Horoscopul săptămânii 3-9 martie. Află ce spun astrele!

Horoscop: Vezi cum stai cu banii, dragostea, cariera sau sănătatea, în funcţie de zodia ta. Află care sunt previziunile pentru tine în această perioadă.

02 mart. 2014, 21:22
Horoscopul săptămânii 3-9 martie. Află ce spun astrele!

Peşti (19 februarie – 20 martie)
Alege o carte bună sau un film interesant şi începe-ţi în acest mod săptămâna. Nu poate fi nimic mai plăcut decât o astfel de activitate, care va reişi să te relaxeze, dar în acelaşi timp să te îmbogăţească. E timpul să laşi stresul deoparte şi să iei o pauză de la toate grijile cotidiene. Când weekend-ul se va apropia, zecile de alegeri pe care ar trebui să le iei te vor da peste cap. Încearcă să iei cele mai bune decizii, şi gândeşte-te de două ori înainte de a o face, mai ales dacă e vorba de familia ta.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

A venit momentul să ieşi la lumină în acest început de săptămână şi să te afirmi. Vei străluci, acest lucru este cât se poate de clar. Decizi să nu îţi mai pierzi timpul cu cine nu merită, asa că celelalte persoane vor fi entuziasmate de prezenţa ta tot mai deasă în viaţa lor. Miercuri şi joi gândul îţi zboară numai la bani. Nu uita să fii bună, căci nu vei fi fericită dacă eşti egoistă. În weekend, gândeşti foarte repede, aşa că eşti pregătită de o mare schimbare.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Dacă vrei să faci vreo schimbare pe plan profesional în acest început de săptămână, ai grijă ca mai întâi să te consulţi cu cei apropiaţi ţie. Iubirea pluteşte în aer, fie că ai un iubit, fie că eşti singură. Încearcă să fii mai organizată şi pune-ţi alarma să sune atunci când e vorba de ceva important. În weekend se vor întâmpla lucruri interesante, şi vei socializa mai mult ca oricând.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Fii tu cea care face prima mutare în acest început de săptămână, indiferent despre ce e vorba. Apoi, încearcă să rezolvi orice conflict care apare şi păstrează liniştea în jurul tău. Miercuri sau joi trebuie să îţi faci curaj să îi pui câteva întrebări acelei persoane pe care o admiri cel mai mult. Weekend-ul acesta va fi unul mai mult decât satisfăcător, pentru că toate merg conform planului.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Eşti o persoană emotivă, iar acest lucru va ieşi la iveală în acest început de săptămână. Orice mică nemulţumire te deranjează şi te sensibilizează, dar ar trebui să încerci mai mult să ţii asta doar pentru tine. Eşti şarmantă, şi e momentul perfect pentru a te folosi de această calitate pentru a atrage atenţia acelui băiat drăguţ pe care ai pus ochii. În weekend, o oportunitate îţi iese în cale, aşa că aruncă-te cu capul înainte.

Leu (22 iulie – 22 august)

Trebuie să trăieşti din plin şi să înveţi din orice, despre asta trebuie să fie vorba în această săptămână. Totul trebuie să fie clar la locul de muncă, iar sarcinile foarte bine organizate. Cel mai deştept plan este să nu îţi faci un plan. Aşa că adaptează-te schimbărilor şi respectă doar regulile stricte. Dacă vrei să pleci departe de oraş weekend-ul acesta, optează pentru o zonă liniştită de muncă, unde îţi poţi încărca bateriile.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Începe cu atitudine această săptămână şi îţi vei face respectată poziţia. Gândirea ta logică îi va scoate pe mulţi din încurcături, iar mulţumirile pe care le vei primi te vor copleşi. Prea multă încredere în tine strică, mai ales dacă nu ştii cum să o canalizezi. Învaţă să fii modestă, indiferent cât de bună ai fi. La sfârşit de săptămână eşti plină de energie, poate chiar agitată, dar câteva exerciţii fizice te vor ajuta să scapi de această stare.
 
Citeşte mai mult pe eva.ro