Horoscopul săptămânii 17 – 23 februarie 2014

Eşti curioasă dacă vei face o nouă cucerire în perioada următoare sau aştepţi o mărire de salariu? Citeşte horoscopul săptămânii 17 - 23 februarie şi află ce ţi-au rezervat astrele.

RomaniaTV.net
16 feb. 2014, 10:30
Horoscopul săptămânii 17 – 23 februarie 2014

In aceasta perioada de timp vor avea loc foarte multe rasturnari de situatie si foarte multi nativi vor fi tentati sa priveasca in urma, pentru a nu repeta greselile.

Este o perioada marcata de compromisuri si indiferenta, planetele avand o contributie majora la toate acele elemente negative ce se vor manifesta pe parcursul acestor zile.

Berbec

Desi va fi necesar sa te ocupi de foarte multe lucruri intr-un timp foarte scurt, vei fi intr-o dispozitie foarte calma si relaxata. Se pare ca vei reusi sa te organizezi foarte bine, iar persoanele din jurul tau nu vor ezita sa te felicite.

Vei avea un simt al raspunderii mult mai mare de cat de obicei, iar acest lucru te va plasa in centrul atentiei. Vei reusi sa atragi foarte multe persoane de partea ta.

Marti este posibil sa ai parte de putin romantism, se pare ca partenerul de viata va incerca sa-ti faca o surpriza.

Taur

In decursul acestei saptamani vor avea loc o serie de schimbari in viata ta. Indiferent ca acestea vor fi pe plan personal sau profesional, va fi necesar sa incerci sa te acomodezi cu ele. Nu trebuie sa fii dezamagita daca unele dintre ele nu vor fi pe placul tau.

La capitolul incredere va fi necesar sa lucrezi mai mult. Se pare ca vei avea tendinta sa-i respingi pe cei care nu iti vor decat binele.

Vineri vei avea sansa sa cunosti o persoana de sex opus care iti va atrage atentia.

Gemeni

In aceasta perioada de timp astrele vor avea o influenta destul de puternica asupra ta. Majoritatea deciziilor pe care le vei lua se vor baza foarte mult pe intuitie, iar o mare parte din actiunile tale vor avea justificari importante.

In relatiile cu ceilalti va fi necesar sa inveti sa fii mai deschisa si sa nu te grabesti sa tragi anumite concluzii. Chiar daca anumite lucruri nu iti vor conveni, evita sa lansezi supozitii.

Spre sfarsitul saptamanii vei avea mari sanse sa intri intr-un grup nou de persoane.

Restul horoscopului pe Ele.ro.