Horoscopul săptămânii 12-18 septembrie. Află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera, în funcţie de zodie

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

RomaniaTV.net
12 sept. 2016, 12:31
Horoscopul săptămânii 12-18 septembrie. Află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera, în funcţie de zodie

Fecioară

Nu eşti mulţumită de banii pe care îi câştigi, iar săptămâna aceasta vei avea unele discuţii cu superiorii tăi pe această temă. Dacă nu ajungeţi la nicio concluzie, este timpul să îţi cauţi un alt loc de muncă, sau cel puţin unul suplimentar. Fii mai curajoasă!

E nevoie să-ţi asculţi mai mult partenerul de viaţă şi să nu-i ignori sfaturile, aşa cum ai făcut până acum. Comunică mai mult cu acesta şi renunţă la prejudecăţi atunci când vine vorba de viitorul vostru comun! Dacă nu simţi o îmbunătăţire pe plan sentimental chiar dacă faci aceste compromisuri, atunci nu este doar vina ta.

Balanţă

Vrei din ce în ce mai mulţi bani şi nu îţi pasă de nimic altceva. Competenţele tale nu sunt ieşite din comun, aşa că ai face bine să îţi vezi lungul nasului. Organizează-te mai bine şi încearcă să fii cât mai prezent în activităţile pe care le întreprinzi!

Este foarte important ca în această săptămână să comunici mai mult cu partenerul de viaţă. Dacă rămân probleme nelămurite între voi, rişti să se producă o distanţare. Dacă ai tendinţa de a avea crize de gelozie, încearcă să îţi ţii nervii sub control şi să porţi o discuţie calmă!

Citeşte şi  Horoscop Mariana Cojocaru: Află predicţiile astrelor pentru săptămâna 12-18 septembrie 2016

Scorpion

Chiar dacă te bucuri de o situaţie financiară favorabilă, nu este o idee bună să fii risipitoare. Încearcă să nu te laşi manipulată de persoanele care îţi cer bani, şi nici nu face investiţii majore chiar dacă ţi le-ai plănuit de mult. Banii tăi trebuie să rămână la adăpost!Este foarte important ca în această săptămână să îi acorzi atenţie partenerului de viaţă cel puţin la fel ca prietenilor tăi. În alte condiţii, acesta se va simţi neglijat şi va avea o uşoară tentă de răzbunare. Încearcă să îi împaci pe toţi!

Săgetător

Situaţia ta financiară nu va suferi modificări în această săptămână. Bucură-te de această linişte acum cât nu eşti nevoită să depui eforturi pentru a te menţine pe linia de plutire. Odată cu sosirea weekend-ului va trebui să cheltui mai mult.Bunul mers al relaţiei tale ţine doar de tine!

Problemele pe care le-ai întâmpinat în ultima perioadă te-au făcut mai puternică, şi nicidecum nu te-au tras în jos. De acum înainte, niciun potenţial partener nu îşi va mai permite să îţi greşească, vei avea tu grijă de asta!

Citeşte mai mult pe eva.ro