Horoscopul mirilor: Uite ce soţ va fi în funcţie de zodia în care s-a născut

Te invităm să descoperi care este personalitatea mirilor în funcţie de zodia în care s-au născut.

RomaniaTV.net
07 oct. 2016, 12:27
Horoscopul mirilor: Uite ce soţ va fi în funcţie de zodia în care s-a născut

Berbec

Barbatul nascut in Berbec este o persoana extrem de pasionala si care pune foarte mult suflet in proiectele sale, indiferent ca e vorba de planul personal sau de cel profesional. Tocmai de aceea, mirele nativ al acestei zodii va fi surprinzator de implicat in desfasurarea nuntii.

Taur

Mirele Taur este un amestec fermecator de romantism si un foarte bun simt al valorilor materiale. Prin urmare, sfaturile sale sunt nepretuite atunci cand vine vorba de organizarea nuntii. Stie sa fie foarte atent la nevoile parteneri sale si o surprinde placut de cate ori are ocazia.

Citeşte şi  Horoscop: 4 zodii cărora viaţa le-a dat totul

Gemeni

Barbatul nascut in Gemeni este un negociator ideal. Pentru ca este guverat de Mercur, barbatul in Gemeni are un deosebit talent pentru diplomatie si un foarte dezvoltat simt al banilor. Tocmai de aceea, mirele in Gemeni este persoana ideala pentru a negocia si, in general, pentru a se ocupa de aspectul material al nuntii.

Rac

Pentru mirele in Rac, ziua nuntii este un vis devenit realitate si va fi la fel de emotionat ca mireasa. Este o persoana extrem de dedicata familiei si, in ciuda implinirilor profesionale, barbatul in Rac nu se va considera fericit pana cand nu isi va intemeia propria familie.

Citeşte mai mult pe kfetele.ro