Horoscopul săptămânii 17-23 octombrie. Află previziunile pentru zodia ta!

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

RomaniaTV.net
17 oct. 2016, 08:03
Horoscopul săptămânii 17-23 octombrie. Află previziunile pentru zodia ta!

Balanţă

Nu vei avea parte de prea multă acţiune în această săptămână pe plan sentimental, însă asta nu înseamnă că nu vor exista mici dispute între tine şi partener. E foarte important ca din când în când să mai laşi de la tine, mai ales dacă persoana cu care îţi împarţi viaţa adoptă această atitudine mai mereu. Dacă eşti singură, nu ai nicio şansă să te cuplezi cu cineva.

Este o săptămână bună pentru afaceri, însă nu te implica decât dacă te afli într-o formă maximă! Dacă puterea ta de convingere te ajută să obţii ceea ce îţi doreşti, atunci poţi continua pe aceeaşi linie. În alte condiţii, rişti să pierzi absolut tot ce ai investit.

Scorpion

O discuţie realistă şi matură pe care o vei avea în această perioadă cu partenerul tău vă va scoate la lumină relaţia. Dacă începuse deja să se instaleze monotonia, de acum înainte aţi decis amândoi să schimbaţi câte ceva în stilul vostru de viaţă. Trebuie doar să vrei şi vei reuşi!

Dacă eşti singură, bârfele care îţi ajung la urechi te vor determina să dai înapoi cu privire la implicarea într-o nouă relaţie!Săptămâna aceasta vei avea parte de lucruri bune dar şi de lucruri rele. Chiar dacă vei avea parte de câştiguri neaşteptate, vei fi tentată să cheltui peste măsură banii câştigaţi pe obiecte total inutile. Experienţa unei persoane din familie te va ajută să îţi dai seama la timp când să te opreşti.

Citeşte şi  Horoscop Mihai Voropchievici săptămâna 17-23 octombrie 2016: O zodie obţine totul

Săgetător

Încearcă în aceste zile să îţi faci mai mult timp pentru partenerul de viaţă sau pentru copii. În caz contrar, vei avea de furcă pe viitor şi din păcate nu vei mai putea recupera ce ai pierdut. Un eveniment fericit din viaţa acestora ar fi şi mai fericit dacă este împărtăşit cu tine şi trăit la intensitate maximă.

Găseşte rapid o soluţie pentru a-i împăca pe toţi!Nu stai deloc bine la capitolul bani în această săptămână, de aceea va trebui să faci calcule amănunţite cu privire la situaţia ta financiară. Este foarte important să îţi distribui corect veniturile şi să-ţi achiţi datoriile urgente. Dacă ai rate, nu te juca cu ele!

Capricorn

Chiar dacă nu e totul roz în viaţa ta sentimentală, în această săptămână ai putea spune sincer că te simţi împlinită. Din când în când ai nevoie şi de puţină emoţie pentru a nu uita ce ai lângă tine şi pentru a reuşi să îi apreciezi mai mult pe cei dragi. Dacă eşti singură, te vei concentra pe ieşiri în oraş, pe discuţii cu prietenii şi pe evoluţia ta profesională.

Ai muncit mult în ultima perioadă şi te-ai dedicat exagerat de mult vieţii tale profesionale, cu riscul de a-ţi neglija familia. Cu toate că aceste câştiguri sunt mari, asta nu ţine loc de sentimente. Încearcă să aduci echilibrul în viaţa ta şi să te mulţumeşti cu puţin din fiecare!

Citeşte mai mult pe eva.ro