Horoscopul primăverii 2022. Zodiile ies din hibernare, se anunţă schimbări majore

Anotimpul minunat aduce în viața ta trezirea blândă de care aveai nevoie pentru a da lovitura, iar Universul promite să te ghideze la fiecare pas. 

13 mart. 2022, 21:13
Horoscopul primăverii 2022. Zodiile ies din hibernare, se anunţă schimbări majore

Horoscopul primăverii 2022 – Dorințe vechi devin realitate! Primăvara 2022 poate genera schimabri mari pentru multe zodii, dar vestea buna este ca energiile se concentreaza mai ales împlinirea unor dorințe mai vechi. Nativii care s-au axat pe munca vor fi răsplătiţi şi unii dintre ei vor avea şansa să fie promovaţi. Dar cei mai norocoşi vor fi cei care acum isi doresc un nou serviciu!

O perioadă presărată cu de toate, dar mai ales cu vești bune – așa se anunță horoscopul acestei primăveri pentru nativi. Uite că după o iarnă grea care părea că nu se mai termină, vin și zilele lungi, luminoase și extrem de norocoase. Știi deja că suntem în perioada renașterii, a reinventării și a noilor începuturi, așa că de ce nu ai profita din plin de energia sublimă pe care o transmit astrele către tine? Pregătește-te să ieși din hibernare și să întorci pagina pentru că, în sfârșit, se anunță un sezon îmbucurător pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop karmic 14-20 martie 2022. Unele calcule au fost făcute prost, iar nota de plată vine acum!
Horoscopul primăverii 2022 zodia Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Berbec. Începi primăvara în forță, dragă Berbec, dar asta nu înseamnă că nu te vei lovi și de obstacole în drumul tău. Este absolut necesar să înveți ce este răbdarea pe parcursul lunii martie, deoarece simpaticul Mercur ar putea să deraieze puțin lucrurile și chiar să te lase în cădere liberă pentru o vreme. Ține-te bine și nu-ți pierde speranța! Luna aprilie vine cu vești bune și cu noroc extraordinar, așa că îndrăznește să fii… îndrăzneț/îndrăzneață! Marte, planeta care are cea mai puternică influenţă asupra vieţii voastre, are acum puterea să declanseze schimbări semnificative în decursul celor trei luni de primavara. Datorită acestor influente majore, tot ceea ce se întâmplă în jurul nativilor Berbec capătă un ritm alert, planurile voastre isi vor gasi mai repede drumul spre a fi puse in practica si veti reusi in final sa va transformati si voi ideile si visurile in realitate. Martie şi aprilie sunt lunile cele mai rapide şi mai frumoase ale primăverii pentru zodia Berbec. În plus, Venus din Varsator aduce veşti bune pentru relaţiile de dragoste. Indiferent de problemele pe care este posibil sa le fi avut în cuplu, Venus va va ghida spre rezolvari rapide astfel ca voi sa va puteti recapata linistea si armonia care au fost afectate in ultima perioada. Pentru nativii singuri, ultima decadă a lunii martie va fi o perioada buna sa cunoasca pe cineva. Sfatul astrelor, nu ramaneti in casa ci iesiti cat mai mult sa socializati, sa va distrati. Reusita voastra sentimentala va aparea in cadrul unui cerc de prieteni.

Horoscopul primăverii zodia Taur (21 aprilie – 21 mai)

Taur. Curaj, fermitate și evoluție – se pare că a venit vremea ca vechiul Taur să încerce coarne noi. Nu ești prea mulțumit/ă de felul în care se derulează viața ta, dar cu ocazia acestei primăveri ai șansa de a face o mare schimbare. Ia tu controlul asupra existenței tale și fă toate transformările de care ai nevoie pentru a-ți îndeplini obiectivele. Nu uita să te și distrezi pe parcursul acestei aventuri și asigură-te că ești perfect și complet fericit/ă!Venus este planeta voastra care vaprotejează în această primăvară și marchează începutul unei perioade favorabile din punct de vedere profesional. Veti avea ocazia să dscoperiti o nouă sursă de venituri şi să te recalifici la un nivel mai inalt în domeniul în care lucrezi. După data de 10 aprilie, când Mercur va favoriza zodia Taur, încep să vină şi recompensele pentru eforturile pe care le depuneti pana atunci, iar cei ce-si doresc, au sansa sa semneze un contract de munca nou si foarte avantajos. Incepand cu luna mai, Jupiter vine si ea alaturi de zodia Taur, ceea ce inseamna ca va veti bucura mai mult de dragoste, de timp liber si o decizie buna ar fi sa planificati o calatorie. Tot în luna mai se anunță unele evenimente deosebite, fie pentru familia voastra, fie pentru familia unor frați sau surori. Poate veti participa la o nunta a cuiva drag! Familia va fi mai unită, vă veți sprijini unii pe alții și veti fi fericiti impreuna.

Horoscopul norocoşilor. Top 5 zodii fericite în acest an, păşesc pe covor de bani în 2022
Horoscopul primăverii 2022 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Gemeni. E clar că nu-ți prea place să ai probleme financiare, dar acum ar trebui să încerci să te obișnuiești și cu asta. Până la urmă, puterea de uimitoare de a te adapta la orice situație te-a adus astăzi aici, așa că nu ai avea de ce să îți faci griji. Încearcă doar să oferi mai multă importanță felului în care se risipesc banii tăi și cu siguranță că lucrurile nu vor escalada haotic. Nu uita că tu ești vedeta lunii mai, așa că ține capul sus! Urmează zile minunate! Zodia Gemeni va fi protejată de astre de-a lungul primăverii, anotimpul cel mai schimbător şi dinamic al acestui an. Profitati de toate oportunitatile care va ies în cale, mai ales de cele care va pot ajuta sa faceti progrese in sfera profesionala. In martie veti fi nevoiti sa lucrati mai mult si va fi spre binele vostru sa o faceti cu dedicare si cu atentie, sa nu lasati nimic la voia intamplarii, pentru ca va fi sansa voastra sa va afirmati. Luna Plina din semnul Fecioara, sora voastra zodiacala, va da startul unei perioade incredibil de bune pentru voi. Fiti creativi si incercati mereu sa faceti mai mul decat trebuie, mai mult decat vi se cere. Din aprilie, câştigurile voastre se vor rotunji datorită unui bonus sau a unei colaborări. Dar aprilie este și luna in care veti calatori mai mult, chiar si excursii de weekend. Iar pe final de horoscop, primavara aceasta va va aduce noutati la care nici nu va asteptati!

Horoscopul primăverii zodia Rac (22 iunie – 22 iulie)

Rac. Te-ai săturat să aștepți ca lucrurile să se schimbe de la sine și, în sfârșit, îți iei destinul în propriile mâini. Nici nu mai are rost să te gândești de două ori înainte de a te impune și de a te face auzit/ă. Oricum personalitatea ta puternică nu ar putea trece neobservată pe parcursul acestui sezon. Fie că este vorba despre familia ta, persoana iubită sau colegii de muncă, te vei asigura că fiecare în parte te observă și te apreciază la adevărata valoare. Voi aveti parte de vibratii benefice inca de la inceputul primaverii. Luna martie va marca începutul unei perioade benefice, în care veti avea parte de schimbări şi momente de bucurie intensă. O bună parte din evenimentele frumoase ale lunii martie vor fi legate şi de reuşitele voastre in cariera, profesionale, deoarece luna martie este o perioadă foarte bună din punct de vedere profesional. Alinierea astrelor de-a lungul lunii martie este deosebit de favorabila pentru ambiţiile voastre profesionale. Dacă va doriti o schimbare, dacă vreti un alt loc de muncă sau dacă vreti sa va afirmati, acum este momentul să acţionati. Iar in lunile aprilie și mai veti putea beneficia de mai mult timp liber pentru proiectele personale.

Horoscopul primăverii zodia Leu (23 iulie – 22 august)

Leu. Suișuri și coborâșuri, dragă Leu! Niciodată altfel. Frustrările tale mai vechi, dar și problemele care apar de la o zi la alta ți-ar putea afecta relațiile și viața profesională. Bine, asta doar în cel mai rău caz. Adevărul este că o zodie atât de puternică și îndrăzneață ca tine nu s-ar putea lăsa niciodată doborâtă de greutățile vieții. S-ar putea ca oamenii din jurul tău să te considere prea impunător/impunătoare, dar rămâne la latitudinea ta să decizi dacă te deranjează asta sau nu.Va merge bine în această primăvară, iar Mercur va ajută să beneficiati de anumite situaţii în care talentele voastre vor fi puse în valoare. Până la sfârșitul lunii aprilie, când Mercur intră în semnul Gemenilor, planurile voastre vor merge foarte lin si frumos, iar voi trebuie sa insistati si sa depuneti mai multe eforturi pentru a le vedea împlinite. Lunile aprilie şi mai sunt excelente pentru toate celelalte proiecte personale pe care nu ati reuşit să le puneti în practică din cauza serviciului. Este primul sezon al călătoriilor pentru zodia voastra, chiar dacă vremea este încă destul de rece. Călătoriile pe distanţe lungi vavor relaxa şi va vor oferi energia de care aveti nevoie pentru ideile voastre sa fie din ce in ce mai multe si din ce in ce mai bune. Pentru cei casatoriti, o vacanta distractiva in familie va va aduce multa bucurie si va va reface considerabil starea de spirit.

Horoscopul primăverii zodia Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Fecioară. Ești eficientă, luminoasă, extrem de dinamică și foarte creativă, dragă Fecioară. Tu ești vedeta acestei primăveri, fără doar și poate. Ai toate instrumentele necesare pentru a-ți atinge obiectivele atât în viața personală, cât și în cea profesională, așa că acum va trebui să acționezi. Nu-ți uita curajul acasă și oferă-ți mai multă încredere în acest sezon. Nu ai cum să dai greș!Încearcati să rezolvati problemele financiare presante încă din primele săptămâni ale lunii martie. Dacă aveti de înapoiat un împrumut sau, din contră, de recuperat o datorie, ar fi bine să rezolvati situaţia cât mai repede şi să puneti tot deoparte si mai departe tot ce reusiti sa castigati. Primăvara aceasta poate fi o perioadă mai tensionată în ceea ce priveşte câştigurile şi bugetul familiei. De aceea, este indicat să reglati cât mai curând orice situaţie neplăcută legată de bani. În luna mai veti intampina din nou o scurtă perioadă dificilă. Este posibil să apară situaţii neprevăzute care nu pot fi rezolvate decât cu ajutorul unei sume de bani consistente.

Horoscopul primăverii zodia Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Balanță. Primăvara îți este mai mult decât benefică, mult iubită Balanță! De când nu ai mai avut parte de un sezon atât de bun? Tu și doar tu ai putere de decizie asupra vieții tale, așa că nu mai sta pe loc așteptând să se întâmple minuni. Este un moment numai bun să te lansezi în adevăratul sens al cuvântului, căci astrele îți oferă toată susținerea lor. Cu cât ești mai ambițios/ambițioasă, cu atât vei avea mai mult succes în dragoste, dar și financiar.Martie va fi o lună dinamică pentru voi și se întrevăd schimbări mari legate de locuință sau de locul de muncă. Venus arată că locul în care va aflati acum se va schimba, îl veti înlocui cu un spațiu mai bun, cu energii benefice. Veti avea mult de lucru în martie și aprilie, așa că nu este bine să va faceti alte planuri mari de călătorie și vacanțe. Luna mai se anunţă mult mai echilibrată, cu evenimente frumoase şi noutăţi care va vor binedispune. Tranzitul lui Venus prin semnul de Foc al Berbecului poate aduce o veste îmbucurătoare pentru relaţia de cuplu. Cea mai frumoasă perioadă de dragoste va fi a doua jumătate a lunii mai, când Jupiter va da un impuls tuturor proiectelor de cuplu.

Horoscopul primăverii zodia Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpion. Marte și Saturn te au în paza lor în această primăvară, Scorpion. Ei te vor ghida și îți vor înmâna cheile succesului, dar asta doar dacă le vei dovedi că ești pregătit/ă pentru evoluție. Intuiția ta funcționează la cote maxime, așa că nici să nu încerci să îți ignori instinctul acum. Sufletul, inima și mintea ta sunt într-o perfectă aliniere, iar conexiunea cu Divinitatea se sporește de la o zi la alta. Ești pe drumul cel bun!Echinocţiul de primăvară din data de 20 martie trimite Soarele în zodia de Foc a Berbecului şi marchează începutul unei perioade foarte dinamice pentru voi. Veti avea spor în tot ceea ce faceti şi cea mai mare parte a planurilor voastre se vor împlini cu succes. Spre deosebire de alţi ani, primăvara aceasta este benefică relaţiilor de familie şi planurilor casnice. Dacă intentionati sa renovati casa sau să va schimbati mobila, ultima decadă a lunii martie este o perioadă potrivită pentru a începe munca. În aprilie, veti beneficia de sprijinul unor rude sau al părinţilor pentru a încheia totul înainte de Sărbătorile Paştelui. De altfel, aprilie pare să fie cea mai bună lună din punct de vedere financiar.

Horoscopul primăverii zodia Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Săgetător. Primăvară aceasta îți aduce dragoste pasională și succes uimitor, mult iubitule Săgetător! Secretul este să încerci să nu te arunci în față și să îți calculezi foarte bine deciziile. Odată ce vei prinde mersul lucrurilor nu va mai trebui să îți faci niciun fel de problemă. Energia ta impresionantă atrage doar oamenii potriviți la bord, iar asta nu înseamnă decât că ai toate șansele să țintești foarte sus alături de aceștia. Lucrurile încep să se schimbe pentru voi, simtiti ca va merge mai bine, sunteti mai optimisti si aveti mai multa grija de sanatatea voastra. Primăvara aceasta aveti sansa sa realizati ceva deosebit, dacă va concentrati asupra celor mai importante planuri. Dacă sunteti în căutarea unui loc de muncă, aprilie este luna cu veştile bune. Se pare că veti primi o ofertă serioasă şi veti reuşi să va angajati chiar daca nu va vor fi indeplinite toate criteriile voastre inca de la inceput. Ultima lună de primăvară, luna mai, anunţă multă muncă şi puţin timp liber. Doar eclipsa de Lună din data de 16 mai aduce o scurtă perioadă de relaxare şi veşti bune, legate în mod special de relaţia cu partenerul de cuplu. Spre sfârşitul lunii mai, v-ati putea delecta cu o scurtă călătorie în străinătate!

Horoscopul primăverii zodia Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Capricorn. Este timpul să zâmbești, dragă Capricorn, mai ales pentru că tu ești una dintre cele mai norocoase zodii ale acestui sezon! Astrele te răsfață din plin și îți oferă multe oportunități minunate și situații prielnice de dezvoltare pe toate planurile. În aprilie, Marte și Saturn îți dăruiesc impulsul suplimentar de care aveai nevoie pentru a progresa în proiectele tale, iar luna mai îți aduce o evoluție substanțială din punct de vedere financiar. Profită la maxim!Ramanet ambitiosi si cautati noi resurse pentru planurile voastre. Profitati de energia astrelor care sporește pe timpul primăverii! În lunile martie şi aprilie veti avea şansa să va bucyrati de realizări mari şi să va rotunjiti considerabil veniturile. Începutul primăverii este cu atât mai benefic pentru zodia voastra dacă lucrezi în vanzari sau dacă avetio colaborare mai veche. Nu este exclus să vi se aloceun bonus pentru munca pe care ati depus-o de la începutul anului. În ceea ce privește viața de cuplu, cele mai bune momente pentru voi pot fi în luna aprilie sau în luna mai când puteți achiziționa o locuință. În această perioadă se arată una dintre cele mai mari realizări ale familiei voastre, iar acest lucru poate fi legat de cumpărarea unei case noi.

Horoscopul primăverii zodia Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Vărsător. Nu se anunță o primăvară atât de grozavă pentru tine, Vărsător! Partea bună este că tu oricum nu știi să pierzi, așa că nu este ca și cum te-ai putea lăsa doborât/ă de ceva. Finanțele tale nu sunt îmbucurătoare, dar cu siguranță că vei reuși să treci și peste asta. Uneori ai putea simți că nu îți mai găsești locul printre apropiații tăi, iar asta ar putea duce la mari dezacorduri cu aceștia. Din fericire pentru tine, întotdeauna vei putea conta pe sprijinul partenerului tău/partenerei tale, așa că nu mai ai de ce să îți faci griji! Vin vremuri bune!Primăvara este un anotimp benefic pentru nativii Varsator. Situaţia financiară se menţine stabilă şi veti putea scăpa de unele datorii sâcâitoare. Sunt șanse mari ca cei mai in varsta din familie sa va ajute cu bani să realizati ceva important pentru voi. În a doua jumătate a lunii martie, în mod deosebit, influenţa lui Mercur dă un impuls oricărei activităţi din care ati putea avea un profit considerabil. Nu este exclus sa faceti o schimbarea a jobului în urma unei oferte care va sosi pe ultima sută de metri. Indiferent de schimbarea care va veni, aprilie se anunţă o lună dacă nu mai bogată, cel puţin mai stabilă în ceea ce priveşte veniturile. Alte vești frumoase pe care le aduce Mercur sunt legate de distracţii şi călătorii. Luna mai este potrivită pentru excursii.

Horoscopul primăverii zodia Pești (19 februarie – 20 martie)

Pești. Prosperitate și noroc, Pești! Asta aduce primăvara în viața ta. Nu ca nu ai fi avut parte de asta și până acum, dar în acest sezon vei primi din abundență. Folosește-ți înțelepciunea ta sublimă atât în viața personală, cât și în cea profesională pentru că în felul acesta vei reuși să dai lovitura într-o clipită. Arma ta fatală constă în intuiția puternică și creativitatea infinită de care dispui. E clar că nimeni nu se mai poate pune cu tine acum!Primăvara aduce energie și multe speranțe de mai bine! Luna martie este perioada perfectă pentru planuri de familie, pentru dragoste şi întâlniri. După lunile grele de la început de an, martie va aduce perioade lungi de linişte şi armonie. Venus traversează semnul Peştilor şi vaajută să rezolvati mult mai uşor problemele, fără mari bătăi de cap sau cheltuieli inutile. Totul merge excelent în martie şi ar trebui să profitati de această perioadă benefică pentru a va relaxa si a va distra alaturi de cei apropiati. Relaţia de cuplu va va aduce multe momente frumoase şi pasiunea pe care v-o doriti. . Eclipsa de Lună plină din data de 16 mai poate deveni un moment deosebit în viaţa de cuplu, se va împlini o dorință foarte importantă pentru amândoi.