Horoscopul săptămânii 14-20 septembrie. Află previziunile pentru zodia ta!

HOROSCOP: Nativa din Balanţă va putea să se declare fericită doar dacă reuşeşte să se obişnuiască cu personalitatea partenerului de viaţă.

13 sept. 2015, 19:52
Horoscopul săptămânii 14-20 septembrie. Află previziunile pentru zodia ta!

FECIOARĂ

Totul se va învârti în jurul vieţii tale sentimentale în această săptămână, fie că eşti singură sau nu. Dacă eşti angajată într-o relaţie stabilă, în aceste zile nu vei mai putea să accepţi nicio nedreptate şi vei lua atitudine. Dacă eşti singură, pretenţiile tale exagerate te vor îndepărta de bărbaţii care îţi fac curte!

BALANŢĂ

Ai toate şansele ca în această perioadă să te bucuri de câştiguri substanţiale, însă trebuie să fii cumpătată. Chiar dacă nu te aşteptai ca totul să fie atât de simplu, nu risca să rămâi cu buzunarele goale doar pentru că te ia valul! Ascultă mai mult de sfaturile partenerului de viaţă, nu vei regreta!

SCORPION

Primeşti bani din toate părţile şi eşti total bulversată de această situaţie. Nici nu îţi vine să crezi ce noroc a dat peste tine şi cu toate astea eşti mai zgârcită ca oricând. Încearcă să uiţi de ajutorul pe care ţi l-au oferit mai multe persoane pentru a ajunge ceea ce eşti azi!

SĂGETĂTOR

Eşti destul de tristă în această săptămână şi nu accepţi nici un ajutor din partea celor dragi. Nu obţii nimic dacă te închizi în tine, ci din contră îţi faci rău atât ţie, cât şi celor din jur. Pune pe o hârtie lucrurile cu adevărat importante şi nu te axa pe nimicuri. Iubitul tău îţi oferă sprijin necondiţionat!

CAPRICORN

Vei avea mult de muncă în această perioadă, însă ai parte de înţelegere din partea tuturor. Relaţia în care eşti angajată evoluează frumos, iar iubitul tău este cel care te ajută în toate. Atunci când vei mai scăpa de griji, nu uita să îl recompensezi aşa cum merită!

Citeşte mai mult pe eva.ro