Horoscopul modei: Cum să te îmbraci în funcţie de zodie

Astrologia nu ne influenţează doar norocul, destinul sau personalitatea, ci ne poate oferi indicii şi despre modalitatea în care ne putem îmbrăca pentru a arăta mai bine şi pentru a avea mai multă încredere în propri apersoană.

11 sept. 2014, 13:02
Horoscopul modei: Cum să te îmbraci în funcţie de zodie

BERBEC

Fiind un semn de foc, un Berbec se simte cel mai bine atunci cand este imbracat in uniforma sau in haine cu o croiala stylish si realizate din materiale cat mai groase. Culoarea specifica acestui semn zodical este rosul puternic dar si toate nuantele care deriva din rosu, de la violet pana la maroniu-roscat. Berbecul prefera stilul modern si adopta imediat tendintele fiecarui sezon. Palariile trebuie sa faca neaparat parte din garderoba unui Berbec modern. Fiind o persoana activa, un Berbec se va imbraca modern dar si practic in acelasi timp. Cei mai bine imbracati sefi sunt cu siguranta nascuti in zodia Berbecului. Daca vorbim despre parfumuri, un Berbec va alege intotdeauna unul puternic, care va fi imediat remarcat, scrie ELLE.ro.

Citeşte şi Zodiacul sexului: Partenerul ideal în funcţie de zodie

TAUR

Taurul este un romantic incurabil si este asociat cu semnele de Pamant. Este o persoana foarte muncitoare si uneori nu are timp sa renunte la hainele de munca. Fiind unul dintre cele mai artistice semne zodiacale, Taurul face de cele mai multe ori alegeri vestimentare extravagante si iubeste hainele pe care le poate achizitiona la preturi exorbitante. Chiar insista ca partenerul sa poate haine in aceleasi culori ca si ea pentru a forma o pereche stylish. Ii place sa aiba o garderoba cat mai colorata dar culorile care avantajeaza un Taur sunt verde, albastru marin si crem. Desi in majoritatea cazurilor Taurii au o statura impozanta, sunt atrasi de accesorii mici si delicate precum o brosa din dantela sau un lant subtire din aur.

GEMENI

Un nativ Gemeni este sedus de haine si de tot ceea ce inseamna moda. Culoarea pe care o adora este argintiul dar si hainele in culorile galben sau portocaliu sunt pe placul unui Gemeni. Se stie ca Gemenii sunt persoane sociabile si sunt inconjurati de multi prieteni. Iar acest lucru se regaseste si in vestimentatie. Un nativ Gemeni se va imbraca cat mai diferit de cei din jur pentru ca in acest fel sa iasa in evidenta. Va alege ceva ciudat si cu siguranta incomod numai pentru a se asigura ca toti cei din jur il vor admira pentru simtul estetic. Daca ar fi sa aleaga un accesoriu care ii defineste atunci nativul Gemeni ar opta pentru manusi. Si ar arata grozav purtand numai manusi!

Citeşte şi Cartea schimbărilor: Horoscopul pierdut al Chinei

RAC

Un nativ Rac va arata extraordinar in galben pal, albastru marin sau portocaliu. Din nefericire culoare verde este cea care le aduce Racilor mult noroc asa ca nu trebuie sa o ocoleasca. O nativa Rac va arata foarte bine daca isi va scoate in evidenta sanii asa ca trebuie sa aleaga, cat mai des, haine decoltate. Singura problema este ca uneori exagereaza si dintr-o diva se transforma intr-o vampa prea sexy. De asemenea trebuie sa aiba mai mult curaj atunci cand isi alege hainele. Insa, cel mai negativ aspect este ca Racul nu este niciodata selectiv. Are dulapurile pline cu haine, de la fuste mini pana la pantaloni evazati si sacouri demodate.

Citeşte continuarea horoscopului pe ELLE.ro.