Horoscopul sănătăţii pe luna septembrie: Iată ce boli te-ar putea afecta, în funcţie de zodie

Se spune că este mai bine să previi decât să tratezi, însă știai că în funcțiie de zodia în care te-ai născut ești predispus la anumite afecțiuni, care-ți pot face neplăceri chiar în luna care urmează?

RomaniaTV.net
25 aug. 2016, 09:29
Horoscopul sănătăţii pe luna septembrie: Iată ce boli te-ar putea afecta, în funcţie de zodie

Berbec

Ai trăit vara la maxim, cu ieșiri în oraș până la ore târzii, puține ore de somn pe noapte și mâncat mereu pe fugă sau doar în oraș. Nu-i de mirare că luna septembrie te găsește cu câteva kilograme în plus. Nu este cazul să treci la măsuri extreme, cum este înfometarea, ci să profiți de faptul că fructele proaspte sunt din abundență și să ții o dietă bazată pe salate.

Taur

Cei din jurul tău sunt obișnuiți să vadă cum te alarmezi din cauza celei mai mici dureri sau unui simptom cărora ei nu-i dau nicio importanță. Din acest motiv doctorul este obișnuit cu vizitele tale dese la el. Nu este cazul să exagerezi, deoarece de la teamă la o fobie este doar un pas. GemeniCineva din familie tocmai a fost diagnosticat cu o boala gravă, care se poate transmite sau chiar moșteni. Așadar, nu ar fi o idee rea să-ți faci și tu un consult general pentru a vedea care este exact starea sănătății tale.

Rac

Adori să stai la soare și anul acesta parcă l-ai furat pe tot, deoarece este mai bronzată ca oricând. Chiar dacă te mândrești cu nuanța ta arămie, mergi și consultă și un medic dermatolog, pentru a vedea care au fost exact efectele soarelui pe pielea ta.

Leu

De la o vreme distingi mai greu obiectele și simți că te încrunți în încercarea de a vedea la bine la televizor sau la calculator? Este posibil să suferi de miopie, așadar cere sfatul medicului.

Citeşte şi  Horoscop sexual septembrie 2016: Toamna infidelităţilor

Fecioară

Între concedii, plimbări și vizite la cei dragi ai cam neglijat probleme digestive care ți-au dat atâtea bătăi de cap în sezonul cald. Le-ai pus pe baza stresului sau a combinației incorecte de alimente, însă cel care ar trebui să-și dea cu părerea este medicul specialist așadar programează de îndată o consultație.

Balanță

Doar gândul de a merge la dentist îți dă fiori. Însă toate acele carii și probleme dentare pe care tot ai amânat să le rezolvi se pot agrava, iar în final tot în scaunul medicului stomatolog vei ajunge, însă suferința va fi mai mare, tratamentul de lungă durată și, bineînțeles, mai scump.

Scorpion

Deși peste zi încă mai este cald, dimineața și seara temperaturile sunt mai scăzute, ceea ce-ți poate da peste cap tot sistemul imunitar. Pentru a nu te confrunta cu răceli sau alte probleme de sănătate, consumă alimente bogate în vitamine, care să-ți întărească imunitatea.

Săgetător

Toamna, problemele reumatice se reactivează, așadar nu ar fi o idee rea să faci câteva ședințe de fizioterapie preventive, care să mai amelioreze durerile și să reducă simptomele.

Capricorn

În ultima vreme te-ai îngrășat sau ai slăbit brusc, fără să ții vreo dietă? De vină pot fi problemele hormonale. Cum hormonii contribuie la buna funcționare a întregului organism, nu întârzia cu vizita la medic și nu ezita să faci analizele recomandate.

Vărsător

Parcă de la o vreme îți țiue din ce în ce mai des urechile și simți ca și cum și s-ar fi înfundat. Este un semn că ai hipertensiune. Cum oscilațiile acesteia sunt periculoase pentru vasele de sânge, consultul cardiologic este obligatoriu.

Pești

Stresul este unul dintre inamicii tăcuți ai sănătății tale. Nopțile albe, căderea părului și poftele alimentare necontrolate sunt doar câteva dintre indiciile care-ți sugerează că ar trebui să-ți rezervi mai mult timp pentru tine, în care să faci lucruri care te relaxează.

Iată ce semn ești în zodiacal țigănesc