Horoscopul săptămânii 12-19 martie 2012

Astrele au pregătit o săptămână agitată pentru unii nativi. Vezi ce îţi rezervă ţie horoscopul pentru săptămâna aceasta.

RomaniaTV.net
12 mart. 2012, 11:07
Horoscopul săptămânii 12-19 martie 2012

BERBEC. O călătorie de succes începe să-şi arate rezultatele pozitive. Este posibil să trebuiască să îţi cauţi în altă parte ceea ce ai nevoie, pentru că nu te mai poţi baza pe ceva de care erai sigură că e de încredere. Fă demersurile necesare pentru a fi implicată într-o acţiune cu caracter social de pe urma căreia să poţi beneficia în viitor. Este o săptămână favorabilă alinturilor în compania partenerului de cuplu.

TAUR. O confruntare de opinii aduce varietate şi te dinamizează rapid într-o acţiune. O dezbatere cu privire la avantajele şi dezavantajele unei afaceri are nevoie de iniţiativa ta pentru a se finaliza într-un fel. Nu
ieşi în evidenţă prea tare dacă vrei să atragi atenţie cuiva. Adaugă puţin mister distracţiei în această săptămână.

GEMENI. Lucrurile ce au legătură cu sportul şi activităţile în aer liber, au un start bun. Este o săptămână ocupată în care poţi da frâu deplin puterilor tale de comunicare. Îţi lipsesc unele documente sau îţi este greu să le
găseşti, fapt ce înseamnă că este momentul să devii mai organizată.

RAC. Conexiuni încrucişate, semnale amestecate şi alte asemenea îţi oferă mesaje greşite în această săptămână. Deci, dacă eşti scoasă din sărite de acţiunile unui prieten sau rănită de cuvintele persoanei iubite, opreşte-te şi reexaminează situaţia. Un bonus sau un câştig este prevăzut.

VEZI AICI CONTINUAREA


loading...
Partenerii noștri