success în această lună. Septembrie nu este o perioadă bună pentru schimbarea locului de muncă. Dacă nu ești mulțumit la serviciu, vor apărea multe oportunități de găsire a unui nou post. Vei sta mai bine cu banii după 15 septembrie. Este important ca în această lună să-ți faci timp să mai stai cu familia și să te vezi cu prietenii, pentru ca certurile să nu apară.

Horoscopul lunii septembrie 2015. Taur

Dacă ești născut în această zodie, prima lună a toamnei este numai bună să-ți cauți altceva de muncă. Investițiile ar trebui făcute înainte de penultima săptămână a lunii, pentru a fi sigur că obții profit. În relația de cuplu vor apărea ceva turbulențe. Doar cu calm vei reuși să treci peste ele. Dacă o durere de spate sau o răceală nu-ți dau pace, nu le ignora. Mergi la medic dacă nu te simți bine.

Horoscopul lunii septembrie 2015. Gemeni

Horoscopul lunii septembrie 2015 anunță pentru nativul născut în Gemeni o perioadă destul de încărcată în evenimente. Fie te vei muta, fie familia ți se va mări cu încă un membru. Vei avea ceva cheltuieli neprevăzute, dar vei reuși să mai pui și ceva bani deoparte. Persoanele singure, născute sub acest semn zodiacal au mari șanse să-și întâlnească alesul inimii. În acestă lună, problemele de sănătate te vor ocoli.

Predicţiile astrale ale lunii septembrie pentru celelalte zodii le găseşti AICI.