HOROSCOPUL primăverii: Răsturnare de situaţie pentru aceste trei zodii

Când natura revine la viaţă şi se dezmorţeşte de frigul iernii, astrele se pun şi ele în mişcare şi dau peste cap viaţa tuturor semnelor zodiacale. În timp ce unele vor avea parte de schimbări majore pe diferite planuri, altele îşi vor găsi adevărata menire pentru care s-au născut.

09 mart. 2018, 15:24
HOROSCOPUL primăverii: Răsturnare de situaţie pentru aceste trei zodii

Berbec

Pe plan profesional, primăvara îţi va aduce o energie puternică, pe care le-o vei transmite şi celor din jur. Te ambiţionezi să avansezi în carieră şi vei face toate demersurile pentru a reuşi, chiar dacă multe persoane îţi stau în cale. Dacă încă nu ai găsit ceea ce ţi se potriveşte în carieră, poate e mai bine să mai aştepţi şi să nu faci schimbări drastice. În dragoste, e posibil să întâlneşti pe cineva care să îţi schimbe concepţia despre viaţă şi despre ce e cu adevărat important pentru tine. Mare atenţie în perioada aprilie-mai, când sănătatea ta poate fi pusă în pericol de câteva incidente minore acasă. 

Taur

Aştepţi cu nerăbdare primăvara, deoarece acela va fi momentul în care vei cunoaşte oameni noi, care să te îndrume în carieră sau alături de care să te asociezi pentru viitoare proiecte profesionale. Îţi merge bine şi în dragoste, mai ales la început de martie, când Venus e în casa iubirii şi te va ajuta să îţi exprimi sentimentele faţă de persoana dragă. Deşi nu eşti uşor de impresionat, partenerul s-ar putea să te dea peste cap complet. Ai grijă cu alimentaţia, căci prea multe prăjeli îţi vor afecta sistemul digestiv. 

Gemeni

În carieră, ai toate şansele să te redescoperi din această primăvară, să vezi ce îţi place cu adevărat şi ce nu şi pentru ce ai fost menită să fii. Poate ai deja o carieră într-un domeniu care nu te încântă atât de tare, de aceea, e bine ca în perioada martie-aprilie să te reprofilezi. Alege cu cap şi ţine cont de talentele pe care le ai, şi nu de banii pe care îi poţi câştiga. În dragoste, va trebui să mai aştepţi, căci surprizele vor veni abia în a doua jumătate a anului. Ai grijă la cât alcool consumi, mai ales primăvara, când sistemul tău imunitar va suferi din pricina schimbărilor bruşte de temperatură!

Rac

Te-ai cam săturat de viaţa de familie pe care o ai şi parcă ai vrea să te simţi din nou liberă, din nou împlinită. Ascultă ce îţi spune inima primăvara aceasta şi fii foarte atentă la oamenii pe care îi cunoşti. Nu te încrede în oricine, ci doar în cei pe care îi simţi aproape de sufletul tău. În carieră, încearcă să evoluezi şi să nu cazi pradă rutinei. Poate ar trebui să ieşi uneori din zona ta de confort. Te aşteaptă proiecte importante în luna mai, când Saturn va agita spiritele în casa banilor. Fii atentă la orele de somn, căci ai nevoie de multă odihnă, pentru a face faţă stresului de peste zi. 

Leu

Primăvara începe cu tine şi cu zâmbetul tău. Da, în această primăvară vei zâmbi mai des, deoarece o persoană nouă din viaţa ta te va ajuta să treci peste toate problemele pe care le-ai avut de înfruntat. Cu toate astea, dacă pe plan personal poţi fi relaxată, la serviciu lucrurile se vor încinge, mai ales din cauza colegilor tăi răuvoitori. În aprilie, s-ar putea să faci parte dintr-un mare scandal, care să îţi păteze imaginea. Fii atentă cu cine te asociezi, căci nimeni nu îţi vrea binele. De asemenea, ai foarte mare grijă de sănătate, mai ales la începutul primăverii! Dacă iei un tratament, ar fi bine să îl respecţi! 

Fecioară

Te îndrăgosteşti mult prea uşor şi acest lucru nu e întocmai potrivit pentru tine. Te gândeşti să faci o schimbare în viaţa ta în primăvară, dar încă nu ai curajul necesar. Parcă ţi-e teamă să îţi asumi riscuri, mai ales când viitorul nu se arată la orizont. Încearcă să nu îţi pierzi firea raţională şi să analizezi în detaliu ce ai putea pierde şi ce ai putea câştiga. În mai, s-ar putea să îţi surâdă o oportunitate la serviciu. La capitolul sănătate, ar fi bine să mănânci mai sănătos şi să renunţi la dulce. Păzeşte-te şi de răceală! 

Balanţă

Abia aştepţi primăvara, întrucât e perioada aceea din an în care ai energia necesară pentru a o lua de la zero pe orice plan. Parcă te-ai muta într-o casă mai mare, parcă ţi-ai schimba maşina, parcă ţi-ai face puţină ordine în garderobă. Ai toate şansele să le faci pe toate, doar dacă îţi vei păstra echilibrul pe care l-ai avut de la începutul anului. Practic, nu eşti genul de persoană care să facă excese sau care să se plângă de pe urma deciziilor proaste. Stilul tău îi va inspira şi pe cei din jur! În ceea ce priveşte sănătatea, nu ai mari probleme primăvara aceasta, însă nu neglija sportul!

Scorpion

Dinamică şi plină de viaţă, primăvara aceasta ţi-ai propus să comunici mai bine cu eul tău interior, să te cunoşti mai bine şi să vezi ce lucruri îţi plac şi ce altele nu. Cu siguranţă, multe din concepţiile tale despre viaţă s-au schimbat cu timpul, aşa că poate ar trebui să le cuantifici şi să tragi linie. În viaţa personală, e bine să fii mai sociabilă şi mai deschisă, căci doar aşa vei reuşi să atragi oameni noi de partea ta, dornici să te cunoască. În aprilie, s-ar putea să fii surprinsă de către o persoană de sex opus! 

Săgetător

Dacă până acum ai tot fost într-o stare de letargie continuă, în care nu ştiai ce să mai faci ca să treacă timpul, din primăvară te pui serios pe treabă, mai ales cu Mercur care va tranzita în casa banilor, acolo unde tu ai nevoie să îţi suplimentezi resursele financiare. Dornică de a învăţa cât mai multe lucruri noi, primăvara aceasta vei reuşi să te dezvolţi într-un domeniu pe care ţi l-ai dorit de foarte mult timp, dar încă nu ai avut ocazia. În dragoste, s-ar putea să întâmpini câteva probleme de comunicare cu partenerul, mai ales dacă vă aflaţi la distanţă unul de celălalt. Cu toate astea, nu ar trebui să îţi faci griji, căci nimeni nu are o relaţie roz. Învaţă să ai mai multă grijă de tine şi să faci din tine o prioritate! 

Capricorn

Iarna nu-i ca primăvara! Abia aştepţi să se încălzească, să ieşi din starea de monotonie şi de hibernare pe care ai tot avut-o, mai ales la serviciu. Ţie nu îţi place să baţi pasul pe loc, ci să faci cât mai multe lucruri interesante, însă în ultima vreme nu te-ai simţit prea bine şi parcă s-a mai diminuat din entuziasm. În mai, e posibil să pleci într-o călătorie care să îţi readucă zâmbetul pe buze şi să te ajute să întâlneşti oameni noi. Poate te vei întoarce cu o prietenie specială! Dacă pleci în altă ţară, nu uita să îţi pui la punct asigurarea medicală! 

Vărsător

Din primăvară, vei simţi că lucrurile se complică în viaţa ta, însă nu neapărat într-un sens negativ. E adevărat că poate vei avea mai multă treabă la serviciu, mai multe responsabilităţi acasă, însă asta nu înseamnă că viaţa ta nu e frumoasă. Trebuie să înveţi să te adaptezi situaţiilor noi şi să nu te mai plângi de orice obstacol care îţi iese în cale. Fii mai prezentă în viaţa de cuplu, asta dacă nu vrei ca partenerul să se înstrăineze de tine şi să nu îţi mai acorde toată atenţia. La capitolul sănătate, stresul ar trebui eliminat din viaţa ta! 

Peşti

Primăvara vine cu veşti bune pentru tine, căci în martie vei avea ocazia să pleci într-o binemeritată vacanţă, care să îţi aducă numai satisfacţii şi experienţe de neuitat. Până atunci, te vei implica serios în domeniul profesional, pe care nu vrei să îl neglijezi, chiar dacă poate nu te mai încântă ca la început. De asemenea, tot în martie vei avea ocazia să faci cunoştinţă cu o persoană pe gustul tău, cu o personalitate apropiată de a ta. Cine ştie, poate ar trebui să îi dai o şansă! Încearcă să mai laşi emoţiile şi să te arăţi exact aşa cum eşti!