Horoscopul norocului în anul 2024 al dinamicului Dragon de lemn. Cum surâde norocul celor 12 zodii chinezești într-un an special

În general, Dragonul este adesea asociat cu încredere, succes, spirit aventuros și inteligență, în timp ce caracteristicile Lemnului includ ambiție, vitalitate și determinare, făcând din 2024 un an al abundenței.

12 feb. 2024, 08:23
Horoscopul norocului în anul 2024 al dinamicului Dragon de lemn. Cum surâde norocul celor 12 zodii chinezești într-un an special

Zodii cu noroc în Anul Dragonului de lemn. Pe 10 februarie, celebrările Anului Nou Chinezesc (sau Anul Nou Lunar) au marcat început Anul Dragonului de Lemn. În zodiacul chinezesc, 12 animale se rotesc în ciclul lor zodiacal. În ordine, ele sunt Șobolanul, Bivolul, Tigru, Iepurele, Dragonul, Șarpele, Calul, Capra, Maimuța, Cocoșul, Câinele și Porcul. Având în vedere că 2024 este Anul Dragonului, acest lucru înseamnă că 2023 a fost Anul Iepurelui, în timp ce 2025 va fi Anul Șarpelui.

Aceste animale sunt, de asemenea, asociate cu cinci elemente – Foc, Lemn, Pământ, Metal și Apă – unde fiecare element are trăsături unice și modele comportamentale specifice asociate cu ele. Pe măsură ce fiecare animal reapare după 12 ani, afilierea sa elementară va fi și ea schimbată. De exemplu, 2024 este Anul Dragonului de Lemn, dar în 2012 a fost Anul Dragonului de Apă, iar în 2036 va fi Anul Dragonului de Foc.

În general, Dragonul este adesea asociat cu încredere, succes, spirit aventuros și inteligență, în timp ce caracteristicile Lemnului includ ambiție, vitalitate și determinare, făcând din 2024 un an al abundenței.

Horoscop 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia protejată de Dumnezeu în acest an: prosperitate financiară şi iubire pasională
În ceea ce privește semnele individuale ale animalelor, iată la ce te poți aștepta în 2024.
Cele 12 semne zodiacale pot fi sortate în patru grupuri majore pentru 2024: „luptători tenace,” „câștigători de oportunități,” „muncitori pricepuți” și „mari norocosi.”

Prima grupă, luptătorii tenace, include cei cu semnele Dragonului, Maimuței sau Iepurelui. Aceste semne sunt sfătuite să-și mențină rezistența și perseverența, mai ales în zilele dificile, deoarece acest lucru îi va împinge să inițieze planuri.

Următorul este grupul câștigătorilor de oportunități, compus din cei cu semnele Caprei, Cocoșului și Tigrului. Persoanele cu aceste semne vor avea multe oportunități de a întâlni persoanele potrivite în locurile potrivite. Cu toate acestea, ei au și o „mare posibilitate de câștig neașteptat.”

Vindecătorul rănilor noastre Chiron și Nodul Nord al Destinului se întâlnesc în focosul Berbec. Efectele pentru soartă țin până în aprilie!

Între timp, cei cu semnele Calului, Șobolanului sau Câinelui cad sub al treilea grup – muncitorii pricepuți. Se previzionează că persoanele cu aceste semne vor avea o creștere remarcabilă în multe aspecte: personal, profesional, financiar, emoțional și spiritual. Va fi și un an în care îți vei urmări interesele și îți vei stabili noi aspirații.

În cele din urmă, grupul marilor norocoși este format din cei cu semnele Șarpelui, Bivolului și Mistrețului. Aceste semne vor fi binecuvântate cu noi oportunități, începuturi și conexiuni pentru 2024. Cu toate acestea, li se recomandă și să evalueze cu atenție la ce să spună da și la ce să spună nu.

Iată și câteva sfaturi pentru fiecare zodie în parte

Șobolan
Ia inițiativa în asumarea unor responsabilități noi și angajează-te în ele, deoarece aceste eforturi vor fi recompensate.

Bivol
După ce au acumulat active fizice și intelectuale în ultimii ani, vor începe să culeagă roadele. Adesea, vor fi și în momente perfecte pentru a asista la momente de bucurie.

Tigru
Odată ce își vor înfrunta curajul pentru a face primul pas, vor fi atrași de mai multe oportunități, inclusiv călătorii și afaceri.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.