Vindecătorul rănilor noastre Chiron și Nodul Nord al Destinului se întâlnesc în focosul Berbec. Efectele pentru soartă țin până în aprilie!

La cel mai înalt nivel, această fuziune de energie aduce o vindecare puternică, ajutând la instigarea miracolelor și la pace. Aceasta este o energie care are potențialul de a înmuia chiar și cele mai dure inimi și ne amintește că suntem cu adevărat Una.

11 feb. 2024, 17:05
Vindecătorul rănilor noastre Chiron și Nodul Nord al Destinului se întâlnesc în focosul Berbec. Efectele pentru soartă țin până în aprilie!

Unul dintre cele mai profunde și semnificative evenimente ale anului 2024 este întâlnirea lui Chiron și Nodul Nord în zodia Berbecului. Pe măsură ce Chiron și Nodul Nord se întâlnesc în Berbec, modul în care experimentăm energiile va avea o calitate pasională, de foc.
Deoarece Berbecul este și primul semn al zodiacului, ar putea exista o temă a noilor începuturi sau poate vindecări care ne ajută să creăm o nouă cale înainte.

Deși există atât de multe calități frumoase ale fuziunii dintre Chiron și Nodul Nord, există și alte straturi, care indică faptul că poate o rană sau o traumă trebuie recunoscută mai întâi pentru ca noi să realizăm această energie de vindecare pașnică. Poate că trebuie să ajungem la un punct de cotitură pentru a realiza că nu putem continua sau merge pe drumul în care am fost.

Pentru a înțelege cu adevărat această dinamică energetică, trebuie mai întâi să aruncăm o privire asupra simbolismului și vibrației din spatele lui Chiron și a Nodului Nord individual.

Citeste si Cât de bine gătești în funcție de zodie! Fecioarele și Racii, printre cei mai pasionați de gastronomie

Chiron
Chiron este cunoscut drept vindecatorul rănit, deoarece a fost abandonat la naștere. Chiron și-a trăit primii ani de copilărie neiubit și nedorit. Această rană adâncă a abandonului l-a numit în cele din urmă pe Chiron să se ridice ca un puternic vindecător și profesor.

Putem vedea elemente ale vindecătorului rănit și în propriile noastre vieți. De multe ori, propriile noastre răni ne deschid calea pentru a deveni mai plini de compasiune și înțelegere față de cei care au experimentat și ei suferința.

Chiron ne aduce aminte că, deși avem răni și traume, le putem canaliza în portaluri puternice de vindecare și de predare pentru noi înșine și pentru alții.

În propriile noastre hărți natale, Chiron reprezintă rănile noastre moștenite fie din creșterea copilăriei timpurii, fie din viețile anterioare și ceea ce am venit aici pentru a vindeca.

Nodul Nord
Nodul Nord este un punct matematic care se calculează între Soare și Lună. Nodul Nord reprezintă locul în care ne îndreptăm. Poate fi „viitorul” nostru și ce lecții sau teme sunt destinate să ne așteaptă.

Horoscop 12-18 februarie 2024, cu Mihai Voropchievici. Transformare în profunzime a unor nativi. În vieţile nativilor apar persoane din trecut care îi pot bulversa

În propriile noastre diagrame personale, Nodul Nord poate reprezenta direcția căii sufletului nostru și ce lecții sau teme am venit aici să stăpânim.

Chiron și Nodul Nord Împreună
Acum, dacă luăm fuziunea dintre Chiron și Nodul Nord și o privim la nivel colectiv, putem vedea această chemare de a ne vindeca rănile la nivel social sau la un nivel care afectează întreaga umanitate. Se întoarce la ideologia spirituală că toți suntem conectați și toți Unul, prin urmare, atunci când altcineva suferă, la fel și noi. Și, când recunoaștem acest lucru, putem începe să susținem, să protejăm și să sprijinim întreaga viață, pentru a face din această planetă un loc mai bun pentru toată lumea.

Pe măsură ce Chiron și Nodul Nord se unesc, este posibil să vedem un apel mai mare la eforturi umanitare și pentru a pune capăt suferinței. Să sperăm că putem vedea o creștere care aduce pace în țările și comunitățile care au cea mai mare nevoie de ea.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.