Horoscopul săptămânii 30 ianuarie-5 februarie. Află ce te aşteaptă

 Descoperă cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

RomaniaTV.net
30 ian. 2017, 08:46
Horoscopul săptămânii 30 ianuarie-5 februarie. Află ce te aşteaptă

Vărsător

Această săptămână va fi una extrem de bună pentru tine pe plan sentimental, mai ales dacă simţeai nevoia de mai multă afecţiune în ultima perioadă. Cei dragi nu sunt de vină pentru distanţa dintre voi, ci mai degrabă tu şi timpul tău limitat. Acum ai ocazia să recuperezi ce ai pierdut, aşa că totul stă în mâinile tale!

Dacă poţi să faci ceva ca să câştigi mai mulţi bani în această săptămână, fă-o fără să mai stai pe gânduri. Nu o duci rău pe acest plan, însă ar fi păcat să nu profiţi de oportunităţile care ţi se oferă. Pe de altă parte, premeditează unele situaţii neplăcute pe care dacă le laşi pe ultima sută de metri ar putea să te pună la cheltuială!

Peşti

Apele nu vor fi limpezi între tine şi partenerul tău de viaţă în această săptămână. Mai mulţi factori externi, printre care şi banii, ar putea interveni între voi. Indiferent de eforturile depuse de tine, situaţia nu se va linişti prea curând. Tot ce trebuie să faci este să ai grijă ca răceala dintre voi doi să nu devină permanentă, altfel există riscul unei separări.

Vor apărea numeroase probleme financiare în această săptămână şi greul nu se va opri aici. Din păcate, aceste lipsuri materiale îşi vor pune amprenta şi asupra familiei tale, iar relaţiile cu cei dragi se vor răci. Începe de pe acum să faci economii cât poţi de multe şi să nu eziţi să accepţi ajutorul pe care ţi-l oferă persoanele potente financiar.

Citeşte şi  Horoscop Mihai Voropchievici 30 ianuarie – 5 februarie 2017: Săptămână de dragoste fierbinte şi cuceriri, plus o sumă de bani cadou

Berbec

Tensiunile din viaţa de familie nu par să se liniştească, însă fă tot posibilul să eviţi certurile cu iubitul sau cu alte persoane dragi. Dacă există probleme între voi, chiar dacă nu le poţi rezolva, măcar nu le amplifica. O persoană cu mai multă experienţă de viaţă te-ar putea salva dintr-o situaţie extrem de neplăcută!

Nu este exclus să apară unele discuţii între tine şi un coleg din cauza banilor. Fie că este vorba de invidie sau din pură răutate, tu trebuie să laşi de la tine şi să nu îi dai apă la moară. Cu toate că ştii că ai dreptate şi simţi că eşti neîndreptăţită, lasă ca lucrurile să fie clarificate de şeful vostru. Dreptatea va învinge până la urmă!

Taur

Nu va apărea nimic nou în peisaj în această săptămână, dar asta nu înseamnă că nu vei avea parte de momente frumoase. Între tine şi partenerul de viaţă s-a sudat o legătură care cu greu ar putea fi dezbinată, iar dovezile de iubire vor fi la ordinea zilei. Să nu crezi că relaţia ta devine plictisitoare doar pentru că se apropie de perfecţiune, ar fi păcat!

Nu traversezi cea mai bună perioadă a ta pe plan financiar, însă nici măcar nu te interesează acest lucru. Din cauză că tratezi totul cu indiferenţă, nu este exclus ca la finalul acestei săptămâni să te trezeşti cu buzunarele goale şi cu multe facturi de plătit. Încearcă să fii chibzuită, să ai mereu bani puşi deoparte şi să fii mai responsabilă în special dacă ai copii.

Citeşte mai mult pe eva.ro