Horoscopul săptămânii 12-18 decembrie. Află ce te aşteaptă!

Descoperă cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

RomaniaTV.net
12 dec. 2016, 08:58
Horoscopul săptămânii 12-18 decembrie. Află ce te aşteaptă!

Săgetător

Dragostea pluteşte în aer! La începutul săptămânii vei avea parte de sentimente intense şi o dispoziţie deosebit de romantică. Dacă eşti singură ai toate şansele să întâlneşti pe cineva deosebit. Dacă formezi deja un cuplu, săptămâna aceasta se va dovedi una benefică pentru relaţia ta.

Dacă ai economisit ceva bani, vei fi tentată spre mijlocul acestei săptămâni să cheltui o mică parte din ei pentru ceva ce îți doreai de mult timp. Încearcă să ții în frâu tentațiile și să-ți păstrezi rezervele neatinse săptămâna aceasta. Vei avea foarte mare nevoie de ele pe măsură ce se apropie sărbătorile.

Capricorn

Găseşte mai mult timp pentru partenerul tău, deoarece ai tendinţa de a-i ignora dorinţele, lucru care poate să nască diverse tensiuni între voi.

Este necesar să-ți planifici bugetul pentru o perioadă mai lungă, nu doar să ai în vedere nevoile de moment. Dacă vei găsi o metodă de a economisi, atunci îți va fi mult mai ușor în lunile care urmează. Gândește-te la necesitățile pe termen lung. 

Citeşte şi  Horoscop Minerva 11-17 decembrie 2016: Dreptunghiul mistic aduce surprize mari. Ce zodii vor avea probleme

Vărsător

Cei care se află în căutarea marii iubiri pot să o găsească acolo unde se aşteaptă cel mai puţin. În relaţia de cuplu lucrurile vor fi aşa cum îţi doreşti, iar partenerul va reuşi să te recucerească din nou cu gesturi romantice şi o atenţie deosebită. Vei fi răsfăţată din plin săptămâna aceasta!

În această săptămână va trebui să te concentrezi pe relațiile pe care le ai cu ceilalți. Este posibil ca unele dintre ele să-ți afecteze bugetul mai mult decât realizezi. Fie că te oferi de fiecare dată să plătești, fie că dai împrumuturi pe care le primești cu întârziere, important este să descoperi ce anume îți pune finanțele în pericol. 

Peşti

Chiar dacă vor exista tensiuni în cuplu, ele se vor rezolva dacă ştii cum să comunici cu partenerul tău. Încearcă să nu pui la suflet orice şi să filtrezi puţin informaţiile, astfel încât ele să nu te mai afecteze atât de mult. Familia ta este cea mai importantă pentru tine şi spre finalul săptămânii veţi găsi timpul necesar pentru a-l petrece împreună.

Vei fi nevoit să te adaptezi din mers la unele noi situații care apar în viața ta. Te vei confrunta cu unele cheltuieli neprevăzute și nu ai prea mult timp să stai pe gânduri sau să cântărești opțiunile. Este important să-ți păstrezi calmul și să accepți provocările cu care te confrunți.

Citeşte continuarea pe eva.ro