Horoscopul săptămânii 31 octombrie-6 noiembrie: Află ce te aşteaptă, în funcţie de zodie

Descoperă cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână, în funcţie de zodie.

RomaniaTV.net
31 oct. 2016, 08:33
Horoscopul săptămânii 31 octombrie-6 noiembrie: Află ce te aşteaptă, în funcţie de zodie

Scorpion

Săptămâna aceasta este doar despre tine. Vei petrece momente de calitate alături de persoanele pe care le iubeşti cel mai mult şi ai grijă să le dovedeşti că sentimentele tale pentru ele vin din inimă. Chiar dacă ai sarcini urgente la locul de muncă şi trebuie să rezolvi o problemă financiară, le amâni şi le vei relua cu siguranţă cu forţe proaspete.

Săgetător

Chiar dacă nu îţi dai seama, partenerul tău sau unele rude ale tale au nevoie de tine în această săptămână. Nu îţi cer lucruri materiale, ci doar afecţiune şi sfaturi, aşa că nu ezita să le oferi. Banii ar putea să îţi creeze neplăceri, sau cel puţin vei fi temătoare cu privire la o schimbare ce este pe cale să se producă pe plan profesional.

Citeşte şi  HOROSCOP NOIEMBRIE 2016. Taurii par să fie favoriţii astrelor. Ce zodii trebuie să fie FOARTE atente

Capricorn

Săptămâna aceasta eşti pusă pe distracţie şi nimic nu pare să te oprească din drum. Chiar dacă partenerul tău este nemulţumit de acţiunile tale, nu îţi pasă şi vrei să fii o fire liberă. Atât din cât nu faci greşeli majore, nimeni nu are dreptul să îţi reproşeze ceva. La locul de muncă încearcă să îmbunătăţeşti relaţiile cu colegii, chiar dacă asta presupune intrarea în banii economisiţi.

Vărsător

Săptămâna aceasta este favorabilă întâlnirilor amoroase, dar ai grijă să nu te arunci în braţele primului venit. La locul de muncă te bucuri de popularitate, dar şi de aprecierea superiorilor, fapt ce grăbeşte avansarea ta. Munca în echipă îţi poate aduce mai mulţi bani, iar o organizare eficientă te va ajuta să nu îi cheltui inutil.

Citeşte mai mult pe eva.ro