Horoscopul runelor. Final de săptămână cu veşti bune, împrumuturi returnate, bonusuri sau cadouri substanţiale

Suntem in parg de sarbatori si cumva lucrurile se finalizeaza, ajungel la concluzii si ne bucuram de succese. Pentru unele zodii va fi insa lectia rabdarii si daca vor trece testul, vor fi intampinati de suprize sublime.

24 nov. 2022, 00:52
Horoscopul runelor. Final de săptămână cu veşti bune, împrumuturi returnate, bonusuri sau cadouri substanţiale

Horoscopul runelor. Gemenii să nu forţeze mâna norocului, Capricornii stau pe o pojghiţă de gheaţă subţire, iar Fecioarele sa primeasca cu bratele deschise prosperitatea care intra in viata lor.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Aceasta este o saptamana in care rabdarea va poate fi pusa la incercare. Rezolvarile pe care le asteptati intarzie sa apara si asta va va da o stare de neliniste si de ingrijorare. Va trebui sa va controlati pornirile incisive pentru ca lucrurile se vor aranja, chiar daca asta poate fi pus inca sub semnul indoielii.Cei ce stiu sa astepte vor castiga timp pretios! Runa etalata – SOWELU : Semnificatie INTEGRU. Aceasta este o runa cu o foarte mare putere ce indica un moment de profunda regenerare, o cautare a Unimii, a totalitatii. Ea semnaleaza nevoia de a deveni constient de esenta ta ca sa o poti exprima intr-o maniera creativa, deci a-ti creste si spori forta vitala a vietii. Ea indica si nevoia de a admite ceva ce ai negat mult timp, ceva ce ti-a ramas in umbre : acum este timpul sa scoti la lumina orice ar fi acolo. Este prudent sa stai departe de o situatie presanta, tinand minte ca a te retrage la momentul potrivit este un semn de forta si nu de slabiciune.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Este vremea schimbarilor pentru nativii Taur. Fie ca sunteti sau nu dornici de ceva nou, fie ca inca mai aveti intrebari fara raspuns din trecut fie ca inecrcati sa conturati ideea unui viitor perfect, un nou capitol se deschide pentru voi si n-ar trebui sa mai stati in cumpana pentru a-l trai din plin! Este sansa voastra sa faceti altceva si sa lasati destinul sa va poarte intr-o noua aventura. Runa etalata – ODIN. Semnificatie NECUNOSCUTUL. Runa fara niciun semn pe ea inseamna ca necunoscutul si nevazutul sunt active acum in viata ta. La inceputuri era nimic si la sfarsit ramane nimic. Controlul nu poate fi folosit asupra a ceva ce inca nici nu exista. Ce ti se solicita este sa te arunci cu incredere in acest necunoscut. Da fa asta cu bratele total goale si cu o credinta de nezdruncinat. Ce te va sprijini total este puterea creativa a Necunoscutului vietii.

Horoscop Mihai Voropchievici. Ce aduc runele pe final de an. Zodia care va avea lumea la picioare, covor roşu pentru noroc
Fiecare runa este un semn sacru cu puteri magice ce este conectat cu o putere mai mare. Cu ajutorul runelor, primim o intelegere mai profunda a situatiilor, o predispozitie sau o forma de raspuns la o intrebare. Runele nu iti spun exact ce sa faci cu viata ta, insa iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas. Viitorul nu este ceva fix – fiecare om are puterea divina sa isi construiasca propriile cai. Runele sunt 24 caractere magice cu alfabetul runic german, facute din piatra sau lemn, ce au origini antice si dateaza din vremurile triburilor nordice si germanice. Fiecare runa are un nume si este asociata cu o anumita zeitate, obiect sau fenomen. Erau folosite pentru decorarea armelor, ustensilelor, bijuteriilor sau erau amplasate la intrarea caselor. Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Veti avea o saptamana buna, dragi Gemeni. Vi se deschid usi, lucrurile par sa se mai descurce, mai ales ca de la inceputul anului tot prin pierdici si situatii imposibile ati trecut. Roata se intoarce si sunteti protejati de rele si evenimente nefaste, de invidiosi si de rau intentionati. Profitati cat puteti si aveti incredere, construiti acum cat n-ati facut-o in ultimele doua luni. Runa etalata – ALGIZ, inversata. Sanatatea si asocierile sunt subiecte pe care sa le privesti cu atentie. Daca unele persoane te folosesc si stii asta in inima ta, sa stii ca esti singura persoana responsabila de asta, nu ei. Si tu ai beneficii din aceasta situatie. Daca un castig nu e posibil, sa stii ca si in pierdere exista o forma de castig din ce inveti si din progresul ce are loc.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

O saptamana destul de dificila si conflictuala pentru nativii Rac. Veti cauta vinovati si nu veti da inapoi sa judecati cu voce tare iar conflictele se vor isca si usor dar mai ales des. Este indicat sa fiti putin mai cumpatati in declaratii si sa nu va ia gura pe dinainte. Runa etalata – DAGAZ : Runa germanica Dagaz semnifica transformarea profunda urmare a unei constientizari puternice. Aceasta runa iti transmite faptul ca momentul este potrivit ca sa actionezi si sa obtii ceea ce iti doresti, astfel succesul este asigurat. Dealtfel vor exista puternice forte puse in slujba ta ca sa ai clipe de revelatie. Este o vreme de prosperitate si de mari salturi. De aceea, iti este recomandata o atitudine smerita, generoasa si recunoscatoare.

Horoscopul runelor Leu (23 iulie – 22 august)

O saptamana cu incercari si provocari si va trebui sa faceti fata. Odihniti-va cat mai bine noaptea pentru ca veti trai si veti simti din plin fiecare zi a acestei saptamani. De data aceasta trebuie sa rezolvati tot ce este restant, sa scapti de probleme si sa fiti liberi. Runa etalata – HAGALAZ (cu fata in sus). Hagalaz sugereaza ca esti pe cale sa intri intr-o oportunitate unde exista un risc. Iti poti pune tot viitorul in mainile altcuiva. Nu este un moment potrivit sa incepi un nou proiect sau afacere decat daca ai tu toate datele posibile in mainile tale. Chiar si in acest caz ar fi bine sa mai amani un pic lucrurile.

Horoscop decembrie 2022. Cinci zodii care vor fi pe val în ultima lună a anului
Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Fecioarele pot avea o cumpana saptamana aceata. Un adevar va va isca intrebari si v-ar putea schimba radical planurile de viitor. Totusi, incercati sa amanati orice decizie pentru saptamana viitoare pentru a putea alege cat mai intelept. Lasati nervii si ocupati-va cu ce va face placere. Runa etalata – Isa: Isa simbolizeaza gheata. Iar in mitologia norvegiana, gheata reprezinta principiul feminin, o contemplare linistita, pregatirea pentru o noua viata, speranta si renastere. Fara iarna si fara gheata, terenurile agricole n-ar mai putea fi fertile pentru noi recolte. Cand apare aceasta runa, nu lua decizii bazate pe impuls, analizeaza mai bine fiecare scenariu in parte.

Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

O saptamana cu finalitati si pentru balante. Luati la rand ce a ramas restant si cautati solutii. Convocati familia sau colegii, vecinii poate, dupa caz si puneti la cale un plan pentru a solutiona totul. Stiti ca efortul nu va fi in zadar si linista de dupa va merita aceasta perioada mai aglomerata. Runa etalata – Jera: Jera este simbolul recoltei. Ai timp pentru de toate. Urmeaza un eveniment anual important. Sau poate primesti recompense pentru eforturile de puse pana acum. O persoana cu o rabdare uriasa iti face o promisiune.

Horoscopul runelor Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

O saptamana cu vesti bune, imprumuturi returnate, bonusuri sau cadouri substantiale. Este saptamana abundentei, norocul nu va mai ocoleste si vi se mai schimba si voua starea de spirit. Cu o atmosfera atat de incurajatoare nici ideile noi nu vor intarzia sa apara. Runa etalata – MANNAZ, inversata. Aceasta este runa relatiilor, a omenirii si a aerului vietii dintre si din oameni. Energia runei este aliniata cu Odin, Tatal ceresc si Frigg, Mama Pamant. Viata ta se desfasoara intre cer si pamant. Este anuntata o posibila deceptie dinspre unii oameni cu care ai de-a face si esti prevenit in acest sens. Continua sa crezi in relatii dar fii atent cu ce oameni te insotesti. Fiecare isi aduce contributia la drumul tau atat cat este menit. Cauta relatii care sa te implineasca cu adevarat.

Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Dragi sagetatori, la voi este vremea reformelor. Schimbati strategia daca lucrurile nu ies asa cum va doriti. Intrebati-va ce alte optiuni aveti si acceptati si noi variante. Daca ati gresit, corectati si incercati sa nu repetati greselile din trecut! Runa etalata – Raido : Aceasta runa iti da sfatul sa fii atent la tot, inclusiv in viata de zi de zi. Fii pregatit sa depui eforturi sa te mobilizezi, este foarte important acum. Daca te astepti la ceva bun, iti este posibil dar nu va fi servit pe platou. Daca esti intr-o stare calma si lenesa, exista un mare risc sa iti pierzi norocul daca nu esti suficient de muncitor.

Horoscopul runelor Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

O saptamana excelenta pentru Capricorni. Puteti astepta castiguri mari, nu doar financiare! Redutele sunt ale voastre chiar si acolo unede credeati ca bataliile sunt definitiv pierdute. Surprize si iar surprize, traiti la maxim pentru ca este cu adevarat o perioada buna! Runa etalata – SOWULO (cu fata in sus). Acum este un timp minunat pentru toate lucrurile pe care le iubesti in viata, oameni, locuri, obiecte si situatii. Aceasta este o runa foarte pozitiva si sugereaza ca orice ti-ai pune in minte va atrage succesul. Daca esti in cautarea ghidului tau spiritual, runa iti sugereaza ca te apropii de rezultat.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Dragi Varasatori, in cazul vostru karma isi va spune cuvantul. Platiti acum faptele din trecut. Daca ati facut bine, va fi bine, daca nu, lucrurile s-ar putea intoarce impotriva voastra. Va fi vorba despre inspiratia de moment pentru a putea depasi aceste zile destul de grele. Runa etalata – Thurisaz : Sfatul pe care il primesti prin aceasta runa este sa nu iti exagerezi rolul cu ce se intampla cu tine acum. Chiar daca intelegi exact ce se intampla si de ce se intampla, nu asta te ajuta ca sa influentezi cursul evenimentelor. Totusi, analizeaza mai bine ca sa stii ce ai de facut pentru viitor in aceasta situatie si pentru rezolvarea ei; este tot ce poti face.

Horoscopul runelor Pești (19 februarie – 20 martie)

Cupidon este la voi in zodie zilele acestea. O coincidenta sau nu ca luni este chiar ziua indragostitilor, dar voi veti avea bucurii si poate o dragoste noua, pasionala si fierbinte. Aveati nevoie de ceva sentimente mai puternice si sa va reanimati putin vietile. Runa etalata – Ansuz : Aceasta runa e folositoare pentru situatia ta general de viata. In curand poti primi un cadou. Poate un vechi prieten ce reapare brusc in viata ta iti va da ocazia sa afli ceva despre el/ea sau pur si simplu te va uimi. Esti norocos in aceasta perioada. Daca inca nu ai vazut asta, vei vedea in curand ca vei primi ceva valoros care nu e de natura materiala.