Horoscopul Marilor Iubiri 20 octombrie – 20 noiembrie

HOROSCOP. În luna Scorpionului, o etapă marcată de surprize neaşteptate, trebuie să traversăm cu îndrăzneală graniţa dintre toamnă şi iarnă. Odată cu venirea frigului, se accentuează şi unele îndoieli şi emoţii, care ne-au urmărit uneori pe parcursul anului.

RomaniaTV.net
25 oct. 2013, 15:58
Horoscopul Marilor Iubiri 20 octombrie – 20 noiembrie

Până-n data de 11 noiembrie, va fi o perioadă dificilă pentru debuturi, pentru călătorii şi mai ales pentru finalizarea unor contracte foarte importante, scrie click.ro.

Berbecul

Vreţi o viaţă armonioasă?

Iată un interval în care vă faceţi foarte multe planuri, cât într-un an! Configuraţia astrală vă ajută să concretizaţi unele proiecte, dar vă impune şi unele restricţii. Orice reuşită depinde de armonia din căminul vostru şi de şansele financiare din prima parte a lunii noiembrie.

Taurul

Şi în acest interval, daţi dovadă de mult romantism. Vă atrag persoanele binevoitoare şi entuziaste . Pentru toţi Taurii este esenţial să nu amestece lucrurile şi să acţioneze într-o direcţie constructică. Celibatarii vor fi nerăbdători să-şi descopere sufletul-pereche, iar ceilalţi vor fi preocupaţi să consolideze actuala relaţie. Oricum, în această lună, trebuie să fiţi prevăzători în relaţiile cu sexul opus, pentru că surprizele plăcute pot fi umbrite de situaţii neaşteptate.

Gemenii

Atmosfera la locul vostru de muncă nu va fi aşa cum aţi sperat (28-29 octombrie, 9, 16 şi 20 noiembrie). De aceea, cariera va fi în centrul preocupărilor voastre. În acelaşi timp, trebuie să refaceţi o serie de proiecte, să onoraţi multe obligaţii, iar timpul afectat relaţiei de cuplu va fi limitat. Persoana iubită doreşte cu orice preţ să menţină armonia în viaţa cuplului şi va prelua o serie de priorităţi pe care le rezolvau rudele. Totodată, pentru ca armonia să nu fie ştirbită, acordaţi o atenţie sporită investiţiilor de orice natură.

Racul

Iubirile sufocante, rivalităţile şi amintirile din trecut vă întâmpină în aceste zile. Este o etapă plină de surprize foarte plăcute şi … surprinzătoare. Persoana iubită are acum de rezolvat probleme profesionale şi de familie. Veştile de culise vor stimula deseori incertitudinile referitoare la omul cel drag. Acum, voi trebuie să-i veniţi în ajutor şi să-i dovediţi că el este universul vostru. După data de 5noiembrie, el se poate gândi la întemeierea unei familii. Dacă nu-i îngrădiţi libertatea, totul se poate concretiza foarte curând.

Leul

Doriţi să petreceţi această perioadă în linişte, alături de persoana iubită ? Dorinţa voastră se poate concretiza doar pe jumătate. Configuraţia astrală favorizează problemele familiei; restul trece pe plan secundar. Eclipsa din 3 noiembrie influenţează relaţiile cu partenerul de viaţă şi problemele legate de confortul familiei.

Fecioara

Este o perioadă foarte solicitantă, îndeosebi pentru nativele acestei zodii. Pentru a menţina armonia în viaţa cuplului şi la locul vostru de muncă fiţi prudente la capitolul confesiuni. Îmbucurător este faptul că partenerii de viaţă sunt mai flexibili, mai înţelegători şi sunt în preajma voastră de câte ori apar urgenţele în familie. În acelaşi timp, toţi nativii zodiei sunteţi mai norocoşi în acest interval, pentru că veţi obţine venituri suplimentare, veţi beneficia de numeroase oferte şi de contracte avantajoase ( 25-30 octombrie, 3,7 şi 11 noiembrie).

Balanţa

Urgenţele din această etapă se adună în sfera financiară şi imobiliară. Acum, împreună cu prietenii şi colegii profesionişti care vă împărtăşesc ideile alcătuiţi proiecte care vor da primele roade în luna decembrie. În acest context, partenerul de viaţă munceşte mult, cu spor şi starea sa de spirit este excelentă, favorizând buna înţelegere şi în viaţa personală.

Scorpionul

Acum, se conturează evenimente importante ! În această lună, abandonaţi o veche strategie şi vă legaţi speranţele de o şansă care v-ar deschide o nouă cale. Nativele singure ar putea să-şi găsească sufletul-pereche şi vor fi bucuroase să scape de povara singurătăţii. Există şi situaţii nu prea vesele când unele native Scorpioni vor dori să li se recunoască independenţa şi persoana iubită să nu le spioneze la fiecare pas ( 13-22 noiembrie).

Săgetător

Totul este posibil! Credeţi în şansa vieţii voastre ? Iubirea la prima vedere vă atrage ca un magnet, chiar dacă persoana iubită vă dezamăgeşte.?! Venus este generoasă cu voi şi vă susţine în jocurile în care vă antrenează Cupidon. Fiţi optimişti! Se conturează câştiguri mai mari sau mai mici, iar sprijinul partenerului soseşte discret de câte ori aveţi nevoie.

Capricornul

Şi în această etapă, nici o zi nu este identică cu alta. Totul se derulează într-un ritm alert, iar prietenii de încredere îi puteţi număra pe degetele unei mâini. De aceea, faceţi curăţenie în agenda personală. După această iniţiativă salutară, aveţi cu cine să vă sfătuiţi în momentele mai tensionate. Pentru o viaţă plăcută în căminul vostru, unii vă pregătiţi să renunţaţi la fumat, iar alţii să îmbrăţişaţi un nou hobby.

Vărsătorul

Este un interval care anticipează schimbări semnificative în viaţa de familie şi în carieră, îndeosebi. Nu prea sunteţi de acord cu tot ce intervine acum în viaţa partenerilor de viaţă, dar nu este cazul să înnotaţi contra curentului. În primele trei săptămâni, este bine să nu participaţi la evenimente mondene, să amânaţi deplasările pe distanţe mari, dar şi discursurile la scenă deschisă.

Peştii

Sunteţi în aşteptarea unor veşti, dar problemele majore şi găsirea unor soluţii nu trebuie trecute pe plan secundar. În aceste zile, este firesc să vă deschideţi sufletul şi să vă consultaţi în privinţa problemelor spinoase. Confidenţele însă nu trebuie să le faceţi la voia întâmplării în zilele de 8 şi 18 noiembrie. Revin insistent discuţiile legate de studii, de contracte de muncă şi de căsătorie.