Horoscopul săptămânii 18-24 august. Află ce spun astrele

Vezi cum stai cu banii, dragostea, cariera sau sănătatea, în funcţie de zodia ta. Află care sunt previziunile pentru tine în această perioadă.

17 aug. 2014, 20:28
Horoscopul săptămânii 18-24 august. Află ce spun astrele

Leu (22 iulie – 22 august)
Dacă nu te poţi decide la începutul acestei săptămâni cu privire la viaţa ta sentimentală, înseamnă că nu este momentul potrivit pentru a face o schimbare. Vei avea nevoie de ajutor astazi, dar iubitul tau va sari imediat sa iti intinda o mana si sa te sustina. 

Funcţionezi mai bine în echipă în acest început de săptămână, de aceea ar fi indicat să îţi păstrezi relaţiile pe care le ai. Vei fi mult mai eficientă în aceste condiţii, şi vei avea parte şi de distracţie. Spre sfârşitul săptămânii ai ocazia să impresionezi pe cineva, şi nu e nevoie să vorbeşti prea mult. Fii îndrăzneaţă!

Nu vei întâmpina probleme noi de sănătate, însă nici cele vechi nu vor dispărea. Trebuie să găseşti acel echilibru care îţi poate oferi linişte şi siguranţa zilei de mâine. Trebuie să fii responsabilă mai ales dacă de tine depind mai mulţi oameni.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Vezi lucrurile foarte clar în acest început de săptămână, şi vei vrea să comunici despre ceea ce ştii. Vei avea multe activităţi sociale, fie că eşti cuplată, fie că nu. În weekend însă este momentul petfect pentru a da curs unor invitaţii romantice în oraş, e important să ştii ce alegi.

Trebuie să îţi faci un nou plan de bătaie pentru această săptămână, cel vechi nu se mai potriveşte cu ceea ce ţi se cere. Vei primi multe sarcini cărora nu le poţi face faţă decât cu o foarte bună organizare. Programează-ţi orice şi ocupă-te conştiincios de priorităţi. Şi ajută un coleg dacă ţi se cere!

Nu vei întâmpina probleme de sănătate, ci din contră starea ta va fi una excelentă. În cazul în care ai ţinut o cură de slăbire, acesta este momentul în care realizezi că ai ajuns acolo unde ţi-ai propus. Stilul tău de viaţă este unul mai sănătos şi începi să te simţi din ce în ce mai bine în pielea ta.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Viaţa ta sentimentală cunoaşte o revigorare în acest început de săptămână, şi pare că iubitul tău este mai încântat ca oricând de schimbările pe care i le-ai propus. Distrează-te în weekend, mai ales dacă ţi-ai planificat o călătorie sau o excursie în natură.

Să faci voluntariat într-un proiect nou nu este ceea ce îţi doreai pentru acest moment. Multele sarcini care nu te pun în valoare îţi aduc frustrări şi e posibil să devii destul de irascibilă. În weekend vei scăpa de aceste stări dacă vei socializa la maxim.

Condiţia ta fizică va fi una bună, la fel cum nici starea psihică nu îţi va creea probleme. Ai suficientă energie pentru a face ce ţi-ai propus, însă mai trebuie să fii ajutată şi de cei din jurul tău. Prietenii şi familia au şi ei problemele lor, aşa că încearcă să nu fii absurdă.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Cineva te va testa în acest început de săptămână, şi ai putea să analizezi mai atent despre cine e vorba. Nu te aventura şi pregăteşte-ţi mişcarea următoare. Vei atarge atenţia cuiva care te vede extrem de sexy în această perioadă, aşa că dacă îţi doreşti şi tu, dă frâu liber imaginaţiei. 

Fii atentă la serviciu în acest început de săptămână şi verifică de două ori înainte de a face ceva. Detaliile ignorate se pot transforma în probleme adevărate, de aceea se recomandă precauţie. De cele mai multe ori o agendă te poate salva. În weekend vei scăpa de tot acest stres.

Nu se anunţă schimbări ale stării tale de sănătate, însă nu trebuie nici să te culci pe o ureche. Evită excesele de orice fel, chiar dacă până acum nu ai întâmpinat probleme. Şi organsimul tău are o limită, aşa că nu trebuie să o forţezi.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

De obicei te atrage inteligenţa unui bărbat, însă în acest început de weekend eşti încântată de cei sinceri. Dacă eşti singură ai grijă să pui ochii pe cine trebuie, fii sceptică la început, după care îţi poţi permite să te distrezi. Dacă ai o relaţie, atunci poartă p discuţie deschisă cu partenerul şi lămuriţi o situaţie care te macină de ceva vreme.

Fă-ţi cunoscute aşteptările, pentru că cei din jurul tău te pot trata altfel decât ţi-ai dori. E momentul perfect pentru a-ţi face planuri de viitor şi pentru a-ţi stabili noi aspiraţii. Consultă o persoană cu experienţă pentru a-i cere sfaturi, cu siguranţă o astfel de îndrumare te va duce pe culmile succesului.

Nervii îţi sunt puşi la încercare, iar stresul îşi spune cuvântul. Încearcă să te protejezi cât mai mult şi lasă grijile deoparte, altfel sistemul imunitar va fi din ce în ce mai slăbit. Nu ignora durerile de cap, mai ales dacă ele persistă.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Este timpul să te întorci la preocupările tale de dinainte, adică cele romantice. Gesturile tandre şi complimentele nu ar trebui să lipsească dintr-o relaţie, aşa că încearcă să scapi de stres şi să te concentrezi pe dragoste. Dacă eşti singură, atunci weekend-ul acesta este perfect pentru noi conexiuni.

Încearcă să fii cât mai obiectivă în acest început de săptămână, dar şi productivă. Vei avea parte de competiţie, aşa că foloseşte-te de toate armele şi de toate resursele pe care le ai pentru a ieşi pe primul loc. Dacă acest lucru se întâmplă vei primi un premiu substanţial. 

Dacă la începutul săptămânii, condiţia ta fizică şi psihică este de invidiat, la sfârşitul săptămânii te vei simţi extenuată. O dezamăgire te poate aduce în pragul depresiei, aşa că încearcă să nu pui chiar tot la suflet.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Fie că îi trimiţi mesaje drăguţe iubitului tău, fie îţi plănuieşti ă întâlnire cu cineva care nu e încă al tău, în ambele cazuri el va adora că îi acorzi atâta atenţie. Dacă îţi place viaţa pe care o duci, încearcă să o păstrezi aşa cum este, chiar dacă trebuie să faci unele sacrificii.

În acest început de săptămână vei găsi răspunsurile pe care ţi le doreşti. Trebuie să ai grijă de sănătatea ta dacă vrei să ai energie pentru muncă. Evită contradicţiile, mai ales dacă acestea îţi pot pune în pericol cariera. 

Noile relaţii pe care ţi le vei face în această săptămână te vor face să uiţi de toate durerile pe care le ai. De multe ori o terapie cu dragoste te vindecă de afecţiunile fizice. Vei fi plină de energie şi vei fi mult mai preocupată de condiţia ta fizică.

 
Citeşte mai mult pe eva.ro