Horoscopul suprem al primăverii 2024. Noroc uriaş pentru Berbec şi Balanţă, o nouă relaţie pentru Taur. Probleme cu familia şi casa pentru Săgetător

A doua lună a primăverii bate la ușa noastră și este imperativ să știm cum se prezintă această perioadă, care poate fi cea mai frumoasă a anului, pentru fiecare dintre semnele zodiacale. Care sunt cele care pornesc cu cea mai bună dispoziție a astrelor, și care ar fi, dimpotrivă, cele mai puțin favorizate și, în cazul lor, ce ar trebui să facă pentru a face ca lucrurile să meargă pe un drum mai bun.

15 mart. 2024, 18:45
Horoscopul suprem al primăverii 2024. Noroc uriaş pentru Berbec şi Balanţă,  o nouă relaţie pentru Taur. Probleme cu familia şi casa pentru Săgetător
Horoscopul primăverii 2024. Noroc uriaş pentru Berbec şi Balanţă, o nouă relaţie pentru Taur. Probleme cu familia şi casa pentru Săgetător

Horoscopul primăverii 2024. În această perioadă, Jupiter și Uranus își vor uni energiile pentru o lună plină de surprize plăcute, conform 20minutes.es.

BERBEC

Pentru mulți dintre voi, aceasta va fi cea mai bună perioadă datorită trecerii Soarelui și a lui Marte prin Berbec. În plus, importanta conjuncție pe care Jupiter și Uranus o vor forma în această perioadă vă va aduce noroc în domeniul material și financiar, un noroc care va veni neașteptat sau printr-o persoană de la care nu v-aţi fi aşteptat, în special între aprilie și mai. Este un moment bun pentru a lua inițiative în toate domeniile, dar aveți grijă la bârfe, trădări și inamici ascunși.

TAUR

Această perioadă nu numai că va fi cea mai importantă, datorită tranzitului pe care Soarele îl va face prin semnul vostru, dar va fi și cea mai bună a anului, datorită conjuncției pe care Jupiter și Uranus o vor forma, de asemenea, în Taur. Cele mai bune influențe astrale se vor uni în semnul vostru și nu numai că vă vor aduce noroc, ci și realizarea multor dorinţe personale, precum și obiective importante în muncă, finanțe sau viața socială. Este un moment ideal pentru a lua orice fel de inițiative și pentru a începe o nouă relație romantică.

GEMENI

Vă așteaptă o primăvară deosebit de intensă şi norocoasă datorită intrării lui Jupiter în semnul vostru, dar în același timp plină de lupte și obstacole de depășit. Mari perspective și posibilități în muncă, pe măsură ce avansează trimestrul. Dar va trebui să depășiți multe dificultăți care vă vor ieși în cale. Va fi o perioadă foarte favorabilă pentru călătorii și pentru tot ce este legat de străinătate.

Citeşte şi: Horoscop Urania. Care sunt trăsăturile de personalitate ale fiecărei zodii. Cine sunt îndrăzneții, optimiștii, fricoșii și „clovnii” horoscopului, potrivit astrologilor din Israel

RAC

Veți avea o primăvară fericită și norocoasă dacă veţi depune puțin efort. Succese și realizări profesionale sau financiare pot fi obținute datorită unui efort perseverent la care se va adăuga un ajutor subtil, dar real și solid, al norocului. Veți primi sprijin important din partea prietenilor, atât în aspectele materiale, cât și în cele intime, și vi se va împlini și o mare dorinţă. Aprilie și mai vor fi, fără îndoială, cele mai bune luni, cele care vă vor aduce cele mai importante și mai mari surprize.

LEU

Această primăvară va fi o perioadă foarte importantă și în același timp și pozitivă pentru voi, mai ales în ceea ce privește viaţa socială, munca și afacerile. În toate aceste domenii vă este util să vă manifestați toate energiile și va fi un moment bun dacă trebuie să luați inițiative importante sau să începeți o nouă etapă. Se anunţă, de asemenea, realizări în plan personal.

FECIOARĂ

Aceasta va fi pentru voi o perioadă extrem de pozitivă datorită unui excelent tranzit al lui Jupiter, cea mai norocoasă dintre planete, care va începe să aibă un control mai mare asupra destinului vostru. Prevestește succese profesionale, materiale și sociale care vor avea loc pe parcursul acestor luni sau care vor începe să se producă. Se va deschide, de asemenea, o perioadă excelentă pentru călătorii și chiar pentru a merge în străinătate. Dar viața sentimentală se va prezenta ceva mai conflictuală datorită influenței lui Saturn, cu riscul de deziluzii.

BALANȚĂ

Primăvara vă va aduce noroc pentru că în această perioadă va avea loc un tranzit mult mai favorabil pentru voi al planetei norocoase Jupiter, și tocmai de aceea a doua jumătate a acestei perioade, lunile mai și iunie, vă vor aduce momente și schimbări norocoase, deoarece trimestrul va tinde să meargă spre mai bine pe măsură ce avansează. Favorabil pentru a începe un nou ciclu sau a deschide o nouă etapă, atât în muncă, cât și în dragoste. Cei născuți între 23 și 30 septembrie vor fi mai norocoși.

Citeşte şi: Secretele amoroase ale zodiilor au fost descoperite. Unde sa-i atingi ca sa-i cuceresti definitiv!

SCORPION

Pentru voi, această primăvară va fi o perioadă deosebit de favorabilă pentru tot felul de uniuni și asocieri, atât cele sentimentale, cât și cele de natură profesională sau socială, vă vor aduce noroc și bucurie. Aceste uniuni se vor produce, în multe cazuri, în mod neașteptat și în special către lunile aprilie și mai. Aceasta va fi una dintre cele mai pozitive perioade ale anului pentru voi, atât în aspectele materiale, cât și în cele personale. Este perioada ideală pentru consolidarea sau stabilizarea unei relații de dragoste.

SĂGETĂTOR

Primăvara va fi pentru voi o perioadă de mari contraste, atât în bine, cât și în rău. Ar putea să apară o schimbare la fel de favorabilă și neașteptată în legătură cu munca sau cu situația financiară, dar şi în plan social, în special către aprilie sau, mai ales, mai, care va fi cea mai bună și mai plăcută lună, atât în aspectele materiale, cât și personale. Iunie nu va fi rău, dar vă va aduce unele îngrijorări sau dificultăți pasagere în legătură cu familia și casa.

CAPRICORN

Această primăvară vă va aduce experiențe deosebit de norocoase și fericite în viața intimă și familială, în special în lunile aprilie și mai datorită conjuncției planetelor Jupiter și Uranus care vă va aduce surprize și schimbări deosebit de plăcute, în principal în plan personal, dar se vor produce și în domeniul muncii. O dragoste importantă ar putea apărea neașteptat, ceea ce va aduce o schimbare pozitivă în viața voastră. În cele din urmă, iunie vă va aduce dificultăți ceva mai mari.

VĂRSĂTOR

Primăvara va fi o perioadă extrem de pozitivă pentru voi datorită aspectelor favorabile pe care Jupiter le va forma cu Uranus, Neptun și Pluton, și care vor favoriza succesul inițiativelor și activităților voastre,  de natură profesională și materială, cât și dacă au un caracter mai personal. Influța lui Jupiter vă va aduce bucurii importante și neașteptate în viața intimă, sau legate de familie și casă. Va fi, de asemenea, o perioadă extrem de favorabilă pentru cuplurile stabile. Aveți mai multă prudență cu finanțele.

PEȘTI

Cu toate că severul Saturn tranzitează prin semnul vostru, totuși, primăvara va fi o perioadă ceva mai armonioasă sau mai rodnică datorită influențelor favorabile ale lui Jupiter, care se vor simți în special către aprilie și mai și vă vor putea aduce unele surprize plăcute. Va fi, de asemenea, un moment norocos pentru noi relații și contacte, care în multe cazuri vă vor aduce noroc. Favorabil pentru călătorii, atât de muncă, cât și pentru relaxare. Ar putea fi cea mai bună perioadă a acestui an.