Horoscopul săptămânii 17 – 23 martie

Primăvara aduce după sine nevoia de a face schimbări în viaţa noastră, să pornim pe noi cărări sau să ne îndreptăm atentia către o nouă poveste de iubire.

RomaniaTV.net
16 mart. 2014, 08:41
Horoscopul săptămânii 17 – 23 martie

Dar, nu totul tine de noi, asa ca daca vrei sa afli ce ti-au rezervat astrele in aceasta perioada de timp, citeste horoscopul saptamanii 17 – 23 martie.

Este saptamana dinamicii spirituale si a depasirii unor obstacole. Trecerea Soarelui in Berbec, cand va avea loc echinoctiul de primavara, pe 20 martie, va avea o influenta puternica asupra nativilor.

Va fi o saptamana a experientelor spirituale, iar majoritatea persoanelor se vor putea integra cu usurinta in anumite cercuri.

Berbec

Daca nu reusesti sa rezolvi o anumita situatie la locul de munca, este cazul sa te retragi si sa lasi pe altcineva sa se ocupe in locul tau. Fiind puternic influentata de planeta Marte, vei avea tendinta sa iei decizii pripite, cu capul inainte, iar consecintele le vei putea suporta cu greu. Trebuie sa gandesti pozitiv, sa-ti impui ca orice este posibil, pentru ca doar in acest fel vei reusi sa treci peste anumite obstacole.

Taur

Va fi o saptamana agitata la locul de munca si va fi necesar sa suporti mofturile unor colegi. Cu toate ca vei avea de foarte multe ori tendinta de a renunta la tot si de a-i lasa pe cei din jurul tau sa faca totul de capul lor, constiinta te va impiedica sa faci acest lucru. Bazeaza-te pe creativitate, sunt foarte multe lucruri pe care le-ai putea invata. Tine minte, rutina nu te va ajuta sa faci nimic constructiv.

Gemeni

Influentele planetei Mercur se vor resimti destul de puternic in aceasta perioada de timp, iar starea ta de spirit nu va fi una excelenta. Totul ar putea deveni destul de confuz pentru tine, la un moment dat, asa ca ar fi cazul sa te pui pe picioare. Totusi, ai grija, nu trebuie sa te incarci foarte mult si sa te ambitionezi sa faci totul de capul tau. Invata sa-ti formezi un echilibru si sa-ti setezi prioritatile.

Restul horoscopului pe Ele.ro.