HOROSCOPUL NOROCULUI prezentat de Oana Hanganu. Cine îşi cumpără casă sau primeşte o moştenire importantă în perioada următoare

HOROSCOPUL NOROCULUI prezentat de Oana Hanganu. Cine îşi cumpără casă sau primeşte o moştenire importantă în perioada următoare. Află cum stai cu norocul până la finalul anului 2019. Până la 2 decembrie 2019, Marele Benefic Jupiter se va afla în zodia Săgetător, stabilind "Horoscopul Norocului" pentru fiecare semn zodiacal. Oana Hanganu prezintă șansele de reușită ale fiecărei zodii în perioada imediat următoare.

RomaniaTV.net
17 apr. 2019, 08:11
HOROSCOPUL NOROCULUI prezentat de Oana Hanganu. Cine îşi cumpără casă sau primeşte o moştenire importantă în perioada următoare

HOROSCOPUL NOROCULUI prezentat de Oana Hanganu. Cine îşi cumpără casă sau primeşte o moştenire importantă în perioada următoare.

Află ce au pregătit astrele pentru tine și pentru cei dragi! Citește previziunile complete, prezentate de Oana Hanganu!

BERBEC
Pentru Berbeci, norocul va veni din străinătate, pentru că Jupiter va acționa în „casa Străinătății” din astrograma lor.
Jupiter îi va ajuta pe Berbecii care vor să călătorească, să studieze sau să lucreze în străinătate, dar și pe cei care speră să își găsească marea iubire peste mări și țări. 

TAUR
În 2019, Taurii vor avea noroc prin alții. Jupiter se va afla în „casa Banilor altora” din astrogramă și îi va ajuta să obțină finanțările de care vor avea nevoie sau să întâlnească persoane dispuse să investească în proiectele lor. Jupiter va aduce un plus de optimism și dinamism și în viața personală a nativilor Taur.
GEMENI
Anul 2019 va fi semnificativ pentru Gemenii singuri pentru că Marele Benefic Jupiter se va afla în sectorul Mariajului din astrograma lor și îi va ajuta să își întâlnească sufletul-pereche.Luna ianuarie și luna noiembrie vor fi cele mai importante din acest punct de vedere.

RAC
Pentru Raci, anul 2019 vine cu succes în plan profesional și, pentru unii nativi, cu șansa de a scăpa de mai vechi probleme de sănătate.
Toate acestea, pentru că, până în 2 decembrie, Marele Benefic Jupiter va acționa în „casa Profesiei și a Sănătății” din astrograma lor.

HOROSCOP 17 APRILIE 2019. Banii joacă un rol important azi, de la cheltuieli extravagante, la un câştig nesperat. Ce zodii au noroc 

HOROSCOPUL NOROCULUI prezentat astrologul Oana Hanganu. Cine îşi cumpără casă sau primeşte o moştenire importantă.

LEU
În 2019, Leii vor avea parte de multă iubire, iar cei singuri își vor întâlni „jumătatea”. Mulți Lei vor deveni părinți sau se vor implica în proiecte și afaceri destinate copiilor (iar acestea vor avea succes). Până în 2 decembrie 2019, Marele Benefic Jupiter se va afla în zodia Săgetător și în „casa Iubirii și a copiilor” din astrograma Leilor.

FECIOARĂ
În 2019, Fecioarele vor avea noroc în afaceri de familie sau în afaceri imobiliare, își pot cumpăra (încă) o casă, pot primi moșteniri sau vor avea ce să sărbătorească: familia li se va mări sau, după caz, „se vor așeza la casa lor”. Toate acestea, pentru că, până în 2 decembrie, Marele Benefic Jupiter va acționa în sectorul Casei și Familiei din astrograma lor.

BALANȚĂ
În 2019, Balanțele vor călători și vor „socializa” mai mult decât în anii trecuți, vor obține, prin negocieri eficiente, tot ceea ce își doresc, vor semna contracte avantajoase, iar relațiile cu frații, vecinii și colaboratorii importanți vor fi protejate de astre și le vor aduce noroc.

HOROSCOPUL NOROCULUI prezentat astrologul Oana Hanganu. Cine îşi cumpără casă sau primeşte o moştenire importantă.

SCORPION
Scorpionii vor avea mare noroc în plan financiar: până în 2 decembrie 2019, Marele Benefic Jupiter se va afla în „casa Banilor” din astrograma lor. Mai mult, în lunile ianuarie și în noiembrie, Jupiter va fi „dublat” de Micul Benefic Venus, astfel că banii ar trebui să intre, fără probleme, în conturile și buzunarele Scorpionilor.

SĂGETĂTOR
În 2019, Săgetătorii se pot considera preferații astrelor: Marele Benefic Jupiter se va afla în zodia lor până în ziua de 2 decembrie!
Iar Jupiter este planeta care îi patronează, așa că vor avea succes, noroc și o mulțime de oportunități, inclusiv în plan financiar, chiar dacă în „casa Banilor” se va afla, și în acest an, planeta Saturn.

CAPRICORN
În 2019, Capicornii au nevoie de răbdare, pentru că norocul le va surâde celor care fac investiții pe termen lung, celor care pun preț pe spiritualitate și generozitate și celor care vor să își rezolve orice fel de „restanțe” (în plan personal, financiar, profesional etc.). Jupiter le va aduce protectori neașteptați și discreți.

HOROSCOPUL NOROCULUI prezentat de Oana Hanganu. Cine îşi cumpără casă sau primeşte o moştenire importantă în perioada următoare.

Horoscopul INDIAN al săptămânii 15-21 aprilie 2019. Ce zodie eşti în CELEBRUL horoscop INDIAN? Iată mesajul pentru zodia ta! 

VĂRSĂTOR
În 2019, Vărsătorii își vor îndeplini dorințele și își vor pune, cu succes, planurile și ideile în aplicare, beneficiind de ajutorul unor prieteni importanți și consolidându-și statutul în rețeaua profesională.
Până în 2 decembrie, Marele Benefic Jupiter se va afla în sectorul Prietenilor și al rețelelor din astrograma lor.

PEȘTI
Pentru Pești, anul 2019 va aduce succesul mult așteptat și meritat în plan profesional: până în 2 decembrie, Marele Benefic Jupiter se va afla în „casa Carierei” din astrograma lor. Iar Peștii încep anul în forță pentru că Marte, planeta Acțiunii, se va afla, până la începutul lui februarie, în sectorul Banilor obținuți prin muncă proprie.

HOROSCOPUL NOROCULUI prezentat astrologul Oana Hanganu. Cine îşi cumpără casă sau primeşte o moştenire importantă.