Horoscopul săptămânii 30 octombrie-5 noiembrie. Află ce te aşteaptă!

Descoperă cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână şi ce poţi face pentru a-ţi îmbunătăţi situaţia!

RomaniaTV.net
30 oct. 2017, 08:13
Horoscopul săptămânii 30 octombrie-5 noiembrie. Află ce te aşteaptă!

BERBEC

Nu e cazul să dai vina pe partenerul tău pentru că nu eşti tu fericită în această săptămână. Dacă îţi vei vărsa nervii pe el din cauza externe, cu siguranţă vor ieşi scânetei şi pe acest plan al vieţii tale. Dacă exagerezi cu posesivitatea şi controlul asupra iubitului sau soţului tău, în aceste zile vei avea de suferit mai mult decât crezi că duferi iniţial. Încearcă să priveşti lucrurile din viaţa ta cu mai multă maturitate. 

Nu îţi pune baza în banii pe care trebuie să îi primeşti curând, pentru că e posibil ca ei să mai întârzie şi să îţi strice planurile. Angajează-te doar în activităţile cărora le poţi face faţă financiar în acest moment. La locul de muncă este important să fii obiectivă, să munceşti ca şi până acum şi să încerci să nu te implici în discuţiile nefaste pe care le au unii dintre colegi.

 

TAUR

Se anunţă veşti bune pentru tine pe acest plan în aceste zile, iar asta se datorează doar atitudinii partenerului tău faţă de tine. Se întrevede mai mult romantism şi afecţiune în această săptămână, mai ales în zilele de weekend. Timpul liber pe care îl ai şi pe care îl petreci alături de iubit vă va consolida relaţia şi vă va grăbi spre următoarea etapă. Dacă eşti singură, cel mai probabil nu vei avea o stare prea bună din cauza faptului că te simţi mult prea singură. 

Este o perioadă bună pentru munca în echipă, cu toate că nu te reprezintă acest lucru. Ţie îţi place să faci totul numai după voia ta, dar un astfel te exerciţiu te poate dezvolta profesional mai mult decât ai crede. Mai mult decât atât, dacă colaborezi mai mult cu colegii tăi, e posibil să câştigi mai repede banii la care aspiri. Eşti foarte sigură pe tine şi poţi fi un exemplu bun de rumat pentru cei din jurul tău.

GEMENI

Este o săptămână bună pentru nativele singure, se anunţă evenimente care mai de care mai flatante. Ai mulţi admiratori, iar asta nu îţi îngreunează alegerea. Faptul că ai multe opţiuni îţi dă mai multă încredere în tine şi te face o femeie şi mai atrăgătoare. Nativele implicate într-o relaţie serioasă comunică mai uşor cu partenerul lor de viaţă, iar asta înseamnă că împreună vor face multe lucruri importante pentru relaţia lor. 

Vei avea mult de muncă în această săptămână, însă acest lucru nu îţi garantează un câştig financiar mai mare. Cu toate că ţi-ai dori, nu îţi face speranţe cu privire la acest aspect al vieţii tale. Din fericre, situaţa ta financiară este una destul de bună şi nu te simţi încolţită în vreun fel. Este foarte important să realizezi ceea ce ai şi să nu acţionezi şi reacţionezi ca un copil care nu primeşte ceea ce îşi doreşte, atunci când doreşte.

 
RAC
 
Nu reuşeşti să găseşti un echilibru între viaţa ta sentimentală şi cea profesională în această săptămână. Din această cauză rişti să ai probleme în ambele planuri fără ca intenţia ta să fie asta. Din păcate nu vei reuşi să găseşti o soluţie de una singură, dar vei fi ajutată şi vei izbuti într-un final. Pentru ca lucrurile să meargă bine trebuie să faci şi unele compromisuri, chiar dacă nu simţi că e necesar să acţionezi aşa. 

Eşti pusă pe fapte mari în aceste zile, lucru care te poate propulsa în carieră mai mult decât sperai. Este o săpămână bună pentru schimbări, mai ales dacă e vorba de jobul tău. Dacă primeşti o ofertă mai bună, nu te crampona în obişnuinţă şi confort, altfel nu vei reuşi să evoluezi profesional. Cu banii nu stai rău, însă poţi mai mult de atât, aşa că nu-ţi propune să nu ai aşteptări mai mari.

 
Citeşte mai multe pe eva.ro