Horoscopul pentru săptămâna 16-22 octombrie 2017 pentru toate zodiile. O zodie va avea o mare cumpănă

Vrei să știi ce te așteaptă în această săptămână? Citește ce spun astrele despre semnul tău zodiacal. O ZODIE VA AVEA O MARE CUMPĂNĂ, află dacă ești tu aceea!

16 oct. 2017, 08:53
Horoscopul pentru săptămâna 16-22 octombrie 2017 pentru toate zodiile. O zodie va avea o mare cumpănă

BERBEC:

În mintea nativilor din această zodie se petrec o grămadă de chestii, au o mulțime de gânduri și încearcă să-i reevalueze sistemul de valori morale, scrie estisuperba.ro. Dacă ai planificat o călătorie sau o vacanță se recomandă să fii prudent pentru că s-ar putea să întâmpini neplăceri. La locul de muncă șefii te vor trage la răspundere pentru felul în care îți îndeplinești sarcinile. Alege-ți cuvintele cu grijă și nu te pripi. Familia s-ar putea să aibă nevoie de sprijinul tău moral, de aceea trebuie să te implici mai mult.

Citeşte şi Horoscop: Aceste zodii sunt de neînduplecat

TAUR:

Vei avea cheltuieli majore din cauza partenerului de viața și a unor colaboratori. Segmentul financiar este foarte vulnerabil în această perioadă, de aceea se recomandă să ai discernământ și să fii prudent. Treci printr-o perioadă aglomerată și tensionată la birou ,însă nu trebuie să neglijezi familia ,acordă mai mult timp casei.

GEMENI:

Nativii acestei zodii vor avea multe de făcut la locul de muncă. Sunt sprijiniți de oameni de încredere, însă este posibil ca cine să-ți compromită poziția în cadrul firmei. Se pot destrăma colaborări sau relația de cuplu. Trebuie să fii rațional și să închei orice relație cu persoanele care-și văd doar interesul și să te gândești mai mult la tine.

RAC:

Vei avea mult de lucru la serviciu , dar și pe plan personal. Acasă te așteaptă sarcini pe care le-ai tot amânat. Fă în așa fel încât să le faci pe toate și cere ajutorul celor de încredere dacă nu te descurci. Oboseala își spune cuvântul și vor apărea niște afecțiuni mai vechi. În a doua jumătate a zilei poți avea discuii în contradictoriu cu partenerul de viață sau cu colegii de la muncă. Ai nevoie de răbdare și prudență, altfel relațiile se vor destrăma din nimic.

LEU:

Te concentrezi prea mult pe ceilalți și mai puțin pe ce îți dorești tu. Încearcă să intri în sfera ta reală de interes. Viața amoroasă nu este prea bună și este momentul să ai o discuție cu familia despre lucrurile mai puțin plăcute care există în relația voastră. Ai grijă ce spui și ascultă-i pe ceilalți. S-ar putea să existe schimbări majore la locul de muncă și să apară relații colegiale interesante.

FECIOARĂ:

În ceea ce privește familia și relația de cuplu, vei avea unele chestiuni de rezolvat, fie că este vorba de curățenii generale, fie despre vânzarea sau achiziționarea unor bunuri. Fii prudent pentru că în aer se simte tensiunea. A doua parte a săptămânii implică relațiile sentimentale. Vei petrece mai mult timp cu persoana iubită și vei avea anumite activități care îți vor aduce aminte de copii și-ți vor provoca nostalgie.

Citeşte şi MARIANA COJOCARU, horoscopul pentru fiecare zodie până la finalul anului. Se anunţă tensiuni sociale şi situaţii extreme

BALANȚĂ:

La începutul săptămânii vei avea cheltuieli majore, fie este vorba de o persoană dragă, fie de un proiect profesional de care te ocupi. S-ar putea ca unele persoane să profite de pe urma veniturilor tale. Nu stai prea mult din punct de vedere mental, de aceea este mai bine să asculți și să vorbești mai puțin. Relațiile de familie te solicită la maxim.

SCORPION:

Dintre planul profesional și cel sentimental, te atrage mai mult cel dintâi. Gândește-te ce poți face pentru a-l îmbunătăți. Relațiile de la birou sunt tensionate, mai ales cu șefii, de aceea fii prudent pentru a evita conflictele. Este o perioadă în care vei cheltui destul de mult pentru că nu poți rezista tentațiilor. Ai grijă la investiții, nu te pripi.

SĂGETĂTOR:

Ești destul de tensionat în această perioadă și organismul tău este obosit. Trebuie să-ți controlezi impulsurile și să-ți îmbunătățești starea generală de spirit. sunt foarte importante relațiile cu prietenii. Ascultă-le sfaturile și pune-le în aplicare. Ai cheltuieli de făcut, însă te va aștepta și o perioadă de înflorire salarială.

CAPRICORN:

Este momentul să te retragi puțin din forfota zilnică pentru că organismul tău este obosit și s-ar putea să reapară afecțiuni noi. Ai grijă de tine! În a doua jumătate a săptămânii afli informații noi despre relații și despre situațiile în care ești implicat direct. Spre sfârșitul săptămânii te vei simți mai bine.

VĂRSĂTOR:

Ești solicitat în planul socio-profesional, mai ales de către șefi. Trebuie să iei decizii majore, însă cineva îți va pune bețe în roate. Este bine să fii prudent și să nu te încrezi în toate persoanele din jurul tău. Vor exista și niște tensiuni în relațiile cu prietenii pentru că acești tind să te necăjească. Odihnește-te pentru că oboseala se accentuează.

PEȘTI:

Vor exista anumite discuții la nivel înalt și reuniuni oficiale. Te poți trezi în mijlocul unor conflicte la care nici măcar nu te așteptai. Relația ta cu partenerul de viață este vulnerabilă din cauza statutului tău socio-profesional. Evită să vorbești cu prietenii sau cu oricine altcineva despre punctele tale slabe.