Horoscopul săptămânii 29 decembrie – 4 ianuarie

Săptămâna 29 decembrie 2014 - 4 ianuarie 2015 este asociată înnoirii, schimbării şi deciziilor importante. Foarte mulţi nativi îşi vor asculta intuiţia şi vor porni pe un nou drum.

28 dec. 2014, 10:57
Horoscopul săptămânii 29 decembrie – 4 ianuarie

Asadar, daca vrei sa afli ce ti-au rezervat astrele in aceasta perioada, citeste horoscopul saptamanii 29 decembrie 2014 – 4 ianuarie 2015:

Berbec

Pe parcursul acestei saptamani vei avea foarte multa energie si vei simti nevoia sa te implici in cat mai multe activitati. Banii nu vor fi o problema pentru tine, motiv pentru care vei face si cateva achizitii pentru casa. O persoana mai in varsta iti va reprosa unele lucruri, dar nu trebuie sa le pui la suflet.

Citeşte şi Horoscopul anului 2015. Astrologul Minerva îţi spune totul despre iubire, noroc şi bani

Taur

Se pare ca grijile financiare te impiedica sa te simti bine. Va fi necesar sa achiti o serie de facturi, sa inapoiezi niste bani sau sa faci cateva cumparaturi costisitoare. Totusi, nu trebuie sa te enervezi sau sa te razbuni pe cei din jur. Cu putin calm in mod sigur vei reusi sa gasesti cateva rezolvari.

Citeşte şi Horoscop 2015. Cum stai cu sănătatea anul viitor, în funcţie de zodia ta

Gemeni

Poti castiga o suma medie de bani, dar nu trebuie sa te grabesti sa-i cheltui. Totodata, este o perioada propice relatiilor de orice fel, iar tu ar trebui sa profiti de fiecare zi a acestei saptamani. In ceea ce priveste familia, va fi necesar sa te implici mai mult in activitatile legate de casa sau sa-i oferi unei rude niste bani.

Citeşte continuarea pe Ele.ro.