Horoscopul săptămânii 28 iulie – 3 august 2014: Bani, sănătate, dragoste, carieră

Horoscopul săptămânii 28 iulie - 3 august 2014: Ce v-au rezervat astrele în această săptămână, în funcţie de zodie. 

27 iul. 2014, 14:25
Horoscopul săptămânii 28 iulie – 3 august 2014: Bani, sănătate, dragoste, carieră

BERBEC 21.03-20.04: In aceste zile va veti bucura din plin de viata de familie. Pe­tre­ceti mai mult timp ala­turi de ei si asta va incarca bateriile pen­tru ce urmeaza. Va implicati si in câteva fapte nobile. Daca doriti sa faceti câteva in­vestitii intelepte si profitabile, consul­tati-va cu specialisti in domeniu.

TAUR 21.04-21.05: Copiii dumneavoastra va mai precizeaza o data ca o duc bine in viata si progreseaza vizibil. Nu era chiar necesar sa va linisteasca. Vedeti si singuri care este si­tuatia dar sunteti, ca de obicei, mult prea suspiciosi. Acum este momentul pri­elnic meditatiei si stimularii fortelor interioare.

GEMENI 22.05-21.06: In ultima vreme simtiti ca aveti prea mult de lucru si va ramâne prea putin timp pentru dumnea­voas­tra si familie. Tim­pul liber este mult prea pretios ca sa-l iro­siti. Mai bine, alaturi de cei de-acasa intocmiti o ordine a lu­cru­rilor si veti ve­dea ca da­ca va impartiti sarcinile va ramâ­ne suficienta vreme pentru dis­tractii.

RAC 22.06-21.07: Urmeaza o perioada rela­xata. Fericirea si armo­nia vor domni peste toate si se pare ca se asa­za si relatia cu per­soana iubita. Este un moment prielnic pen­tru a va dezvolta aptitudinile prac­ti­ce. Pentru cei care isi cauta un loc de mun­ca, acum trebuie sa actioneze cu multa sârguinta.

LEU 22.07-22.08: Trebuie sa depuneti toate eforturile pentru a va fa­ce munca o placere. Nu va mai gânditi tot tim­pul la vacante! Este nece­sar sa mai si mun­cim… Cei din jur par sa va altereze temperamentul si nu sun­teti prea responsabili de ce va urma. Calmati-va si nu reactionati prea dur.

FECIOARA 23.08-22.09: Partenerul dumnea­voas­tra de viata poate sa va su­gereze o schimbare de statut social. Daca nu sunteti casatoriti, iata ca a sosit vremea sa actionati in acest sens. Daca da, atunci fiti atenti la re­latie. Tratati totul cu mai multa seriozi­tate si actionati cu intelepciune.

BALANTA 23.09-22.10: Pentru dumneavoastra orice decizie este dificil de luat in aceste zile. Poa­te o sa apara o schimbare in plan pro­fesional sau in plan familial. Indife­rent de situatie nu mai priviti totul ca pe un puzzle dificil. Sprijiniti-va pe aju­to­rul celor dragi si totul este mai usor.

SCORPION 23.10-21.11: Sanatatea celor din fami­lie va poate consuma mul­ta energie si bani. Gându­rile pot fi eclip­sate de emotii si s-ar putea sa se instaleze un anu­mit disconfort. Se pare ca si resursele s-au cam limitat. Incercati sa treceti peste toate facând uz de cumpatare si calm. Emotiile nu in­tot­deauna va priesc.

SAGETATOR 22.11-21.12: Saptamâna aceasta puneti mare accent pe orientare si se pare ca planurile prind contur. Va faceti multe griji in privinta unor taxe neachitate dar ar fi bine sa va chib­zuiti si pofta de calatorii. Toate efor­tu­rile pe care le-ati facut in ultimul timp va vor duce spre rezultate placute.

CAPRICORN 22.12-19.01: Obiectivele si ambitiile dumneavoastra sunt sti­­mu­late de ultimele re­zul­tate. Ati stabilit un anu­mit clasament si nu trebuie sa modi­fi­cati nimic din ce v-ati propus pâna acum. Acordati mai multa grija sanatatii. Evitati sentimentele prea puternice si tulburarile emotionale.

VARSATOR 20.01-18.02: La serviciu sunteti de neinvins si capabili sa va luati la trânta chiar si cu cei mai buni in do­meniu. Dovediti cali­tati care pâna acum nu le-ati etalat si pen­tru asta veti fi apreciati de superiori. Mare atentie la neintelegerile cu mem­brii familiei deoarece pot genera disen­siuni aprinse.

PESTI 19.02-20.03: Preocuparile zilnice va sunt umbrite de intâr­zi­eri si tensiuni ivite ca din senin. Sunteti obli­gati sa luati decizii ca­re ne­cesita grija si mare prudenta. Ar fi de dorit sa cereti ajutorul membrilor fa­miliei, sin­gurii capabili sa va ajute cu adevarat.

Sursa: CASANDRA