Horoscopul săptâmanii 19-25 mai 2014: Schimbări importante pentru toate zodiile

Horoscopul saptamanii 19-25 mai 2014. Inceputul unei noi saptamani este intotdeauna cel mai greu moment, pentru oricare dintre noi.Vezi ce iti rezerva astrele pentru aceasta saptamina.

18 mai 2014, 16:49
Horoscopul săptâmanii 19-25 mai 2014: Schimbări importante pentru toate zodiile

Horoscop-GEMENI 22.05-21.06: Evitati sa adaugati situatiilor dificile cu care va confruntati o stare de extravaganta, foarte prost plasata. Doriti cu tot dinadinsul sa-i impresionati pe cei din jur cu necesitatea unui trai luxos, inutil, de altfel. Se ivesc câteva situatii si urgente legate de casa pe care nu trebuie sa le neglijati deoarece nu dispar de la sine.

Horoscop-RAC 22.06-21.07: Ca sa reusiti sa va impuneti ideile originale trebuie sa va sprijiniti pe suportul moral al celor de-acasa. Se pare ca nu sunteti tocmai cei mai viteji. Bazati-va insa si pe propriile puteri ca sa bifati in agenda cele mai frumoase proiecte. In weekend aveti nevoie de o pauza.

Horoscop-LEU 22.07-22.08: Doriti sa terminati prea multe activitati deodata si nu faceti decât sa-i incurcati pe toti. Asezati-va treburile personale pe o fundatie solida si incercati sa le gestionati cu rabdare. Prea multe ezitari nu fac decât sa va intârzie si se pare ca nu mai aveti atâta rabdare.

Horoscop-FECIOARA 23.08-22.09: Nu lasati considerentele materiale sa devina mai importante decât oamenii si relatiile. Progresele in redresarea problemelor personale incep sa se simta abia pe la mijlocul saptamânii. In weekend primiti vizita unor rude si va veti simti bine depanând cele mai placute amintiri.

Horoscop-BALANTA 23.09-22.10: Unii dintre acesti nativi au simtit ca sunt greu impovarati de prea multe probleme. Evenimentele din trecut le-ati depasit si acum priviti cu optimism si entuziasm viitorul. Noile provocari le gasiti interesante, desi este cam devreme sa va bucurati ca ati trecut totul in uitare.

Horoscop-SCORPION 23.10-21.11: Va reintâlniti cu câteva persoane influente si importante iar ca urmare a acestor intrevederi vor iesi la iveala noi proiecte ce va vor marca viitorul. Trebuie sa aveti grija sa nu va influenteze atitudinea negativa a unora.

Horoscop-SAGETATOR 22.11-21.12: Implicati-va mai mult in activitati ce va vor imbunatati puterea fizica. Viata privata creeaza pentru unii prea multe necazuri insa ceilalti vor savura cu placere si entuziasm bucuriile. La mijlocul saptamânii un câstig neasteptat reprezinta o adevarata surpriza.

Horoscop-CAPRICORN 22.12-19.01: Faceti adevarate eforturi pentru a câstiga increderea si aprobarea unei persoare pe care vreti sa o impresionati si va straduiti chiar sa o cuceriti. Nu va iese totul asa cum doriti. Poate trebuie sa fiti un pic mai rabdatori si sa nu impingeti lucrurile atât de repede. Uneori un bob de rabdare aduce o mare de liniste…

Horoscop-VARSATOR 20.01-18.02: Inca din primele zile ale saptamânii va zbateti sa câstigati in tot felul de concursuri, competitii si intreceri. Tineti pasul cu ritmul alert pe care l-ati adoptat si veti vedea ce rezultate multumitoare urmeaza. Se pare ca si familia va sprijina si va aduce un imbold atât de necesar.

Horoscop-PESTI 19.02-20.03: Partenerul de viata va ofera sprijinul moral si afectiunea de care aveti nevoie, iar relatia cu acesta se imbunatateste simtitor. Nu asteptati insa ca cineva sa va impinga de la spate pentru a lua hotarârile importante.

Horoscop-BERBEC 21.03-20.04: Debutati saptamâna cu doua câstiguri financiare care va dau un aplomb de zile mari. Daca tineti cont de sfaturile primite in ultima vreme cu privire la investitiile pe care aveti de gând sa le faceti trebuie sa examinati cu mare atentie detaliile. In orice caz, indiferent de hotarâri, tineti cont si de dorintele altora.

Horoscop-TAUR 21.04-21.05: Majoritatea nativilor vor fi cuprinsi de o stare euforica stralucitoare si cu greu va rezista ritmului pâna si cei mai antrenati amici. Pentru unii dintre dumneavoastra discutiile legate de viitor si de un posibil partener de viata duc la un acord amiabil insa, se pare ca nu va temeti prea tare de competitori.

CASANDRA