Horoscopul săptămânii 24 februarie-2 martie. Află ce spun astrele!

Horoscop: Vezi cum stai cu banii, dragostea, cariera sau sănătatea, în funcţie de zodia ta. Află care sunt previziunile pentru tine în această perioadă.

23 feb. 2014, 20:37
Horoscopul săptămânii 24 februarie-2 martie. Află ce spun astrele!

Peşti (19 februarie – 20 martie)
Trebuie să fii foarte atentă la schimbările care se produc în acest început de săptămână. Miercuri şi joi vor fi zile pline de activităţi de grup, şi eşti capabilă să ajuţi pe oricine din jurul tău. De vineri, eşti din ce în ce mai liberă, fapt care te determină să îţi faci câteva planuri de weekend alături de prietenii tăi. Vor fi două zile superbe pentru tine, dar şi pentru cei de lângă tine pe care îi umpli de energie pozitivă.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Nici nu începe bine săptămână că ţi-ai pus în cap să faci o nouă achiziţie costisitoare. Poate fi vorba de un telefon mobil de ultimă generaţie sau de orice alt obiect în acest gen. Analizează-ţi bine situaţia financiară şi vezi dacă îţi poţi permite să cheltui, şi dacă da, ce sumă. La locul de muncă trebuie să atragi cât mai multe persoane de partea ta, altfel nu vei avea parte de succesul mult dorit. Vineri, un curent realist îţi bate drept în faţă, asta însemânand că trebuie să te opreşti din visare, şi să începi să acţionezi.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Nu se întâmplă nimic neobişnuit în acest început de săptămână, dar miercuri sau joi, o persoană nouă îţi va da planurile peste cap. Chiar dacă nu îţi pică prea bine la început, pe parcurs vei vrea să îi mulţumeşti că a apărut în viaţa ta. Dacă îţi bei cafeaua dimineaţa cu iubitul tău, atunci ai ziua garantat frumoasă. Renunţă la gelozie, pentru că situaţiile care te supără sunt ridicole. În weekend eşti puţin mai sensibilă şi simţi nevoia să primeşti afecţiune din toate părţile.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Familia sau colegii sunt mult prea autoritari în acest început de săptămână, mai ales dacă interesele voastre sunt comune. Nu va dura prea mult această situaţie, aşa că nu trebuie să te îngrijorezi, ci doar să aştepţi ca ei să se plictisească. Joi sau vineri vei avea o idee noua, iar cineva va fi de acord să te ajute să devină realitate. Weekend-ul te va inspira să faci o mutare importantă în viaţa ta.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Fă ceva drăgut şi special doar pentru tine în acest început de săptămână. Eşti extrem de sensibilă, aşa că trebuie să faci ceva care să-ţi redea încrederea în tine cât mai repede posibil. Relaţiile cu cei din jurul tău vor fi influenţate de această sensibilitate a ta, pentru că emoţiile nu sunt bune deloc într-un cadru profesional. În weekend faci un rezumat a tot ceea ce s-a petrecut în zilele ce au trecut şi te hotorăşti să iei măsuri să îndrepţi situaţia.

Leu (22 iulie – 22 august)

Nu trebuie să fii prea cicălitoare în acest început de săptămână, altfel rişti să îţi enervezi toţi prietenii. Mijlocul acestei săptămâni te găseşte plină de nevoie, atât ale tale, cât şi ale celorlaţi. Încearcă să ajuţi cât poţi tu de mult, dar nu te neglija nici pe tine. Vineri vei primi nişte răspunsuri pe care le aştepţi de mai multă vreme, şi vor veni sub forma unor sfaturi. Weekend-ul îţi aduce o oportunitate, dar trebuie să fii sceptică. Examinează cu atenţie!

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

La începutul acestei săptămâni te simţi constrânsă de familie şi ai o mulţime de obligaţii la locul de muncă. Aşa că încearcă să rezolvi totul cu calm şi să lasă totul să vină natural. Mai târziu, trebuie să fii flexibilă la micile diversiuni şi întreruperi care îţi  dau rutina peste cap. În weekend te vei distra cu doar câţiva prieteni, dar nu trebuie să te superi că alţii au alte planuri.
 
Citeşte mai mult pe eva.ro