Horoscopul săptămânii 29 septembrie – 5 octombrie: Află ce ţi-au rezervat astrele

HOROSCOP: Saptamana 25 septembrie - 5 octombrie este cea a diversiunilor. Vor avea loc numeroase evenimente astrale si experientele de zi cu zi vor avea o intensitate aparte. Venus va trece din Fecioara in Balanta, ceea ce ii va ajuta pe anumiti nativi sa-si indeplineasca dorinte mai vechi.

28 sept. 2014, 10:10
Horoscopul săptămânii 29 septembrie – 5 octombrie: Află ce ţi-au rezervat astrele

HOROSCOP:La finalul saptamanii, Marte, Mercur, Soarele, Pluton si Uranus vor forma unghiuri perfecte si vor transforma toate evenimentele banale in intamplari neobisnuite.

Asadar, daca vrei sa afli ce ti-au rezervat astrele in aceasta perioada, citeste horoscopul saptamanii 29 septembrie – 5 octombrie 2014:

Berbec
Pe parcursul acestei saptamani va trebui sa te ocupi de o problema financiara mai veche. Cu toate ca nu ai dispozitia necesara, nu vei avea de ales. Daca credeai ca situatia actuala te ajuta sa-ti acoperi cheltuielile, te-ai inselat. Asadar, nu ezita sa apelezi la ajutorul unei rude instarite, in mod sigur nu te va refuza.

Taur
Va fi o perioada foarte stresanta pentru tine si cu greu vei face fata anumitor situatii. Inca din prima zi a saptamanii incepi totul cu stangul, iar moralul tau va fi la pamant. Cu toate astea, ai o putere extraordinara de a te pune singura pe picioare si de a invata sa privesti cu alti ochi anumite probleme cu care te confrunti.

Gemeni
Nu se intampla nimic deosebit in viata ta si nici nu ai dispozitia necesara sa-ti cauti anturaj fortat. Totul se rezuma doar la munca si casa pentru tine, ceea ce nu te va face o persoana prea cautata. Totusi, ar fi cazul sa scoti capul in lume si sa pui in aplicare cateva tehnici prin care stii sigur ca vei reusi sa intorci cateva capete.

Citeşte mai mult pe ele.ro