Horoscopul săptămânii 28 noiembrie-4 decembrie: Află ce te aşteaptă, în funcţie de zodie

Descoperă cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

RomaniaTV.net
28 nov. 2016, 09:07
Horoscopul săptămânii 28 noiembrie-4 decembrie: Află ce te aşteaptă, în funcţie de zodie

Săgetător

În această săptămână ar trebui să petreci mai mult timp alături de cei dragi, dar fără să fii nevoită să faci sacrificii ca să le intri în graţii. Situaţia ta financiară este una şubredă, aşa că renunţă la distracţiile care necesită bani. Cât poţi de mult, fă-ţi economii pentru Sărbătorile ce vor urma.

Capricorn

Despre economii va fi vorba şi în cazul tău în această săptămână şi totul se va învârti în jurul banilor. Poţi face o mulţime de activităţi interesante şi drăguţe, fără să îţi goleşti buzunarele. Situaţia ta financiară nu este una rea, dar rezervele sunt obligatorii pentru cadourile şi plimbările de Crăciun!

Citeşte şi  Horoscop Mihai Voropchievici 28 noiembrie – 4 decembrie. Momente complicate pentru unele zodii

Vărsător

Este foarte important ca în această săptămână să nu fi naivă şi să le răspunzi celor care încearcă să te păcălească cu aceeaşi monedă. Nu este o perioadă bună să faci investiţii şi nici să participi la concursuri care îţi pun banii în pericol. Perioada Sărbătorilor şi atmosfera de poveste care începe deja să se simtă ar trebui să te apropie mai mult de cei dragi şi să lăsaţi în urmă neînţelegerile!

Peşti

Întâmpini probleme serioase cu banii în această săptămână şi acest lucru îţi poate aduce certuri cu partenerul de viaţă. Unele reproşuri pe care le primeşti din partea lui te fac să crezi că tu eşti vinovată pentru situaţia neplăcută prin care treci. Nu îi da ascultare, ci mai degrabă fii preocupată să începi să faci economii şi să te gândeşti mai mult la viitor.

Citeşte mai mult pe eva.ro