Horoscopul lunii septembrie: Află cum stai cu iubirea

Luna septembrie vine încărcată cu de toate pentru toţi pentru că cea mai mare parte a planetelor personale îşi schimbă vibraţia în această perioadă. Prin urmare, Mercur deschide apetitul pentru socializare când ajunge în Balanţă, Venus ne provoacă să transformăm frivolitaţile în relaţii serioase în momentul în care trece în Fecioară, iar Marte ne îndeamnă la aventură prin intrarea sa în Săgetător.

27 aug. 2014, 09:26
Horoscopul lunii septembrie: Află cum stai cu iubirea

Iata care sunt previziunile pentru luna septembrie.

Berbec

Luna septembrie aduce pentru berbeci dragoste si impliniri in plan sentimental. Conflictele cu cei dragi se rezolva iar linistea care se instaleaza este de bun augur pentru cuplu. Treci printr-o perioada minunata in plan afectiv si te gandesti chiar la casatorie.

Citeşte şi HOROSCOP SEPTEMBRIE. Află previziunile pentru zodia ta

Taur

Pentru tauri, luna septembrie se anunta plina de pasiune. Cei care sunt deja intr-o relatie vor trai momente de vis alaturi de partener. Cei singuri sunt tentati de diverse persoane atragatoare insa nu vor putea incepe o noua relatie pana ce nu vor lasa trecutul in urma.

Citeşte şi HOROSCOP. Top 5 soti ideali din zodiac

Gemeni

Gemenii au parte de o luna intensa la capitolul dragoste. Cuplurile deja inchegate fac acum planuri de viitor iar cei singuri gasesc acum dragostea adevarata si pot incepe o relatie serioasa in aceasta luna.

Citeşte continuarea horoscopului pe septembrie pe Ele.ro.